reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Ogl przyszła beta tak wiem że od 5 jest to ciąża ale wyszła mi 0.8 zawsze dosłownie zawsze wychodzi mi 0.2 powtórzę savoe ja za 2 dni zobaczymy czy moze jednak coś się kluje

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała taką sytuację??? Otóż od kilku dni robię sobie testy owu . I dla porównania robię z pierwszego moczu ( wiem że nie powinno się, ale tak jak mówię dla sprawdzenia) i drugi zawsze po kawie . I właśnie z pierwszego moczu kreska jest niemalże niewidoczna, A po kawie nawet galanta kreseczka . Już nie wiem o co w tym chodzi . Czytałam już po Internecie czy kawa bądź mleko mają jakiś wpływ na wzrost lh , ale podobno nie i już głupia jestem
20200930_082834.jpeg
20200930_082731.jpeg

reklama
Do góry