Fado123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna koleżanka miała okazało się właśnie, że nie ciąża, ale u Ciebie pozytywCo o tym sądzicie? Testy z testeo. Czy któraś z Was miała takie cienie i okazało się że to ciaza?
Tak bardzo bym chciała <3 Zaraz śmigam do apteki po test z innej firmy.Jedna koleżanka miała okazało się właśnie, że nie ciąża, ale u Ciebie pozytyw
U mnie w pierwszej ciąży taka kreska właśnie okazała się być ciąża. Ja z takim testem już bym wyprawkę kompletowala, ale ja dziwna jestemCo o tym sądzicie? Testy z testeo. Czy któraś z Was miała takie cienie i okazało się że to ciaza?
Dokładnie tak zrób!Tak bardzo bym chciała <3 Zaraz śmigam do apteki po test z innej firmy.
Hmmm nawet ja się tu doszukuje cienia jeszcze nic straconego, lepiej jutro powtórzyć 10. A chłop się nie zna, to pewnie baba mu wcisnela 25 I tak trzymam kciuki.Wysłałam męża do apteki po test czułość 10, przyniósł 25...biel az razi po oczach, także pozostało mi tylko uzbroić się w cierpliwość.
Z rannego moczu masz słaba kreskę więc z po południowego nawet na teście o czułości 10 mogła by wyjść biel. A co mówić o teście z czułością 25. Nie załamuj się i powtórz test ale z porannego moczu albo już cierpliwie czekaj do wizyty u gin.Wysłałam męża do apteki po test czułość 10, przyniósł 25...biel az razi po oczach, także pozostało mi tylko uzbroić się w cierpliwość.