młoda1994
Fanka BB :)
Ten pierwszy ma widoczna kreskę i w życiu bym nie powiedziała że te 2 testy są robione z jednego moczu[emoji33]Robione jeden po 2 z jednego moczu [emoji57]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten pierwszy ma widoczna kreskę i w życiu bym nie powiedziała że te 2 testy są robione z jednego moczu[emoji33]Robione jeden po 2 z jednego moczu [emoji57]
Po jakim czasie sie pojawily? Bardziej przypominają kreski fabryczneKochane, co myslice?
Jakies 4 minuty po trstowaniu, moze nawet niePo jakim czasie sie pojawily? Bardziej przypominają kreski fabryczne
A jakiej one są czulosci?Jakies 4 minuty po trstowaniu, moze nawet nie
Liczy się najdłuższy cykl - jeśli miałaś nieregularne ale z nich 30 dniowy jeden to patrz jakbyś miała po 30 dni.25. Generalnie sama nie wiem czy jestem przrd okresem czy okres mi sie spóźnia, poprzednie 2 cykle trwaly 30 dni, ostatni trwal 25 dni wiec ogolnie okres powinnam dostac wczoraj
Nie ma za coSuper Kochana, wlasnie nie wiedzialam na ktory cykl patrzymy, tymbardziej ze ja zawsze mialam regularne co do dnia, a tu ostatnio 5 dni wczesnsiej Czlowiek uczy sie cale zycie, a juz mam jednego Łobuza mam Dziekuje za odpowiedź, w takim razie nie robie testow tylko czekam na miesiaczke. Dziekuje