reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja też ale trzymam za nas kciuki kolejnym razem! ❤U mnie beta 0.2 tak że czekam na @
młoda1994
Fanka BB :)
Przykro mi kochana. Przytulam [emoji847]U mnie beta 0.2 tak że czekam na @
Po jednej becie nie wiesz czy ciąża się rozwija.. Za 2 tyg może być jeszcze za wcześnie żeby gin cokolwiek zobaczył. Od ciebie zależy co zrobisz ja jednak bym poszła. Niestety w ciąży sa tez inne badania do wykonania, ktore bedziesz musiala zrobic mimo tego co teraz dzieje sie na świecie. Ja np. Jutro ide.. Trzeba to trzebaWłaśnie nie wiem czy sprawdzać ten przyrost. Panie z duza łaska mnie przyjely wyjątkowo... a z drugiej strony taki czas, ze kazda wizyta w szpitalu budzi ryzyko. Nie wiem czy nie lepiej do ginekologa isc za dwa tygodnie
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
No tak, to dość gówniany moment ale mimo wszystko powtórzyłabym betę. Będziesz wiedzieć, czy wszystko idzie w dobrą stronę. Do lekarza już się zapisz, zobaczysz jaką dostaniesz listę badań do zrobienia i nie będzie zmiłujWłaśnie nie wiem czy sprawdzać ten przyrost. Panie z duza łaska mnie przyjely wyjątkowo... a z drugiej strony taki czas, ze kazda wizyta w szpitalu budzi ryzyko. Nie wiem czy nie lepiej do ginekologa isc za dwa tygodnie
A ja jestem za tym, żebyś odpuściła drugą betę. Każde wyjście to potencjalne ryzyko, a teraz szczególnie powinnaś o siebie dbać. Nawet jakby zle przyrastała to nic nie jesteś w stanie zrobić. Choć jestem pewna, że wszystko jest ok. Jak nie będzie plamien i bardzo silnych bóli podbrzusza to spokojnie poczekaj do wizyty u lekarza. Umów się najlepiej po skończonym 6 tyg lub nawet na początku 7 tyg. Wtedy akcja serduszka już powinna być, jeżeli owu była ok 2 tyg temu.Właśnie nie wiem czy sprawdzać ten przyrost. Panie z duza łaska mnie przyjely wyjątkowo... a z drugiej strony taki czas, ze kazda wizyta w szpitalu budzi ryzyko. Nie wiem czy nie lepiej do ginekologa isc za dwa tygodnie
Nie raz tak miałam. Wmawialam sobie czesto tez objawy i rozczarowanie. Jeszcze przyjdzie na ciebie poraU mnie beta 0.2 tak że czekam na @
reklama
Nie mają racji. Nie słuchaj. Jak lekarz zleci inne badania to się zgodzę - trzeba iść. Oznaczenie bety absolutnie nie jest niezbędnym badaniem!Pewnie macie racje. I tak nie omine teraz tego wszystkiego. Lepiej pojde