reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Pewnie tak.nie sprawdzę bety,bo i tak już "okres "dostałam. Może by coś to wyjaśniło, ale nie będę chodzić teraz po przychodniach, i bez tego wiem że coś było na rzeczy -bo testy co najmniej wątpliwe były i to nie jeden -ale to tak widocznie mialo byc .ciężkie czasy idą. Może jeszcze kiedyś...pozdrawiam
Bardzo możliwe, że była to ciąża biochemiczna i organizm już wrócił na swoje normalne tory. Takim czymś nie musisz się przejmować, to popularne zjawisko i wieje kobiet doświadcza go nawet o tym nie wiedząc. Na pewno się uda, musisz być dobrej myśli (fakt, aktualna sytuacja nie jest mocno pocieszająca, a już na pewno się z Tobą zgadzam, nie chodziłabym teraz po przychodniach i laboratoriach 😬).

reklama
Wiesz, o ile na pierwszym zdjęciu nie widzę nic, tak na drugim kreska ewidentnie przebija. Masz duże opóźnienie i powinna być bardziej widoczna, ale, po pierwsze, nasze hormony często bez naszej wiedzy robią co chcą i jeśli przesunęła się owulacja, to ciąża w rzeczywistości będzie sporo młodsza niż z OM, a po drugie, już na tym forum było mnóstwo przypadków kiedy testy wychodziły bardzo blade albo wcale, a ciąża była i wszystko było dobrze. A jest odsetek kobiet, którym testy z moczu wcale nie wychodzą 🤔

Wiesz, o ile na pierwszym zdjęciu nie widzę nic, tak na drugim kreska ewidentnie przebija. Masz duże opóźnienie i powinna być bardziej widoczna, ale, po pierwsze, nasze hormony często bez naszej wiedzy robią co chcą i jeśli przesunęła się owulacja, to ciąża w rzeczywistości będzie sporo młodsza niż z OM, a po drugie, już na tym forum było mnóstwo przypadków kiedy testy wychodziły bardzo blade albo wcale, a ciąża była i wszystko było dobrze. A jest odsetek kobiet, którym testy z moczu wcale nie wychodzą [emoji848]
Ja byłam już 4 razy w ciąży i nie pokazał mi ciąży żaden test dlatego teraz jestem w szoku ze te 2 testy i coś tam jest ( jeśli będzie to ciąża to moja będzie to 5). Dziękuję za podzielenie się swoim zdaniem.

Ja byłam już 4 razy w ciąży i nie pokazał mi ciąży żaden test dlatego teraz jestem w szoku ze te 2 testy i coś tam jest ( jeśli będzie to ciąża to moja będzie to 5). Dziękuję za podzielenie się swoim zdaniem.
Nasze hormony to nadal zagadka 😅 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, ciężkie czasy przyszły i opieka zdrowotna nie działa jak dotychczas 🤰

Mloda1994 Ty naprawdę jesteś 1 na milion 😉 takie rzeczy jak Tobie, nie zdarza się żadnej innej, życzę Ci z całego serca, aby tym razem się udało 😘

Mloda1994 Ty naprawdę jesteś 1 na milion [emoji6] takie rzeczy jak Tobie, nie zdarza się żadnej innej, życzę Ci z całego serca, aby tym razem się udało [emoji8]
Dziękuję ale jakoś nie myślę że to ciąża bo testy dawaja wiele do życzenia z bladymi kreskami jak na 32 dzień opóźnienia miesiączki a z drugiej strony każda kreska nawet blada świadczy o ciąży (ale też nie zawsze).

Mloda1994 Ty naprawdę jesteś 1 na milion 😉 takie rzeczy jak Tobie, nie zdarza się żadnej innej, życzę Ci z całego serca, aby tym razem się udało 😘
Może jest to faktycznie 1 na milion, ale jest odsetek kobiet którym testy z moczu wychodzą negatywnie ujemne. Ja nie mam takiego doświadczenia, w 24 dniu cyklu (dzień spodziewanego okresu) kreska pojawiła się dobrze widoczna z popołudniowego moczu. Czytałam jednak tutaj na forum i nie tylko wiele historii, kiedy testy były bladziutkie a ciąża była i wszystko było dobrze. Oby oby 💪

Może jest to faktycznie 1 na milion, ale jest odsetek kobiet którym testy z moczu wychodzą negatywnie ujemne. Ja nie mam takiego doświadczenia, w 24 dniu cyklu (dzień spodziewanego okresu) kreska pojawiła się dobrze widoczna z popołudniowego moczu. Czytałam jednak tutaj na forum i nie tylko wiele historii, kiedy testy były bladziutkie a ciąża była i wszystko było dobrze. Oby oby [emoji123]
Kochana twoja wypowiedź daje mi nadzieję że to JEDNAK TO

reklama
Do góry