reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

A to w ogóle ma szansę oznaczać wczesną ciążę? 🥲
IMG_0445.jpeg

Załączniki

• IMG_0444.jpeg
    IMG_0444.jpeg
    186,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
No tak zrobię na pewno, jeśli okres się nie pojawi. Ogólnie zrobiłam ten test, żeby wykluczyć/potwierdzić ciążę bo jestem przeziębiona i chciałam wiedzieć, jakie leki mogę brać. Echhhh jak ja nie lubię tego czasu zaraz przed okresem :/

Szczególnie, że w zeszłym miesiącu test strumieniowy testeo mnie oszukał - ewidentnie było widać kreskę - mocniejsza niż tu - i to przez 3 dni z rzędu a ciąży nie było - beta z krwi wykluczyła 🥲 po czym dziś wysłałam męża do apteki i przy okazji miał kupić „co najmniej dwa testy superczułe, różnych firm”, oczywiście kupił testy testeo 😂 dla odmiany płytkowe.

Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy! 💪
Jak oceniacie ? Testy robione dzisiaj

Załączniki

• Snapchat-1291784629.jpg
    Snapchat-1291784629.jpg
    730,1 KB · Wyświetleń: 94
  • Snapchat-1743295782.jpg
    Snapchat-1743295782.jpg
    757,4 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry