Tu też był bledziutki ,ja zrobiłam super czuły,Dam znać jutro czy będzie okres czy nast testy
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Na objawy na tym etapie nie ma co patrzeć, mogą być takie jak PMS a może nie być ich wcale. Powtórzyłabym test innej firmy. Na tym ewidentnie widać kreskę.Raczej dziś, a nic mnie nie zbiera. Ale piersi tez nie bolą.cykle raczej regularne.
Brrrownie
Fanka BB :)
No krecha jak nic. Gratulacje! [emoji16]Dziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?
Fado123
Fanka BB :)
Gratulacje ,piękne kreseczkiDziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?
Dziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?
Super krecha
2 kreski jak bykDziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?
To z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.2 kreski jak byk
Załączniki
Przeciez jest jasna druga kreska, a nawet ona oznacza ciaze... Idz na betę a nie baw sie testamiTo z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.
Sierpień2020
Zaangażowana w BB
To są testy pozytywneTo z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Kochana, to są pozytywne testy. Jeśli masz możliwość iść na betę w tych ciężkich czasach, to zrób, jeśli nie, poczekaj dwa dni i zrób znowu test.To z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.
Jedna uwaga, może dziewczyny wiedzą coś więcej. Przeczytałam na tym forum bardzo dużo przypadków kiedy pink oszukał.