reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Mój test dwa dni przed @. Aż strach się bać co będzie z nami :) pierwsza ciążę poronilam w 5 tygodniu. Po ilu dniach zrobić drugi test żeby sprawdzić czy grubsza kreska?
Tu krecha jest widoczna jak u mnie tydzień po terminie miesiączki :) gratulacje, moim zdaniem nie masz co już testów robić bo wszystko widać jak na dłoni

reklama
Ja pierwszą ciążę straciłam bardzo wcześnie, więc jak zaszłam w drugą, to co 2-3 dni robiłam betę i progesteron, by kontrolować wzrost i ilość luteiny podawanej.
Wizytę u ginekologa miałam dopiero w 6 tc.
Też stracilam pierwsza tydzień po terminie @.
Mam od tego pozytywnego testu duphaston 2x1 i acard 75. Dzis rano po dwóch dniach zrobilam test czułość 25. Tamten byl 10.

Martwi mnie to, ze nie jest ciemniejszy.
Idę na bete dziś.
IMG_20201216_065739.jpeg

Też stracilam pierwsza tydzień po terminie @.
Mam od tego pozytywnego testu duphaston 2x1 i acard 75. Dzis rano po dwóch dniach zrobilam test czułość 25. Tamten byl 10.
Ja zrobiłam tylko raz test domowy. Wyszedł cień cienia, a beta była dobra. Więc nie ma co czekać czy kreska się zrobi ciemniejsza, najlepsza w tym przypadku będzie beta dziś i w piątek rano (abyś wiedziała jaki jest przyrost).

reklama
Do góry