Tu krecha jest widoczna jak u mnie tydzień po terminie miesiączki gratulacje, moim zdaniem nie masz co już testów robić bo wszystko widać jak na dłoniMój test dwa dni przed @. Aż strach się bać co będzie z nami pierwsza ciążę poronilam w 5 tygodniu. Po ilu dniach zrobić drugi test żeby sprawdzić czy grubsza kreska?
reklama
Fado123
Fanka BB :)
A po co robić test ?? Nie lepiej bete?Mój test dwa dni przed @. Aż strach się bać co będzie z nami pierwsza ciążę poronilam w 5 tygodniu. Po ilu dniach zrobić drugi test żeby sprawdzić czy grubsza kreska?
Natasza27
Lekarz twierdzi żeby nie robić bety. Mam wizytę za dwa tygodnie. Myślisz, ze warto?A po co robić test ?? Nie lepiej bete?
Fado123
Hm,ja po moich przejściach, po pozytywnym teście zsprawdzqlam bete i jej przyrost ,ale kazdy robi jak uwazaLekarz twierdzi żeby nie robić bety. Mam wizytę za dwa tygodnie. Myślisz, ze warto?
Ja pierwszą ciążę straciłam bardzo wcześnie, więc jak zaszłam w drugą, to co 2-3 dni robiłam betę i progesteron, by kontrolować wzrost i ilość luteiny podawanej.Lekarz twierdzi żeby nie robić bety. Mam wizytę za dwa tygodnie. Myślisz, ze warto?
Wizytę u ginekologa miałam dopiero w 6 tc.
Natasza27
Też stracilam pierwsza tydzień po terminie @.Ja pierwszą ciążę straciłam bardzo wcześnie, więc jak zaszłam w drugą, to co 2-3 dni robiłam betę i progesteron, by kontrolować wzrost i ilość luteiny podawanej.
Wizytę u ginekologa miałam dopiero w 6 tc.
Mam od tego pozytywnego testu duphaston 2x1 i acard 75. Dzis rano po dwóch dniach zrobilam test czułość 25. Tamten byl 10.
Ja zrobiłam tylko raz test domowy. Wyszedł cień cienia, a beta była dobra. Więc nie ma co czekać czy kreska się zrobi ciemniejsza, najlepsza w tym przypadku będzie beta dziś i w piątek rano (abyś wiedziała jaki jest przyrost).Też stracilam pierwsza tydzień po terminie @.
Mam od tego pozytywnego testu duphaston 2x1 i acard 75. Dzis rano po dwóch dniach zrobilam test czułość 25. Tamten byl 10.
Fado123
To jest ładna kreska, ale jeśli masz możliwość, to beta najlepszaMartwi mnie to, ze nie jest ciemniejszy.
Idę na bete dziś. Zobacz załącznik 1215385
reklama
No ale zmieniłaś czułość testu. Ten ma od 25, więc nie ma co oczekiwać, że będzie ciemniejsza niż przy teście o czułości 10.Martwi mnie to, ze nie jest ciemniejszy.
Idę na bete dziś. Zobacz załącznik 1215385
Ważne, że oba testy dają ładną, widoczną kreseczkę.
Idź na betę