Mała.czarna
Fanka BB :)
Przesyłam Wam cala cala mase ciazowych fluidow ❤ i mysle ze zobaczymy sie na czerwcowych mamach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha [emoji23] szczerze to zajelam glowe wykonczeniem mieszkania i poprostu wieczorami dobrze sie bawilam [emoji23][emoji23]
Fluidy rowniez chętnie przyjmę [emoji4][emoji4][emoji4] Marta czułaś jakoś owulację? Miałas pozytywny test owu?
oby nam się udało w tym cykluCzułam i jestem pewna że była to owu i pojawiła się w terminie tak jakby wskazywał kalendarzyk , niestety testy doszły mi po owu już i nie sprawdziłam ale ból miałam dzień przed i po domniemanej owulacji . Tak mnie strasznie kuło w dole brzucha że ledwo chodziłam i na drugi dzień po owu bólu już nie było czasami coś zakulo i tyle [emoji4] mam nadzieję że to było to [emoji4]
oby nam się udało w tym cyklu [emoji3059]
Kochana mam zdjecie mojego testu owu na 2 dni przed pierwszym pozytywnym ciazowymMiałam takie zawsze [emoji848]Dlatego ten daje mi taką mikro nadzieję [emoji28][emoji28]Zobacz załącznik 1181212Zobacz załącznik 1181213
A wcześniej miałaś jaśniejsze kreski na owu?Kochana mam zdjecie mojego testu owu na 2 dni przed pierwszym pozytywnym ciazowym
Kochana mam zdjecie mojego testu owu na 2 dni przed pierwszym pozytywnym ciazowym
Super gratulacje!Przesyłam Wam cala cala mase ciazowych fluidow ❤ i mysle ze zobaczymy sie na czerwcowych mamach
Nie bylo ich prawie w ogoleA wcześniej miałaś jaśniejsze kreski na owu?