Nie rozumiem. W dniach owulacji jak za każdą próba? Czyli codziennie?To nie było częste Ale w dniach owulacji jak za każdą próbą
reklama
Olcia2052
Fanka BB :)
Po prostu z mężem tylko w dni owulacji kochalismy sie. Mąż zjeżdżał z Holandi tak co dwa trzy miesiące czasem szybciej . Więc tak planował urlop na czas mojej owulacjiNie rozumiem. W dniach owulacji jak za każdą próba? Czyli codziennie?
Olcia2052
A gdy zaskoczyło to był moment owulacji bo czułam mocne klucia w jajniku I wtedy się udało. 2 razy przytulania w tym okresie tylko byłyNie rozumiem. W dniach owulacji jak za każdą próba? Czyli codziennie?
Mała.czarna
Hej i jak u Ciebie?tak niestety tak... ale juz mo smutno bo czuje ze nic.. jakos tak podswiadomie.. ja sie nigdy bym nie spodziewala ze bede miala z tym problem... troche mi przykro.. brak mi nadzieji ze kiedykolwiek zajde.
Madzia04071990
Hej. Jak u Ciebie?"Normalnym" sposobem niby 13 dni do @, ale jak to teraz faktycznie...
Justi1234
A jak u Ciebie Madzia?Hej. Jak u Ciebie?
Madzia04071990
Niestety nie tym razemA jak u Ciebie Madzia?
Sarciasta
Hej u mnie ok, nadejszla NIEWYCZWKIWANA ... @ ale nie zalamuje sie, czekam na koniec (jeszcze 3 dni) i zaczynam testowanko owulacyjnych testow.. kolejny cykl przede mna. a Jak u Ciebie?Hej i jak u Ciebie?
Mała.czarna
Ooo szkoda ale w koncu sie udaHej u mnie ok, nadejszla NIEWYCZWKIWANA ... @ ale nie zalamuje sie, czekam na koniec (jeszcze 3 dni) i zaczynam testowanko owulacyjnych testow.. kolejny cykl przede mna. a Jak u Ciebie?
Ja mam 6 dni do terminu ale juz czuje ze bola mnie piersi wiec ta łajza sie szykuje
reklama
Cocco
Zaciekawiona BB
Jutro termin dopieroHej. Jak u Ciebie?