Mała.czarna
Fanka BB :)
Kurde u mnie dalej delikatnie plamienie :/ Mam nadzieje ze to nie okres :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez ale ja mysle,ze u mnie to raczej na @. Jajnik znow pobolewa i brzuch dolem. Z moim szczesciem napewno to nie ciaza. Robilas test ciazowy?Kurde u mnie dalej delikatnie plamienie :/ Mam nadzieje ze to nie okres :/
Robilam ale pusto chociaz mam wraznie.ze jest cien cienia ale moze to fabryczna. Do @ jeszcze 4 dni :/U mnie tez ale ja mysle,ze u mnie to raczej na @. Jajnik znow pobolewa i brzuch dolem. Z moim szczesciem napewno to nie ciaza. Robilas test ciazowy?
A beta 0.2 co jest kurna nie tak z tymi głupimi testami..
I jak u ciebie bo niekojarze?Miałam ten sam problem [emoji35][emoji35][emoji35]
I jak u ciebie bo niekojarze?
Ale bede trzymac mocno kciuki za CiebieNiestety beta wyszła ujemna Ale jeszcze po ciuchy liczę że owu jednak się przesunela , bo dziś na majtkach zauważyłam białe uplawy i po zderzeniu piersi poleciała mi siara . Tak wiem że to nie realne ,ale w poprzedniej ciąży tak samo miałam i uplawy i siara na samym początku i tak kilka dni później dowiedziałam się o ciąży więc może może jeszcze nic straconego. W sobotę przewidywany ostatni termin @ zobaczymy czy będzie. Jeśli nie to w niedzielę zatestuje [emoji23]
Ale bede trzymac mocno kciuki za Ciebie [emoji847][emoji847]
To jeszcze troszke i bedziesz wiedziala. Moze bete zrob,jak masz podejrzenie,ze to ciaza?Robilam ale pusto chociaz mam wraznie.ze jest cien cienia ale moze to fabryczna. Do @ jeszcze 4 dni :/
No takie rzeczy niestety przy seksie sie zdarzaja. Ale jesli juz sie stalo to ciesz sie bo pamietaj ze wiele jest osob ktore chca a nie moga a przynajmniej bedziesz miala fajna roznice wieku