reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justyna Ty to jesteś cud dziewczyna....
ale mi się zrymowało...

spokojnych nocek, zmykam i ja...jutro rano wcześniejsza pobudka, bo Jula jedzie na wycieczkę więc musi być na czas w przedszkolu:tak:

reklama
Witam. U mnie wszyscy śpią:-) i jak na razie nocną porą znajduje czas na bb. Dzisiaj poszliśmy najpierw na zakupy, które zostawiliśmy w domu i od razu wyszliśmy z piłką na boisko koło szkoły, chłopaki trochę poganiali:tak: i znowu wróciliśmy do domu, żeby zostawić piłkę i zabrać wózek, pojechałam z chłopakami do przychodni, aby zarejestrować ich. Po przychodni zaliczyliśmy księgarnie i chłopaki mają autka i razem z samochodami pojechaliśmy na plac zabaw. W Nałęczowie na jednym z przejść to ludzie jakiś protest robili bo blokowali jezdnie przechodząc w jedną, a potem na drugą stronę i korek nawet się robił, a później przepuszczali auta i znowu blokowali i tak kilka razy, miałam się zapytać o co kaman :confused: ale Krystek mi nie dał.
Witajcie.

Daję znać że żyjemy, tylko czasu brak od kiedy poszłam do pracy, jak wraca Paweł, to ja wychodzę, jak on siedzi z dziećmi to nic nie zrobi w domu, więc muszę się jednocześnie zajmować małymi i ogarniać choć ttrochę dom.

Wczoraj byliśmy na komunii u Pawła chrześniaka, tu na miejscu, nie dość że mi teściowa cały czas przykrości robiła przy wszystkich to jeszcze zginęło mi ostatnie 10 zł z portfela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok: domyślam się w jaki sposób, i chyba w końcu wygarnę to prosto w twarz. Żałuję że nie pojechałam do Opola do mojej siostrzenicy na komunię, no nic, następnym razem będę mądrzejsza.

Dziewczynki zdrowe, tylko Ola ma alergię, na słodycze :szok: bidulke tak zsypało po słodkim, że twarz miała jakby jej ktoś wrzątek wylał. Na szczęście rozumie że to przez słodkie i na komunii grzecznie jadła owoce zamiast ciasta :-D mówiła że nie może bo ma potem czerwoną twarz. Dostała teraz zyrtek i przechodzi od kiedy nie je słodyczy.

I jeszcze się pochwalę:

OLA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA DO MALUCHÓW.

Najpierw była na rezerwowej, potem na popołudnie, ale że poszłam do pracy wcisnęli ją na rano.

Przepraszam że się nie odniosę, ale czas goni, jedziemy po dziadków na PKP, potem na basen i na 19 do pracy.

Pozdrawiam.
Gratulacje dla przedszkolaka

Cześć i czołem !:-)Nazywam się Sylwia mam 25 lat jestem z Lublina, jestem mamą Kuby ( w sierpniu skończy 6 lat ) i Lenki 29 maja skończy roczek.
mieszkam na osiedlu Nałkowskich czy mogę do was dołączyć ?? :)
Witaj:-)

moja dzisiaj miała jakiś dzień marudy...od popołudnia coś zasnąć nie mogla a jak usnęła to za chwile oczka jak 5 zł....ciekawe jak będzie w nocy...
a jutro przed nami szczepienie:sorry:...
Powodzenia na szczepieniu:tak:

WItam dziewczynki:)

Jutro wyjeżdżamy w rodzinne strony i w sobotę wesele mojego brata :) zostaniemy jeszcze tydzień i niech się rodzinka chłopcami nacieszy;)
Tymuś będzie miał wielki dzień, bo to jego chrzestny i będzie niósł obrączki :) W zwiazku z tym musiał być na galowo i garniturek zakupiony - na szczęście cieniutki bo upał ma byc... ;)
Wogóle zalatane 2 tyg za mną, szukanie sukienek, butów, strojów dla dzieci, koszuli dla J - a to nie jest prosta sprawa bo 46/47 to białe albo niebieskie :D o taliowanych można zapomniec;) No ale obkupieni i jutro w podróż :-)
Szerokiej drogi i udanej zabawy na weselu życzę:tak:

Witam z rana
pogoda cudna się robi...
Anaconda ją też pomylam okna w pt i sobotę ale firanki mi 2 zostały do prania a że jakoś fajnie bez nich to odkladam z dnia na dzień
Za to mężowy wziąć się za malowanie ma wolne wczoraj łazienka dziś kuchnia
Shira witaj
Dajesz Kubusia do szkoły?
Justyna podziwiam ją padam o 21
Mandziula życzę poprawy humoru co Ci tak w pracy humor popsuli
Atali fajnej zabawy życzę na weselichu
Paltysia współczuję rannego wystawiania, co Ty robisz, gracujesz je?
Madzienka gdzie Julka na wycieczkę jedzie? Asia 31 jedzie na farmę iluzji aż 80 km już się nie może doczekać a w pt dzień mamy w przedszkolu, w tym roku wcześniej

Luki, Madzienka tak to bugi uwielbiam ta sale zabaw :)

powiedzcie mi co ja moge mojej prawie rocznej corci dawac na sniadanko ?? nie chce juz kaszy jesc dwa razy dziennie, mleka nie pije od 7 mc ani cyca ani modyfikowanego poprostu nie chce, odrzucila cycka i tak koniec... daje jej morlinki parowki teraz 3 dni za koleja na sniadanko i nie mam pomyslu co jeszcze... na koalcje je kasze.. pomocy !

gonia niee zostaje w zeroweczce jeszcze, on jest strasznie nie smialy, balam sie ze sobie nie poradzi w szkole a rozwazalm pojscie do 1 klasy :)

tak na szybko pisze :)
Shira Witaj ja mojej dawałam jajecznice z samego żołtka na poczatku smażona na masełku i się początkowo zajadała. Jadła też deserki owocowe i serki , ale wprowadzalam też makaron z białym serem.
Justynka dzieki za spacerki, mam nadzieję że dziś się uda nam wyjsc :) Natalia super się bawi z Michałkiem :biggrin2:
Motylla ciekawe co to za protesty robili hehe
My po Kajetanach i logopedach ciąg dalszy... za 3 mies jedziemy znowu będą badać N pod kątem implantowania... zobaczymy co czas przyniesie...

witam

madzienka Zosia tez wczoraj miała ciezki dzięń ze spaniem, ale za to w nocy ładnie spała i tylko jedna pobudka była:tak: a na spacerek bardzo chętnie bo pogoda cudna się robi:tak::tak:
shira witaj i rozgośc się na forum:tak::tak:
normatywna to mocno zaćiskamy kciuki za twoją księzniczę:tak:
justyna jakie rogaliki robiłaś??? pieczesz też ciasta??? podziwiam ze tak w nocy:tak:

my chyba zaraz po sńiadanku zmykamy na słoneczko:tak::tak: wczoraj testowałyśmy z Zosią spacerówkę i chyba jeszcze jej niewygodnie bo strasznie się kręciła i jęczała mimo rozłożonego oparcia wiec jeszcze trochę przy gondoli zostaniemy:tak:

zmykam coś zjeść
milego dnia życzę

Cześć

U mnie piękna pogoda ale chyba u Was też, dzisiaj kończe moje konsultacje i jutro ran ruszam do Puław. Dziś skorzystam jeszcze z basenu bo siedze w tym hotelu i nawet nie ruszam się na spacer:baffled: a atrakcji w kotlinie kłodzkiej przecież nie brakuje. Cieszę sie bo Gabi już od 2 dni u moich rodziców tesciowa już nie ma na nią swojego wpływu a dziś w nocy przyjedzie po nią Z. Czytam Was i czytam ...

Mandziula zobaczysz czy to problem leży w spaceróce, ale spacerowac w takie dni o sama przyjemnośc, super ze małej waga idzie do góry

Madzienka a Twoje starsza córeczka gdzie wyjeżdża na wycieczkę?

Justyna ciasteczka wyszły, czesto takie zlecenia dostajesz?

Aneta
szkoda ze takie masz wspomnienia z komunii ale kiedyś sobie pewnie odbijesz

Sienio Maltanka do sierpnia zleci szybciutko ja też mam powody zeby odliczać do sierpnia:cool2:

Witajcie:-)

Spędziliśmy przedpołudnie na placu zabaw w towarzystwie Normatywnej i Natalci:-), nasze maluchy wyszalały się i teraz smacznie śpią;-):-D, Ja delektuje się kawką bo coś głowa zaczyna mi dokuczać, i chyba @ niedługo zawita:dry:.

Shira może naleśniczka małej usmaż, albo zupkę z poprzedniego dnia:tak:. Jak tam spacerek, zaliczony?

Madzienka trzymam kciuki za szczepienie:tak:. Julcia zadowolona z wycieczki?

Talia dobrze że Twoja mama sprawuje opiekę nad G:tak:, a jak zdróweczko małej, nie rozchorowała się przez teściową?
Ja robię ciasta tylko do celów domowych;-), ale czasem jeśli ktoś z rodziny mnie poprosi o jakiś placek to robię ale nie za kasę;-)

Mandziula
a jaką masz spaceróweczkę? Tą po Mikołaju?
Rogaliki robiłam Karlitkowe:-).

Motylla
tęsknisz za Lublinem? Bo tak jak czytam Twoje posty to chyba jesteś zadowolona z przeprowadzki, co?

reklama
Witajcie i my w końcu dotarłyśmy...
nocka zabójczo przespana, że rano musiałam moją księżniczkę budzić na mleczko żeby Jula do przedszkola nie spóźniła się:-D

Mandziulka, Zosieńka dzięki za wspólny spacerek....
Lenka dosypia na kanapie:tak:

Jula dzisiaj wycieczkuje...mieli jechać na stare miasto na spacerek i zwiedzać teatr Andersena od zaplecza....

W
Madzienka gdzie Julka na wycieczkę jedzie? Asia 31 jedzie na farmę iluzji aż 80 km już się nie może doczekać a w pt dzień mamy w przedszkolu, w tym roku wcześniej

Farme Iluzji polecam, my bylismy rok temu...fajnie można oszukać głowę...

Elizka spacerowałyśmy dzisiaj niedaleko Twojego miejsca pracy....

Justyna, Normatywna super ze spacerek udany....

Normatywna trzymamy kciuki za kolejną wizytę w klinice

Do góry