reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello:-)my już w domku po szczepieniu i po zaliczeniu placu zabaw na Czechowie. Szybko zabrałam M z niego bo przyszło dwóch chłopców z babcią i oni takie cuda wyprawiali na zjeżdżalni że głowa mała a babka nie reagowała na te wybryki, a mój M jak papuga zaczął robić to co oni:wściekła/y:, więc dziecko pod pachę i chodu stamtąd;-).

Madzienka widziałam Cię jak spacerowałaś z dziewczynkami:-)

Anaconda współczuje nocki:no:znowu imprezowały?

Mandziula a dlaczego z dołkiem wróciłaś z pracy??

Iwonka ja te ciasta zaczęłam robić jak M poszedł spać ok 22 i zeszło mi się tak długo;-)Jak wizyta u ortopedy??
Chodzicie jeszcze do dentysty z Cypkiem?

Patlysia, Iwonka robiłam takie ala kocie oczka:tak:

Shira witaj:-)

reklama
Shira witaj i pisz a szybko nas poznasz i wciągniesz się:tak::tak:

Justynka jechałaś autobusem czy szłaś z Michasiem??
super że szczepienie za Wami...

Mandziula a sio wszelkie dołki...to co ruszamy na spacerek??

Iwonka ja tez podałabym preparat na odrobaczanie....

Anaconda dzięki za pogaduchy....fajnie raz w tygodniu Ciebie spotkać...
komary nie zjadły Was??
Lenka oczywiście zgodnie z tradycją:-Ddosypia w huśtawce...

moja dzisiaj miała jakiś dzień marudy...od popołudnia coś zasnąć nie mogla a jak usnęła to za chwile oczka jak 5 zł....ciekawe jak będzie w nocy...
a jutro przed nami szczepienie:sorry:...

Ja własnie usypiam moja bunię ( o już śpi )

Lenka
DSCF1992.jpg

Kubuś
DSCF1522.jpg

My
DSCF1500.jpg

DSCF1503.jpg

Załączniki

• DSCF1992.jpg
    DSCF1992.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF1945.jpg
    DSCF1945.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF1522.jpg
    DSCF1522.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF1500.jpg
    DSCF1500.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF1503.jpg
    DSCF1503.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
WItam dziewczynki:)

Jutro wyjeżdżamy w rodzinne strony i w sobotę wesele mojego brata :) zostaniemy jeszcze tydzień i niech się rodzinka chłopcami nacieszy;)
Tymuś będzie miał wielki dzień, bo to jego chrzestny i będzie niósł obrączki :) W zwiazku z tym musiał być na galowo i garniturek zakupiony - na szczęście cieniutki bo upał ma byc... ;)
Wogóle zalatane 2 tyg za mną, szukanie sukienek, butów, strojów dla dzieci, koszuli dla J - a to nie jest prosta sprawa bo 46/47 to białe albo niebieskie :D o taliowanych można zapomniec;) No ale obkupieni i jutro w podróż :-)

Eliza, ale cudownie wyglądałaś!!!! a gdzie to wesele żetak CIę komary pogryzły???

Patlysiu, albo przemęczona jesteś, albo hmmm... ;)

Mandziulka, nic się nie martw butlą, ja zwolenniczka karmienia po półtora roku, a moje dzieci bardziej chorowały niż niektóre co na butli.... i teraz się zastanawiam czy jest sens tak długo karmić...

Justynka, ja cię podziwiam z ciasteczkami po 22:tak::laugh2:

Aneta, ale mądra Ola, że wie co jej szkodzi i diety przestrzega:tak:a teściowa:baffled:

Madzienka, powodzenia na szczepieniu!!!!! I jaką masz huśtawerczkę?

I najlepsze życzenia dla małych Zosiek :)

Shira :) miło was poznac :) czy to Bugi????

Madzienka jechaliśmy autobusem, a Wy stałyście na przejściu przy rondzie:tak:I jak poszło usypianie malutkiej?

Atali znasz już płeć dzidziusia????????? Udanej zabawy na weselu i oczywiście koniecznie pochwal się fotami:tak:

Shira śliczne masz dzieciątka!!! Zdjęcie nr 1 boskie:-):-):-)

Zmykam dzisiaj pełnię dyżur przy rogalikach:rolleyes2::-)

Justyna na szczęście bez problemu zobaczymy jaka będzie nocka....
znowu coś pieczesz??ale ty rozpieszczasz tych swoich chłopaków...

Atali udanej zabawy na weselichu....dziewucha potwierdzona??
nie wiem czy doczytałaś ale pisałam że wyglądasz cudnie....

Shira super fotki...widze że bywasz w naszej ulubionej sali zabaw...

madzienka aż trudno uwierzyć że Lenka dzisiaj nie chciała spać:szok::szok: mam nadzieję że jednak nocka będzie przespana
justynka co to za szczepienie aż na czechowie??????
atali udanego wesela....czekamy na fotki....całej rodzinki....
shira ale fajne te twoje pociechy....

reklama
Madzienka akurat te słodkości to nie dla moich, mam zamówienie na komunię:tak:

Eliza na Czechowie mamy swoich lekarzy;-)a szczepionka przeciwko ospie.

Do góry