reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Anaconda ty jak mała mrówka teraz 2 etaty w pracy i e domu
Aneta fajnie że pracujesz i super że masz przedszkole dla Oli
Mandziula wwszystkiego dobrego dla Zosienki
Wypogadzasię chociaż rano chłodno było
Dobijaja mnie te korki w lublinie część ruchu x warszawskiej przeniosła się na naleczowska i wszędzie kolumny samochodów
Miłego dnia

reklama
Madzia oj tak dzis wagarujemy:tak: Jula nadal leży w łóżku i gra, z wypadu na zakupy nic nie wyjdzie, leń nas dopadł:zawstydzona/y:
anaconda i jak Twoja wizyta?

trzeba sie brac za jakiś obiad, mam w planie szczawiową, ale póki co wszystkie składniki lezą odzdzielnie:confused2:

Hej,

Anaconda powodzenia na wizycie...

Sienio pyszną zupkę masz w planach...

Madzienka jak tam spacerek, zaliczony?

Sunday a co u Ciebie?

Jestem mega nie wyspana...do godziny 2 piekłam ciasteczka o 7 M zrobił pobudkę...i do tego jeszcze nie chce iść na drzemkę:baffled:.

My już po spacerku, powoli będziemy ruszać bo Juleczkę....

Justyna tak zaliczony....
jak wasze wczorajsze pluskanie??

Sienio ale macie dzień leniucha!!!a zupa mniam mniam...

Anaconda
jak wizyta u lekarza???

Ja już w domku gotuję obiad :tak::tak:
Wizyta w porządku - tak szczerze to ja tylko receptę chciałam :-p:-p no ale swoje trzeba było wyczekać :-D:-D
A ja się tak zebrałam w sobie i okna pomyłam :tak::tak: niby zaraz po świętach ich myłam ale już się tak zakurzyły że szok :szok::szok:
Mandziula, Fogia ode mnie też najlepsze życzenia dla Waszych Zosieniek :tak::tak:
Justyna o kurcze ale długo ciasteczka piekłaś :szok::szok: ja to ostatnio góra o 23 padam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale możemy sobie podać ręce bo ja też się nie wyspałam przez sąsiadki :wściekła/y::wściekła/y:
Gon1a ja to współczuję mocno każdemu kto musi codziennie w korkach postać :tak::tak: ja akurat jeżdżę w takich godzinach że korki mnie omijają :tak::tak:
Sienio to faktycznie u Was leniwy poranek :-D:-D szczawiowa mniam mniam ale niestety ja nie gotuję bo sama bym jadła :crazy::crazy: może popołudnie będzie bardziej energiczne ;-);-):-D:-D
Madzienka no właśnie widzę, że już całkiem nie miałabym z kim porannej kawki wypić :-D:-D

Co za pustki...Ja zaraz kończę pracę i jedziemy do ortopedy z Cypkiem. A wczoraj odebraliśmy wyniki, żadnych pasożytów nie wykryto, ale nie wiem czy tak "profilaktycznie" go nie odrobaczyć jak tu niektóre z Was mówią, że rzadko kiedy wychodzą u dzieci:confused: bo tak zgrzyta tymi zębami w nocy, że aż się wzdrygam, jak kiedyś po tablicy nauczyciel kredą:-p

Sienio ja szczwiankę w sobotę jadłam, mamusia zrobiła, mmmm pychotka

Anaconda jak po wizycie? już doczytałam:tak:

Justynka jeja, a co za ciasteczka piekłaś tak długo?

Gon1a współczuję korków...

witam ija
dzisij byyśmy z Zosią w pracy trochę papierków poroznosić;-) i znowu z dołem wróciłam...:confused2::confused2::confused2:
anaconda powodzenia na wizycie
madzienka ile razy i ile mleka zjada ci Lenka???
gon1a a ja się zastanawiałam dlaczego taki korek na Nałeczowskiej rano... jakoś nie pomyślałam ze to przez te budowę...
justyna witaj w klubie nie wyspanych... j ajuż dawno straciłam nadzieję na dobrą noc:-D:-D:-D

lece z Zosią na kolejny spacer bo coś marudzi i chyba by się przespała....

Witajcie...ojoj puściutko tutaj...
o niewyspaniu się nic mi nie mówcie- ja cały ten tydzień wstaję po 4 i jadę w porzeczki póki dzieci śpią i mama jest w domu....
mandziula
wyganiaj doła i to szybciutko:tak: i sto lat dla Zosi
iwonka ja na Twoim miejscu odrobaczyłabym - ja jak chodziłam po leki na odrobczanie to mówiłam o zgrzytaniu itd no i,że w kupie widać białe robaczki i dostawałam leki bez gadania:tak:;-)
anaconda natchnęłaś mnie i ja umyję okna;-)
justyna jakie ciasteczka piekłaś?
sienio jak zupa- ugotowała się sama?;-)
no i idę umyję te okna, chociaż jak policzę ile okien do mycia to już mi się powoli odechciewa w dodatku ostatnio jestem jakaś osłabiona a popołudniami jest mi niedobrze i nie wiem o co kaman....:zawstydzona/y:

Cześć i czołem !:-)Nazywam się Sylwia mam 25 lat jestem z Lublina, jestem mamą Kuby ( w sierpniu skończy 6 lat ) i Lenki 29 maja skończy roczek.
mieszkam na osiedlu Nałkowskich czy mogę do was dołączyć ?? :)

reklama
witam witam.... co tam u Was???? bo u mnie bez zmian....H daje czadu więc codziennie jestem wykończona i to chyba bardziej psychicznie niż fizycznie.....

anaconda jak tam Majeczka po wycieczce do wodociągów...

mandziula buziaczek imieninowy dla malutkiej królewny.....niech rośnie zdrowa i radosna
a co to za doły Cię dopadły.....a sio niech szybko odchodzą....

iwonka ja bym go odrobaczyła....nie zaszkodzi a może pomoże.... Czarek też tak zgrzytał....i po odrobaczaniu przeszło

shira witaj....trafiłaś na najfajniejsze forum....pisz czytaj a szybko Cię wciągnie...

Do góry