reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Anaconda ty jak mała mrówka teraz 2 etaty w pracy i e domu
Aneta fajnie że pracujesz i super że masz przedszkole dla Oli
Mandziula wwszystkiego dobrego dla Zosienki
Wypogadzasię chociaż rano chłodno było
Dobijaja mnie te korki w lublinie część ruchu x warszawskiej przeniosła się na naleczowska i wszędzie kolumny samochodów
Miłego dnia

reklama
Madzia oj tak dzis wagarujemy:tak: Jula nadal leży w łóżku i gra, z wypadu na zakupy nic nie wyjdzie, leń nas dopadł:zawstydzona/y:
anaconda i jak Twoja wizyta?

trzeba sie brac za jakiś obiad, mam w planie szczawiową, ale póki co wszystkie składniki lezą odzdzielnie:confused2:

Hej,

Anaconda powodzenia na wizycie...

Sienio pyszną zupkę masz w planach...

Madzienka jak tam spacerek, zaliczony?

Sunday a co u Ciebie?

Jestem mega nie wyspana...do godziny 2 piekłam ciasteczka o 7 M zrobił pobudkę...i do tego jeszcze nie chce iść na drzemkę:baffled:.

My już po spacerku, powoli będziemy ruszać bo Juleczkę....

Justyna tak zaliczony....
jak wasze wczorajsze pluskanie??

Sienio ale macie dzień leniucha!!!a zupa mniam mniam...

Anaconda
jak wizyta u lekarza???

Ja już w domku gotuję obiad :tak::tak:
Wizyta w porządku - tak szczerze to ja tylko receptę chciałam :-p:-p no ale swoje trzeba było wyczekać :-D:-D
A ja się tak zebrałam w sobie i okna pomyłam :tak::tak: niby zaraz po świętach ich myłam ale już się tak zakurzyły że szok :szok::szok:
Mandziula, Fogia ode mnie też najlepsze życzenia dla Waszych Zosieniek :tak::tak:
Justyna o kurcze ale długo ciasteczka piekłaś :szok::szok: ja to ostatnio góra o 23 padam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale możemy sobie podać ręce bo ja też się nie wyspałam przez sąsiadki :wściekła/y::wściekła/y:
Gon1a ja to współczuję mocno każdemu kto musi codziennie w korkach postać :tak::tak: ja akurat jeżdżę w takich godzinach że korki mnie omijają :tak::tak:
Sienio to faktycznie u Was leniwy poranek :-D:-D szczawiowa mniam mniam ale niestety ja nie gotuję bo sama bym jadła :crazy::crazy: może popołudnie będzie bardziej energiczne ;-);-):-D:-D
Madzienka no właśnie widzę, że już całkiem nie miałabym z kim porannej kawki wypić :-D:-D

Co za pustki...Ja zaraz kończę pracę i jedziemy do ortopedy z Cypkiem. A wczoraj odebraliśmy wyniki, żadnych pasożytów nie wykryto, ale nie wiem czy tak "profilaktycznie" go nie odrobaczyć jak tu niektóre z Was mówią, że rzadko kiedy wychodzą u dzieci:confused: bo tak zgrzyta tymi zębami w nocy, że aż się wzdrygam, jak kiedyś po tablicy nauczyciel kredą:-p

Sienio ja szczwiankę w sobotę jadłam, mamusia zrobiła, mmmm pychotka

Anaconda jak po wizycie? już doczytałam:tak:

Justynka jeja, a co za ciasteczka piekłaś tak długo?

Gon1a współczuję korków...

witam ija
dzisij byyśmy z Zosią w pracy trochę papierków poroznosić;-) i znowu z dołem wróciłam...:confused2::confused2::confused2:
anaconda powodzenia na wizycie
madzienka ile razy i ile mleka zjada ci Lenka???
gon1a a ja się zastanawiałam dlaczego taki korek na Nałeczowskiej rano... jakoś nie pomyślałam ze to przez te budowę...
justyna witaj w klubie nie wyspanych... j ajuż dawno straciłam nadzieję na dobrą noc:-D:-D:-D

lece z Zosią na kolejny spacer bo coś marudzi i chyba by się przespała....

Witajcie...ojoj puściutko tutaj...
o niewyspaniu się nic mi nie mówcie- ja cały ten tydzień wstaję po 4 i jadę w porzeczki póki dzieci śpią i mama jest w domu....
mandziula
wyganiaj doła i to szybciutko:tak: i sto lat dla Zosi
iwonka ja na Twoim miejscu odrobaczyłabym - ja jak chodziłam po leki na odrobczanie to mówiłam o zgrzytaniu itd no i,że w kupie widać białe robaczki i dostawałam leki bez gadania:tak:;-)
anaconda natchnęłaś mnie i ja umyję okna;-)
justyna jakie ciasteczka piekłaś?
sienio jak zupa- ugotowała się sama?;-)
no i idę umyję te okna, chociaż jak policzę ile okien do mycia to już mi się powoli odechciewa w dodatku ostatnio jestem jakaś osłabiona a popołudniami jest mi niedobrze i nie wiem o co kaman....:zawstydzona/y:

Cześć i czołem !:-)Nazywam się Sylwia mam 25 lat jestem z Lublina, jestem mamą Kuby ( w sierpniu skończy 6 lat ) i Lenki 29 maja skończy roczek.
mieszkam na osiedlu Nałkowskich czy mogę do was dołączyć ?? :)

reklama
witam witam.... co tam u Was???? bo u mnie bez zmian....H daje czadu więc codziennie jestem wykończona i to chyba bardziej psychicznie niż fizycznie.....

anaconda jak tam Majeczka po wycieczce do wodociągów...

mandziula buziaczek imieninowy dla malutkiej królewny.....niech rośnie zdrowa i radosna
a co to za doły Cię dopadły.....a sio niech szybko odchodzą....

iwonka ja bym go odrobaczyła....nie zaszkodzi a może pomoże.... Czarek też tak zgrzytał....i po odrobaczaniu przeszło

shira witaj....trafiłaś na najfajniejsze forum....pisz czytaj a szybko Cię wciągnie...

Do góry