reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Iwonka super że grillowanie zaliczone:-)
A te komary to jakieś wygłodniałe nic na nie nie działa:no:. Stosowaliśmy jednego dnia Ziaję to g.... warte popsikałam M i zaraz komary na nim siedziały, Mosbito i Bross jeszcze jako tako, ale ten ostatni z tych trzech wydaje mi się że był najlepszy:tak:. A koleżanka sprzedała;-)mi przepis na specyfik odstraszający komary. Trzeba wymieszać kieliszek octu, kieliszek oleju i kieliszek szamponu i tym się smarować. Ona to stosuje i jak mówi komar nie siada:-). Jeszcze tego nie stosowałam ale może w najbliższy weekend trzeba będzie to wypróbować:tak:.

reklama
Witam sie i ja poniedziałkowo....piszecie o komarach to jest jakas masakra w pietek bylismy na grillu dodam ze niedaleko wody i myslalam ze nas ZJEDZA ZYWCEM:szok: najgorsze bylo to ze B mial ta skore podrazniona ta wysypka i dodatkowo jeszcze pogryzienia wiec ucieklismy do domu....

Co do wczorajszego dnia to Ja równiez dziekuje za spotkanie.....Karlitka gdzie Wy zagineliscie w tym lasku czekalam aby sie pozegnac;-)takze buzka do nastepnego:-)

Iwonka tak mogłas mnie widziec na poczatku chcialam z B byc w kosciele ale jednak poszlam do mojego mini kosciolka bocznego tam przynajmniej moge spokojnie siedziec
Misia Antuanet zdrowka dla dzieci..
Justyna Bylam dostalismy dwie masci po kt nam lepiej...nie jest to wysypka pokarmowa chyba najbardziej ten proszek badz zel...wspolczuje pogryzien i wizyty u takich lekarzy...trzymam kciuki za badania..
mandziula dobrze ze Z przybiera i to najwazniejsze....a Ty sie absolutnie nie smutkaj tym bo to nie Twoja wina przeciez jej nie głodzilas poprostu masz pewnie chudy pokarm jestes super mamuska takze głowa do góry....najwazniejsze ze chcesz i walczysz o karmienie!!!!!
Madzienka ale Ci fajnie ze okienka masz za soba...gratki dla J za plywanie...
Bylas na rowerku?????

Cos mi sie przywiesza takze wszystkie kobitki goraco pozdrawiam!!!!
:-)

Witajcie, ja dzisiaj od rana wzięłam się za porządki w salonie w zabawkach Julci i udało się połowę co najmniej zapakowałam do piwnicy....
pogoda mało zachęcająca do spacerków więc dzisiaj darowałyśmy sobie....przynajmniej ten przedpołudniowy...

Mandziula tulaski na smutaski, najważniejsze że mała przybiera a butla to nie koniec świata....:tak:
widziałam w necie panoramę...;-)pokazali że zawładnęłyśmy ławkę:-D

Justynka dzięki, tę maść akurat mam w domu dzisiaj posmaruję Julci, bo wczoraj w Botaniku oczywiście upolował ją jakiś komar albo inne wredne owadzisko...
u nas w ubiegłych latach pomagał autan na komary tropikalne:tak::tak:

Marzenka my tez się an nich nie doczekaliśmy:-pgdzies ruszyli na samotny spacerek;-)
nie dotarłam bo do domu wróciliśmy od rodziców po 17...ale dzisiaj zapisuję się na najbliższą sobotę...idziesz ze mną???

Anaconda jak to pomylił wsteczny z biegiem:-D:-D:-Di to facet...niemożliwe:-pzamach na twingusia!!!!
dobrze ze nic się nie stało...

Misia zdróweczka...

Iwonka współczuje ugryzień ale to prawda komary sa jakieś zmutowane i wygłodniałe....

Witajcie

Dziewczyny super spotkanie za Wami:tak: w grupie siła, wiec niz dzienego, ze zdobyłyście ławkę:-D Dzisiaj moja siostra coteczna poleciała do domu i jakoś mi tak smutno, mimo, ze juz 6 lat nie miaszka w PL:-( kurcze muszę sie w końcu zebrać, zeby ja odwiedzić, bo raczje długo teraz jej nie bedzie z uwagi na ciążę.

maltanka urlopplanujesz na sierpień? hihi to tak jak ja, będerazem z Tobą odliczać:-D
justyna specyfik moze i działa, ale smarować sie szamponem i octem to chyba nie za dobrze dla skóry:sorry2: Moja Jula tez ma ogromne bąble po ugryzieniu a jeszcze jak zacznie to drapać to stają sie ogromne i twarde :no: na szczeście 3 razy po 5 mi wapna dziennie i szybko slad znika:tak:
antuanet masz jakies plany na środę?:-D
marta jak dojdziesz do siebie to napisz co i jak:tak:

Witajcie, ja też melduję się po długiej nieobecności ale ostatnio strasznie źle się czuję i tylko zaglądam....
aaaa na komary zamiast octu ( bo zapach nie każdemu odpowiada)polecam olejek waniliowy- zwykły spożywczy- u nas w tamtym roku działał cuda :))

dziewczyny fajnie, że wypad do Botanika udany, widziałam Was w panoramie:tak:
marta to odsypiaj i pisz jak wszystko wyszło
mandziula nie przejmuj się tylko butlę dawaj, ważne żeby Zosia ładnie przybierała- ja znowu mam inny problem- bo kogo nie spotkam to wszyscy na Kubę mówią, że grubas a on jest duży a nie gruby... nosz normalnie jeszcze raz jakaś baba powie do niego Ty maly grubasie to przestanę być miła:tak::wściekła/y:

uciekam, muszę te brudasy wykąpać a ledwo już chodzę....

hej dziewczynki....w ten okropny dzień jakim jest poniedziałek....wrry nie lubię.....

antuanet wesele było w Milejowie...
super że wyjazd zaliczasz do udanych....
justynka współczuje pogryzienia przez owady....mnie też strasznie pogryzły na tym weselu na samych nogach mam ponad 40 ugryzień....jak wypróbujesz ten specyfik to daj znać czy działa...
zdjęcia będę miała później od fotografa....bo ja nie robiłam
madzienka, karlita, mandziula, marzenka super że się spotkałyście....spacer w takim towarzystwie przy takiej pogodzie musiał być udany....
madzienka tak jak pisałam wyżej wesele było w Milejowie....tak okropne to ono nie było ale najfajniejsze też nie....wszystko zależny od organizacji i od ludzi.... nogi mnie bolą do dziś od tańców więc ja się trochę wybawiłam....
anaconda współczuje stłuczki....chyba chłopaka ma samochód gdzie wsteczny jest z przodu tak jak w oplach....coś mu się pomyliło....
maltanka jak humorek....zakopany dół czy jeszcze Cię trzyma...nie dawaj się...
ja tak co miesiąc wpadam w dołek ale szybko mija....
misia jak tam Staś???? gorączka przeszła....może faktycznie to od zęba....oby....zdróweczka
mandziula dobrze że Zosia przybrała na wadzę....a Ty się nie łam i nie obwiniaj...dobrze że już jest dobrze....że to nie żadna choroba....
patlysia u nas niestety olejek waniliowy nie zadziałał.....

misia jak powrót do pracy? jak Stacho?

mandziula nie smutaj się niech mała je butlę i przybiera na wadze

justyna brawa dla dzielnego Michałka

sienio tak, 2,5 tygodnia to co osliczamy?:-)

eliza oj tak sobie humorek, a u ciebie?

Witajcie
dzisiaj zimno na dworze, a u nas w pracy 30 stopni w pokoju to jakaś masakra. jeszcze koleżanką którą zastępuje poszła na zwolnienie oj cięzkie czasy mnie czekają

a po południu wybraliśmy się do Olimpu szukałam butów ale nic ciekawego nie ma, tylko H dostał nowe sandałki i polarek

dziewczynki jeżeli chciałybyscie poprzeć to podpiszcie proszę, wy i wasi znajomi. Dziękuję.

::::::www.petycje.pl::::::Rodzice Dzieci Gorszego Roku 2012

1. klikamy na dole "popieram petycję - jestem ZA"
2. Następnie uzupełniamy dane
3. Klikamy na "podpisz petycję"
4. Klikamy na "potwierdź swój podpis pod petycją"
5. Zatwierdzamy link, który przyjdzie na maila podanego przy podpisywaniu petycji

reklama
Witam z pracy;-)
roboty sporo,więc tylko na szybko melduję...Stacho od niedzieli bez gorączki, ma jeszcze trochę kataru, więc póki co leczymy się tak jak dotychczas:tak:Natalka w przedszkolu i czeka ją sporo atrakcji, bo 25 maja wyjazd do Leonowa na Dzień Dziecka i Matki (w tym jajecznica z jajka strusia:-D) a na zakończenie roku robią duże przedstawienie w auli I LO:tak:wczoraj nie zajrzałam,bo zanim z tańców wróciłyśmy to już nie było jak i kiedy:sorry:
mandziula nie smutaj...nas rodzice wychowali na butli i się dobrze mamy;-)

Do góry