reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie.

Jeszcze mnie nie podłączyli do neta, może w maju się uda. Ola nam się rozłożyła, katar, kaszel, dostała syropki, na dwór może wyjść jak jest ciepło, ale jedzie dzisiaj do moich rodziców żeby ją odizolować od Karoli, chociaż juz mała mi kichnela, mam nadzieję że wytrwa do poniedziałku i spotkam się z Wami na warsztatach. Piszę z telefonu więc jest krótko.

Miłego dnia.

reklama
Heloł.
Kilka spraw już załatwionych, byliśmy w kancelarii ROKiego do chrztu zgłosić na za tydzień.
Sienio, widziałam Elzę.;-):tak:
Co do Warsztatów to napiszcie czy jest tam parking i z której strony to przy moim waniliowym Multi się spotkamy:tak::-).
Anetko, zdrówka dla Oli
Sunday ale wypadek:szok:, dobrze że tylko tak się skończyło:huh::huh:.

Co do Warsztatów to napiszcie czy jest tam parking i z której strony to przy moim waniliowym Multi się spotkamy:tak::-).

Marta z parkingiem w okolicy będzie trudno, bo po pierwsze to centrum i strefa płatnego parkowania...a po drugie ten hotel ma parking tylko dla swoich klientów...
jest parking trochę niżej na Piłsudskiego, na przeciwko takiego wieżowca...również płatny....a przynajmniej był płatny...:tak:

co do spotkania przy samochodzie to ja odpadam bo przyjdę z całkiem innego kierunku, będę czekała na Was w środku...

Anetka zdróweczka dla Oli...

Witam :-):-)
Nie będę pisać że z rana bo tak nie jest :-D:-D
I rano już nie dałam rady zajrzeć bo już o godz.7.05 wychodziłyśmy z domu :tak::tak: ja wszystko co miałam załatwić to załatwiłam i czekam na telefon kiedy mój sądny dzień ;-):-p:-D:-D
Pogoda piękna, rano było jeszcze chłodno i wzięłam kurtkę jeansową ale to był błąd :tak::tak:
Sunday ojej ale miałaś wypadek :szok::szok: całe szczęście że udało się samej krwotok powstrzymać :tak::tak: no i współczuję, że Maksio znowu jakieś wirusy złapał :-:)-(
Madzienka dobre buty to podstawa :-D:-D:tak::tak: pięknie Ci Lenka śpi, oby tak dalej :tak::tak:
Marta przedsiębiorcza z Ciebie kobitka że tak wszystko przed czasem załatwiasz i nie czekasz na ostatni moment :tak::tak:
Anetka zdrówka dla Oleńki :tak::tak: obyś szybko neta załatwiła :tak::tak:
Elza oj to faktycznie zabiegany dzień wczoraj miałaś :szok::szok::tak::tak: haha nieźle H wyluzowała haha a co do nadżerki to ja mam właśnie malutką przynajmniej raz w roku kontrolowaną i za każdym razem ginka mówi że ja zostawiamy w spokoju :sorry::sorry:
Mirosia skoro nie oddzwonili tzn. że to nie była praca dla Ciebie :tak::tak: a do września jeszcze trochę czasu więc na pewno coś znajdziesz :tak::tak: widziałam Cię wczoraj na "moim placu zabaw" ale z Mają śpieszyłam się na basen dlatego Cię nie wołałam :tak::tak:
Sienio to faktycznie jesteś pod odstrzałem :-D:-D:-p:-p lepiej szefostwa nie drażnić ;-):tak::-D:-D
Misia dorodny chłopak ze Stasia :tak::tak: oby dzieciaki pozostały zdrowe do jesieni :tak::tak:;-):-D
Zmykam obiad gotować :tak::tak:

Witajcie, ja już rano zdążyłam egzamin mieć ( i nawet dobrze mi poszedł chyba ) a teraz w pracy się wygrzewam:-) Wczoraj byliśmy z Cypkiem u lekarza, bo jakoś tak zębami zgrzyta w nocy, więc dostaliśmy skierowanie na badania kału...Jak się je robi u dziecka? bo pierwszy raz mam z tym do czynienia;-) a drugie skierowanie do ortopedy bo z kolei stópki koślawe:sorry:

Mirosia skoro nie zadzwonili do Ciebie z tej pracy to jeszcze widocznie nie przyszedł czas na Ciebie:tak: nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny;-)

Anaconda wow wow wow, Ty o 7 już wychodziłaś z domu? no szacun:tak: a co za telefon?

Sienio hehe, no to nie zazdroszczę mieszkać nieopodal szefowej:-p

Elza no to nieźle ta mała Wam wywija tam:-D

Justynka spakowana na weekend? męczące chyba muszą być takie ciągłe wyjazdy hmm:sorry:? A Michaś to bardzo rezolutny chłopczyk, nie wiem czemu mówisz że mu coś odbija:-p pamiętam jak w Bugi zaglądał pod samochód na koła, czemu się zatrzymał i nie jedzie, mądrala:tak:

Sunday o matko:szok: dobrze, że nie stało się to tak strasznie żeby stracić przytomność, co by wtedy Maksio zrobił....jeju, kuruj się. Siniaka maścią arnikową smaruj, szybko zejdzie:tak:

Madzienka no bardzo długo Ci Lenka śpi, Cypek też tak miał jak był malutki:tak: a dobre buty na długie spacery muszą być;-)

Jakiejś kawki bym się napiła...ale mleka nie mam:sorry: hymmm

Iwonka jak zrobi Cypek kupę, to tą łopatką nabierasz troszkę i do pojemniczka wkładasz i już ;-) a co do koślawosci stóp, to wybierz sie do jakiegoś lepszego ortopedy. ja z Olkiem chciałam zaoszczędzić :zawstydzona/y: i poszłam do pierwszego lepszego, przepisał nam wkładki, kazał chodzić w butach za kostkę i się dziecko męczyło w upały w zabudowanych sandałach. Poprawy żadnej nie było, więc na kontrolę poszłam już do naszego, który powiedział, że to fizjologiczne i żadne wkładki nie pomogą na to

Mirosia no ja właśnie zamierzałam pójść do Kandzierskiego bo już byliśmy u niego i jest dobry, ale teraz nie mogę go namierzyć gdzie przyjmuje...łopatką...hmm, czyli najpierw z laboratorium muszę pobrać jakiś "pojemnik" czy po prostu w aptece kupić?

Iwonka w aptece kupisz za grosze takie pojemniczki :tak::tak:
to duże prawdopodobieństwo że ma pasożyty skoro w nocy zgrzyta zębami no chyba ze to na tle nerwowym, czasem nic w kale nie wychodzi a jednak robaki są :tak::tak: dlatego upieraj się żeby Ci dali lek przeciw robakom :tak::tak:

reklama
my wróciłyśmy do domku dopiero po 13, oj dobrze jak sąsiadka na wolny dzień i można na ploty wykoczyć:tak::tak:
madzienka ja to chyba na muzycznej zaparkuje i się przejde, zaliczą od razu spacerek z Zośka:tak::-(
marata zaparkowanie pod UP o tej porze bedzie graniczyć z cudem:tak: ja tam nawet nei bede się zapuzczać:no::no:

fajnei zę trochę nas bedzie na tych warsztatach:tak:
mirosia ja ją co jakiś czs motam alle na niewiele się to zdaje, kończy się strasznym wrzaskiem:no::no::no:
nas jeszcze czeka wycieczka po ciapki, bo Miki wczoraj w przedszkolu stracił pdeszwę:confused2::confused2: ja nie wiem co on tam robi:-D:-D

Do góry