reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

idzie ochłodzenie...brrrrrr już to czuć w powietrzu...

my wróciłyśmy z Julą z przedszkola...dzisiaj był u nich klaun więc opowiadania było co niemiara i każdy dostał ślicznie wywiązany balonik:tak:

Mandziula super że ploty z sąsiadką udane:tak:

Iwonka Beata ma rację, nasz pediatra zawsze mówiła ze rzadko wychodzą robaki u takich maluchów mimo że są:tak:

reklama
Oj tak idzie ochłodzenie i nieprzyjemny wiatr już szaleć zaczyna :tak::tak:
A u Mai w przedszkolu był dzisiaj pszczelarz i Maja opowiadała że przywiózł ze sobą prawdziwe pszczoły :-D:-D:tak::tak:

i my uciekliśmy z piaskownicy bo wiatr zimny i nieprzyjemny.... Wiecie co, zapomniałam o naszej rocznicy ślubu... była wczoraj....
madzienka to Julka pewnie zadowolona z takich atrakcji:tak:
mandziula oj fajnie tak poplotkować, ja nawet nie mam z kim, dopiero na weekend przyjeżdzają "młodzi sąsiedzi"...
anaconda o matko jak to brzmi- sądny dzień,;-):szok:
iwona ja odrobaczam Emilkę raz na rok- warto, bo tak jak Anaconda pisze czasami nic nie wychodzi a są:tak:
mirosia, mandziula, madzienka, misia- na warsztaty przyjadę z Martą to przynajmniej część z Was poznam:tak::-)
justyna Ty pewnie zajęta pakowaniem przed weekendem? Tak sobie pomyślałam, że my to chyba nigdy się nie spotkamy bo ja do Lbn zjeżdzam na weekend a Ty wtedy z niego wybywasz;-)
karlita zagłosowane:tak:

hej dziewczynki coś nam się pogoda psuje....nie dobrze...

sunday no to ładnie załatwiłaś sobie głowę....dobrze że to na strachu się tylko skończyło no i na bólu głowy.....
zgadzam się z Tobą w 200% szkoły nie są przygotowane na przyjęcie takich dzieciaczków....
zdróweczka dla Maksia....

madzienka 8 godz:szok::szok::szok: no to z Lenki nie zły śpioszek....

anetka Wszystkiego Najlepszego z okazji "starzenia się":-D:-D:-D dużo szczęścia i radości....

a dla Olci zdrówka

sienio widzisz Marta jednak twierdzi że taka bielizna mi się przyda :-D:-D:-D
fajnie że Julcia pójdzie do nowej szkoły....miejmy nadzieję że będzie dobrze przygotowana i plac zabaw też....

anaconda a co Ty dzisiaj tak późno zawitałaś na forum....czybyś zaspała :-D:-D:-D
jaki sądny dzień???????????????????

iwonka trzymam kciuki za egzamin...już się zaczęła sesja letnia???? jakoś szybko....
ja badania kału nie robiłam od razu go odrobaczyłam i zgrzytanie przeszło....

mandziula no co Miki robił w przedszkolu że stracił podeszwę....świetnie się bawił....:-D:-D

madzienka, anaconda u Waszych dziewczyn w przedszkolu były fajne atrakcje a u mnie była H:eek::eek::eek::baffled::baffled::sorry2::sorry2: która dbała o to żeby nam się nie nudziło....

dziewczyny wybierające się na warsztaty....udanego spotkania....

misia2010;Super, że dzieciaki zdrowe,... duży chłopiec jest ze Stacha :-)
mirosia;Jak było na spotkaniu chustowym:confused:
sunday:Zdrówka podsyłam dla Maksa:tak: Wspólczuje wypadku :tak:
aneta82;Sto lat:-D Zdrowia życzę Oli:tak:
anaconda27: Super, że udalo ci się pozalatwiać sprawy:tak:
Madzienka;Anaconda27:Ale super atrakcje miały dziewczyny w przedszkolach :tak:

udanego spotkania dziewczyny:tak:

elza Ty zaczynasz weekend a ja jutro do pracy:confused2: ciekawe czy pamietam hasła do komputera i aplikacji:eek:
iwonka mi tez pediatra mowiła o tym, ze czesto w badaniu kału nic nie wychodzi i zleciła badanie krwi na podstawie którego wywniskowała, ze byc moze są tam pasożyty
mandziula przynajmniej masz pewność, ze Miki bardzo aktywnie uczestniczy w zajeciach:-D

dziś w nocy zamykaja ten odcinek na Warszawskiej, ciekawe jak sie bedzie jechało rano, same przeszkody w powrocie do pracy:-p

Sienio jak to zamykają?! Przecież ja jutro do Radomia się wybieram :szok::szok::crazy::crazy:
Elza chyba skończyła się moja sielanka ze spaniem :-D:-D:-D
Patlysia to wszystkiego najlepszego i wielu wielu wspólnych lat w miłości i zrozumieniu :tak::tak:
Anetka dla Ciebie też wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :tak::tak:

madzienka 8 godz:szok::szok::szok: no to z Lenki nie zły śpioszek....

i niech jej tak zostanie:-p:-p

Misia Gratulacje!

dziś w nocy zamykaja ten odcinek na Warszawskiej, ciekawe jak sie bedzie jechało rano, same przeszkody w powrocie do pracy:-p

moja koleżanka śmieje się że wieczorem będzie wyjeżdżała żeby do pracy na rano zdążyć jadąc ul. Ducha:-D
udanego powrotu do pracy!!!

Sienio jak to zamykają?! Przecież ja jutro do Radomia się wybieram :szok::szok::crazy::crazy:

dasz rade, są objazdy
Lublin: Zamykają al. Warszawską, będą utrudnienia - 16 kwietnia 2013
udanego jutrzejszego dnia...trzymam kciuki!!!!!

Mirosia dotarłaś na warsztaty???warto było??
jak Marzenka??

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj jakas dziwna, tzn chyba czułam zmianę pogody i siły mi odebrało. W pracy szum, hałas oprocz dzieci to wiercenie stukanie itp. Kamery nam zakładają i wiercą grube mury. :eek:

sienio ciekawe jak rozwiążą te objazdy.

patlysia wszystkieo najlepszego z okazji rocznicy!

Madzienka anaconda super atracje w przedszkolach.

mandziula hehe ostra zabawa była ;-)

iwonka dziewczyny maja racje, robaki żadko wychodzą w badaniach, najczęściej daja tzw. profilaktycznie.
siniaka narazie nie mam, strupy i dzisiaj zauwzylam ze opuchniete polowe czoła.

anetka zdrówka dla dziewczyn i dla Ciebie Sto lat!!!!

mirosia to dobrze ze jednak tak wyszlo.

Madzienka trochę jeszcze boli, ale daje rade bez środków przeciwbólowych. Tak naprawde to tylko ze względu na M i że byłam sama nie pojechalam nigdzie do lekarza.

Choroba mola widzialam...matko gdzie one są...:eek::eek::shocked2::shocked2:

reklama
ja na chwilkę :sorry:dzieci były zdrowe, już nie są :no:Staś zasmarkany, ma 38,2 stopni:wściekła/y: Natalka się trzyma:confused2:na wszelki wypadek eksmitowaliśmy ją do babci :confused2:

Do góry