reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sienio ciekawe jak rozwiążą te objazdy.
:eek::eek::shocked2::shocked2:
jutro sie dowiem to opowiem:-D

anaconda pojedziesz Kosmoswką potem skręcisz w Willową, którą przejedziesz całą na rondzie prosto przez Gajową az do końca a potem w lewo Zbożową i dojedziesz do Warszawskiej przy Skansenie a potem juz prosto do mamuni:tak:
madzieńka tak myslalam,ze zrezygnujesz z tego chustowego spotkania:-D
misia biedny Staś,a moze to poszczepienne?

reklama
niestety nie dotarłam na warsztaty, zła jestem, bo się nastawiłam, ale niestety nie mogłam:crazy:

Madzienka w listopadzie byłam na tym tańcu w chuście też w DDK Węglin i ta sama prowadziła dziewczyna co dzisiaj miała prowadzić i wtedy fajnie było, także przypuszczam że i dzisiaj było warto.

sienio zazdrościłam Ci ale do dzisiaj...już przestałam ha ha ha bo ja jutro mam wolne...:-D:-D:-D
powodzenia w dotarciu do pracy

madzienka i tego Ci życzę z całego serca....niech Lenka spi jak długo może...sen = zdrowie....

misia o masz znowu....zdrówka dla Stasia

anaconda takie życie....skończyło się to co dobre....teraz razem będziemy odliczać czas do dnia wolnego....
udanego wyjazdu do Radomia

sunday kamery!!!! to teraz będziesz na cenzurowanym :-):-):-)

dobranoc kochane kobitki....życzę Wam i sobie długiej spokojnej nocy...

Dzień dobry, pierwsza!!:-) Ja już w pracy, ale tylko do 13 i uciekam, tylko coś pogoda nam się popsuła:sorry: Jeżeli chodzi o to badanie kału, to dodatkowo mamy zrobić jeszcze na Lamblie, ale w razie czego będę rozmawiać o tym, żeby i tak odrobaczyć. Udało mi się namierzyć ortopedę, ale dopiero na 15 maja był wolny termin, mimo, że prywatnie:sorry:

Misia jeja, no zdrówka dla Was...oby chociaż Natalcia się uchowała

Sienio jak dzisiaj droga do pracy??

Witam. U nas chorobowo, Radek i Krystek zasmarkani i kaszlący :no:. Zmykam do chłopaków bo napastują mnie,żeby im bańki puszczać:eek:.
Przecież ja jutro do Radomia się wybieram :szok::szok::crazy::crazy:
I jak się jechało:confused:

Ja dzisiaj jakas dziwna, tzn chyba czułam zmianę pogody i siły mi odebrało. W pracy szum, hałas oprocz dzieci to wiercenie stukanie itp. Kamery nam zakładają i wiercą grube mury. :eek:
Wielki brat patrzy :dry:

ja na chwilkę :sorry:dzieci były zdrowe, już nie są :no:Staś zasmarkany, ma 38,2 stopni:wściekła/y: Natalka się trzyma:confused2:na wszelki wypadek eksmitowaliśmy ją do babci :confused2:
Zdrówka życzę:tak:

Witam

Ale pustki dzisiaj:sorry: ja mam mega wqrza, bo w przyszłym tyg przez 4 dni będe pracowała po 10 godzin i nie da sie z tego wymigać:confused2: kij im w oko za te nadgodziny i troskę o mój portfel:crazy:

anaconda
moze byś opisała jakspedziłaś dzisiejszy dzień? dotarłas do mamusi?
misia jak Staś? przeszło mu?
motylla zdrówka dla chłopaków!
iwonka to odrobaczanie polega na wypiciu chyba 20 ml płynu o smaku owocowym:tak: i po 3 tyg powtarza sie i tyle. Bardzo to przeżywałam, a nie było czego:-D a droga do pracy ok, ale nie jechałam dzis inną drogą, ciekawe co bedzie w poniedziałek rano:szok:

Witam Was dziewczynki :-)
Ale was na dzieciaczkowych warsztatach jutro będzie:tak: a na brzuchatkach ja sama...jedna kolezanka moze przyjdzie a druga sie waha;) to na szczescie tak zupełnie sama nie będę ;)

Tymek przeziebiony... ehhhh, Szymon na razie sie trzyma....

Ja sobie ziólka na balkonie posadziłam -Tymek dzielnie pomagał, no ale ze mnie taki ogrodnik, ze nie wiem czy cos wzejdzie;) No ale to mój pierwszy raz, wiec jestem przygotowana na porazke :-D w razie czego kwiatki posadzimy :-D

sunday, ojjj, ale sie załatwiłas, współczuję...

Mandziula, uśmiałam sie z odpadnietej podeszwy:-D:-D:-D niezły aparat z Mikiego, ciekawe co tam nawywijał :-D

Madzienka, to niech tak dalej zostanie, 8h ciurem w nocy:happy: czyli to jest możliwe:rofl2:

ps, no nie mówcie, ze 9.30 a ja pierwsza jestem;) gdzie jestescie? ;)

reklama
Witajcie. My wczoraj cały dzień spędziliśmy u rodziców, samochód u mechanika a my w oczekiwaniu na naprawę pomagaliśmy w porządkach pozimowych. Kasy poszło na auto,a za tydzień jeszcze raz i pewnie jeszcze dłużej się zejdzie:eek: oby tylko pogoda była ładna to i więcej się skorzysta ze świeżego powietrza.:tak:

misia jak u Was nocka? Zdrówka dla WAS!!!

karlita no i jak u Was?

sienio współczuje przyszłęgo tygodnia...

elza Motylla na szczęście kamery będą tylko na dworze i na korytarzach, a klasach nie...:tak:

Motylla zdrówka dla Was!

iwonka wlasnie te terminy u ortopedy masakryczne... a gdzie wkoncu i do kogo idziecie?

mirosia zdrówka dla Marzenki!

Do góry