reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzieci w końcu śpią...więc można na chwilkę zajrzeć.:tak:
My już po pluskanku, było mało dzieci, więc mieliśmy dużo miejsca do pływania:tak:, a Michał wow dzisiaj mnie zaskoczył, przeszedł się po materacu i stanął na murku i wskakiwał do wody:-)jejuu tak się cieszyłam z tego jak dziecko:tak::zawstydzona/y:.
To super, Krystek to na razie tylko w wannie pływa:-D

reklama
Witam. Dzisiaj miałam wcześniejszą pobudkę i już po 7 byłam z Radkiem na nogach, W. przed 7 wyszedł bo zawoził swojego tatę do lekarza, wrócił i czekał na tel i przed chwilą dostał... noga teścia się zrosła:tak:...właśnie W. pojechał po ojca...
Sunday: Oby dzisiaj dzieci za bardzo nie dokuczały:tak:
Madzienka: Zdrówka podsyłam dla Lenki
IMG_6235.jpgIMG_6236.jpgA to malunki Krystka, jego odbite rączki, na dole autka:-D, drugie zdjęcie: na górze to kot:-D na dole dinozaur:-D:-D

Załączniki

• IMG_6235.jpg
    IMG_6235.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_6236.jpg
    IMG_6236.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Witam
Pamięta nas tu jeszcze kto?:sorry::-p
Chorujemy siedzimy w domu. W sumie to tylko z katarem i lekkim kaszle, ale wolę żeby mi się H nie rozłożyła na święta. także jestem do końca tygodnia na L4:sorry: a przyszły tydzień młody u babci posiedzi:tak:

witam
my już po spacerku, Zosia jeszcze dosypia a ja mam chwikę dla siebie:tak:
madzienka jak wasz mały nosek???
maltanka kurujcie się przed świętami, kurujcie:tak::tak:
motylla super rysunki:tak:
justyna super że M daje sobie świetnie radę na basenie:tak::tak: a ten makaron apetycznie wyglląda:tak:
marta ja też już zapisana na warsztty:tak::tak:

ja chce wiosnę, mam już dosyć zimna i śniegu, ale u nas to chyba nie szybko stopnieje, tym bardziej, ze ma być znowu mroźno...

Ale cicho i pusto:sorry::sorry::-:)-(

Witajcie....czujecie wiosna nadchodzi...już ją czuć w powietrzu więc mocno trzymamy kciuki żeby prognozy nie sprawdziły się :tak::tak::tak:oj optymistka ze mnie:-D
U nas ze zdróweczkiem już o niebo lepiej, nosek odetkany czasami jeszcze czyścimy glutki....ale jest dobrze....
ja oczywiście nie jestem ufna co do pań doktor w naszej przychodni więc dzisiaj odwiedziłyśmy nasza panią pediatrę...
na szczęście z Lenką jest dobrze już....
pogadałyśmy o szczepieniach...Lenka obejrzana, zbadana i zważona...i ważymy już 4200g:tak::tak:

Maltanka zdróweczka dla Was....

Motylla super wieści o teściu i super rysunki...

Sunday współczuję ciężkiego wczorajszego dnia...oby dzisiejszy był lżejszy...

Karlita hop hop jak Wasze nocki i jak Norbus kaskader??

Madziarka domagamy się twojego powrotu!!!!Jak Hania dzisiaj tez wstała o 4 to własnie wtedy zaglądaj do nas....:tak:
maluchy już zdrowe???

Justyna brawo dla Michasia a widzisz jak zaskoczył mamę....;-)

Misia co u Was???jak zdróweczko??

Heloł BaBeczki!!!!!
W końcu z kuchni się wyrwałam a jutro znowu tam znikam i piątek też a w sobotę najazd na stolicę robimy.
Sunday, proszę o PW.
Karlitko, trzymaj się i niech pech w końcu od Was odejdzie.
Smacznego życzę
891675_533146590061805_644023563_o.jpg

Witam,
My dzisiaj zaliczyliśmy wizytę na "mieście" i przy okazji wstąpiliśmy do komisu samochodowego i tatuś dla synka pokazywał traktor:-D, mały zadowolony bo siedział w traktorze i kierownicą pokręcił:tak:. A ja nie miałam nic przeciwko temu bo to nówka, a nie jak to tam na wsi u teściówki że ciągnik cały w smarze, a szanowna pani teściowa zawsze z pretensją że ja nie pozwalam dziecku w ciągniku posiedzieć:wściekła/y:.
Teraz Michał drzemkuje (godzinę usypiałam:szok:), a ja raczę się kawusią, praleczka nastawiona i zaraz zmykam do kuchni pichcić obiadek:tak:

Motylla wow śliczne malunki:-)

Sunday współczuję wczorajszego ciężkiego dnia:-(

Karlita jak Norbert się trzyma?

Madzienka jak tam wczorajsze samotne kąpanie i usypianie dziewczynek, poszło ci to sprawnie? O super wiadomość o zdrówku Lenki:tak:i niech tak już idzie ku lepszemu:-)

Mandziula oj wyobrażam sobie, co ty masz lub będziesz miała jak ten śnieg stopnieje:no:

Iwonka, Patlysia
co u was?

Maltanka
zdrówka dla Huberta!!!

Ale tu pusciutko w ostatnim czasie....cos nam forum mało aktywne sie staje:sorry:
My mimo takiej sobie aury za oknem korzystamy z dluzszych dni i siedzimy na dworze...dzisiaj po pracy jade do domu po rekawice, lopatki i sanki aby odrazu zostac na dworze....trzeba troszke sie podotleniac...szkoda ze slonca brak:zawstydzona/y:

Madzienka inhalacje na takie problemy noskowe chyba sa najlepsze takze i efekt odrazu jest....a jak nocka pierwsza samotna jak to widzisz dajesz rade widzisz swiatelko w tunelu na przyszosc;-);-);-)
Mandziula a gdzie Wy spacerkujecie dacie rade przepchac sie przez te sniegi...u Was jest ok bo mala moze sobie poprostu spac na dworze pod domem:-)
Marta udanego wypadu do stolicy....a co Ty juz swietujesz urodzinki synia?????
Justyna musze sie wczytac w ten przepis bo wizualnie wyglada to ciekawie...brawo dla dzielnego plywaka....
Karlita co u Was?????
Maltanka zdrowka dla H????pamietamy pamietamy....
Madziarka a co Ty masz za pobudki czyzby Hanulka nie dawała mamusi spac:happy:
Anaconda kiedy wracasz????cos sie zasiedzialas w raju:-D:-D

W kazda srode pracuje mi sie najgorzej nie lubie tego dnia jakies takie przesilenie...ale jeszcze godzinka i mnie nie ma:-pa czwartek to juz z gorki:-)

Witajcie, rzeczywiście to forum nasze jakoś mało aktywne się robi:-p Ja o 8 rano zaliczyłam już wf na uczelni (nie śmiejcie się, poważnie nam wf zrobili-15godz:-)) a teraz przybyłam do pracy-ostatnie dni jakieś bardzo intensywne mam, wczoraj to aż mnie serducho bolało...

Justynka świetny ten przepis wynalazłaś-aż przy sobocie zrobię te zawijaski:tak: super, że Michaś tak ładnie się sprawował na basenie;-) A traktor, o matko, u nas to hit jest:-)

Marz ale Ci dobrze, że zaraz kończysz pracę:sorry:

Maltanka zdrówka dla Was..Pewnie, że Cię pamiętamy:-p

Madziarka a Ty gdzie się podziewasz? zajrzyj do nas czasami i napisz co u Was:tak:

Sunday no to rzeczywiście miałaś ciężki dzień..a jak po dzisiejszym?

Motylla świetne malunki, zdolniacha;-)

Madzienka ja coś wiosny nie czuję:-p ale chciałabym, żeby było już tak jak mówisz:tak:

reklama
No tak zapomniałam się pochwalić:-D:-D
wczorajsza kąpiel i usypianie zaliczone...i oby tak było zawsze...o 21 obie już spały...a ja wzięłam kąpiel i odpoczęłam czytając gazetki:tak:
:tak::tak:

Marzenka póki co daje radę....ale wszystko;-) dzięki Julci ktora wczoraj naprawde dobrze że mną współpracowała a wiadomo że dzieci mają różne dni...
udanych zabaw na śniegu....

Justyna poszukujecie autka...odwiedzając komisy??
super że wypad na miasto udany...

Do góry