reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie nie będę wam mówiła jaki mam humor patrząc za okno....
odwiozłam dzisiaj Juleczkę do przedszkola...i nawet nie jest to logistycznie trudne, mimo dwójki...ale odsnieżania i odskrobywania auta mam po kokardy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lenka jak na razie dalej charcząca...inhalujemy się i oczyszczamy nosek...
:zawstydzona/y::-:)-(

Misia śliczne literki

Karlita o matko!!!!!moja pierwsza reakcja...jak nocka....

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka wcale Ci sie nie dziwie bo fakt wyprawa z dwójka to nic nadzwyczajnego i trudnego ale jak dochodzi wlasnie przygotowanie samochodu do jazdy w taka pogode to juz tak wesoło nie jest.....jeszcze chwila i bedzie piekna wiosna oby tylko L sie nie rozłozyla takze dzielnie walczcie i do przodu;-)
Karlita własnie co u Was???

Witajcie

karlita o Matko to rzeczywiście nieciekawy dzień mieliście, biedny Norbuś, oby mu ten gips za bardzo nie przeszkadzał, a dla cebie duzo siły i cierpliwości...trzymaj sie kochana:sorry2:
madzieńka dla Ciebie nie ma nic czego nie mogłabyś ogarnąć, ale po co jeszcze takie utrudnienia? też mi sie nie spdobało to, ze znów pada, obiecują, ze to juz ostatni śnieg...oby... oby Lenka utrzymała sie w zdrowiu:tak:
misia zdolny ten twój trzylatek:-):tak:
sunday to życzę Ci, aby dzieci z Twojej okolicy trafiły do szkolnej zerówki:tak:

Miałam tyle planów na dzisiejszy dzień i nic z tego niewyjdzie, bo patrząć za okno chętnie schowałabym sie pod kołderkę:sorry2: gdzie ta wiosna sie pytam???:-p

Witam,
My dzisiaj pojechaliśmy saneczkami do kościoła, i miałam nosa by je brać bo M z pewnością na swoich nóżkach by nie doszedł, a ja coś ostatnio osłabłam z sił albo moja mrówka przytyła;-),M teraz udał się na drzemkę a ja kończę pichcić obiadek, Jakby któraś nie miała pomysłu na obiad to z czystym sumieniem polecam ten przepis Wielkie Żarcie - Przepis - Gniazda makaronowe wczoraj zrobiłam na obiadek i wyszło palce lizać:tak:a co najważniejsze przygotowanie tego to dosłownie chwila!! A dzisiaj robię spaghetti:-)

Madzienka jednak odwiozłaś Julcię do przedszkola:tak:, tak rano patrzyłam przez okno i pomyślałam że pewnie zrobisz dla córki wagary;-),

Misia wow jakie super literki Natalki:tak:

Sunday a ta pani z przedszkola to po czym stwierdziła że Maksio może mieć robaki? A one widoczne są w stolcu?? Bo wiesz co, może i ja powinnam odrobaczyć Michała może to jest wina tego że on nie chce jeść:confused:,

Sienio
a Ty dzisiaj na wolnym?

Karlita o matko i córko:szok::szok:ależ się Norbuś urządził:no:współczuję i życzę mu szybkiego powrotu do formy i oby był cierpliwy z tym zagipsowaniem.

Iwonka jak tam sprawa butów coś się wyjaśniło??

Eliza o mniam mniam taka swojska kiełbaska:tak:, odzyskałaś już autko czy nadal MPK jeździsz?

Sienio wiosna chyba o nas zapomniała...moja pogodynka na weekendowe noce przewiduje temperaturę nawet -16stopni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justyna wygląda to mega apetycznie...a ten makaron był miękki???
idziecie dzisiaj na pluskanie???to udanego chlapania...

Marzenka walczymy walczymy....:tak:

Marta dzięki...ja już się zapisałam....:tak:

Ostatnia edycja:
justynka przepis wygląda rewelacyjnie, miałam ochotę wypróbowac dzis, ale juz cos innego zaplanowałam. Mam dzis znów wolne ale niech was nie zwiedzie moje czesta obecność w domu, bedę musiała to odpacować:baffled:

Jula miała jutro jechać na Rewię na lodzie na Globus, ale impreza odwołana, szkoda:-(

My już po pluskanku, było mało dzieci, więc mieliśmy dużo miejsca do pływania:tak:, a Michał wow dzisiaj mnie zaskoczył, przeszedł się po materacu i stanął na murku i wskakiwał do wody:-)jejuu tak się cieszyłam z tego jak dziecko:tak::zawstydzona/y:.

Sienio szkoda że nie jadą, a jaki jest powód że odwołali wyjazd?

reklama
Hejka... ja padam na twarz(10godzin z dziećmi to za duzo) więc tylko poodpisuje...bo jutro powtórka z rozrywki...

sienio coś czytałam na lecie o tej rewii....

Marta ja niestety nie zalapuje się na warsztaty...

Justyna nie stwierdziła, tylko zapytała. Nie wiem nie zaglądam do sedesu. Ale wlasnie to zgrzytanie, krzyki w nocy, sińce pod oczami... nic zobaczymy...

Madzienka zdrówka dla Lenki!

misia super literki :-)

Ala kurka wodna... musze chyba poobserwować M,bo tez nerwowy jest...

elza jak w pracy?

Do góry