reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam.
W pracy dzisiaj mimo 10 godzin, czas płynął przyjemniej... spokojniej było niż wczoraj, nawet w spokoju posialiśmy owies, a po poludniu zaczełam dekorować salę :-)

Motylla super mały artysta :-)

maltanka pamietamy pamietamy :-)zdrówka dla Hubercika!!!

Madzienka super,ze Lenka już lepiej:tak:
super że mogłaś się zrelaksować wieczorkiem

Marta już pisze :-)
tort mniam:tak:

Justynka ciągnik dla M? Było fotkę ptryknąć:tak:

marz gdzieś kiedyś czytałam właśnie o środzie... ale naszczęście jutro już czwartek:happy:

iwonka dbaj o siebie:tak:

mandziula dalej robisz na szydełku?

karlita jak Norbuś???

talia jak u Was?Jak Gabi?

Była może któraś w pepco?Są może naklejki na okna wiosenne?

reklama
Marz udanej zabawy na dworze:-), my mamy buty przemoczone więc przymusowe siedzenie w domu.

Madzienka
nie, nie szukamy auta. Akurat przejeżdżaliśmy przez Unii Lubelskiej i M zauważył te traktory a J też zapalony w te klocki to zajechał do komisu. No i jego znajomy tam pracuje to M mógł posiedzieć w kabinie;-).

Sunday super że dzisiejszy dzień lepszy od wczorajszego. Ja do pepco nie zaglądam;-). Plułam sobie w brodę że aparatu nie wzięłam:-(

Iwonka zwolnij;-)

My już po dentyście... Krystek bardzo ładnie wykonywał polecenia dentystki:tak:... stwierdziła, że teraz to mogliśmy zaczynać z dentystą, a tu koniec wizyt:-D... kontrola w czerwcu. W. nas zawiózł po dentyście do carrefoura, żeby sobie wybrał autko a wracaliśmy autobusem, a W. pojechał autkiem z Radkiem do domu... Krystek bardzo był zadowolony, że wracaliśmy autobusem:tak:
Witam
Pamięta nas tu jeszcze kto?:sorry::-p
Chorujemy siedzimy w domu. W sumie to tylko z katarem i lekkim kaszle, ale wolę żeby mi się H nie rozłożyła na święta. także jestem do końca tygodnia na L4:sorry: a przyszły tydzień młody u babci posiedzi:tak:
Zdrówka życzę:tak:

Smacznego życzę
891675_533146590061805_644023563_o.jpg
Ale smaczny tort:tak::-)

Witam.
W pracy dzisiaj mimo 10 godzin, czas płynął przyjemniej... spokojniej było niż wczoraj, nawet w spokoju posialiśmy owies, a po poludniu zaczełam dekorować salę :-)
To super, że dzisiaj w pracy było lepiej od wczorajszego dnia:tak:

hejka dziewczyny....ale ciężki tydzień codziennie wracam do domu po 19 a wstaje po 5....wczoraj miałam zebranie z rodzicami...masakra szkoda gadać....moja dyr....jest naprawdę szurnięta.... a dzisiaj rano na śniadanko kupiłam sobie moją ulubioną bułeczkę z dynią...ugryzłam raz i nagle poczułam coś na zębie....myślałam że mi pestka weszła między zęby ale jakoś to takie dziwne było.....szybko do lusterka patrze a tam na górnej jedynce taka rysa.... i takie szorstkie.....okazało się że mi pękł i odpadło trochę szkliwa....szybko za tel do dentysty....na szczęście przyjął mnie mnie miedzy pacjentami i szybko mi zrobił ząbka....

i cieszę że jeszcze jutro tylko do pracy bo w piątek biorę urlop i jedziemy do mojej siostry za Żyrardów.... tak więc dla mnie weekend zaczyna się już jutro...:-):-):-):tak::tak::tak:

misia zdolniacha z Natalki tak napisać....super....gratuluje

justynka autko jeszcze nie zrobione ale mpk też nie jeżdżę bo mój J ma wolne i on jest moim szoferem....a teraz niestety zajął się swoim samochodem bo pękła mu przednia szyba i trzeba było najpierw tym się zająć....ale coś mówi że jutro zrobi moją "srebrną strzałę"

sunday współczuje....widzę że i TY masz ciężki tydzień...a czemu tak długo????

motylla no proszę jaki artysta z Krystka...super...kotek mi się najbardziej podoba

maltanka pamiętamy pamiętam ale jak przez mgłę :-D:-D:-D zdrówka dla Huberta...

madzienka oj dobrze że Ty jesteś taką optymistką...bo ja chyba się tej wiosny nie doczekam....
dobrze że Lenka zdrowa i rośnie tak pięknie...

marzenka no właśnie środa jest najgorsza...dlatego powinna być wolna....taka przerwa w środku tygodnia....och marzy mi się....

Eliza współczuje.... a ja całe dnie, bo moja koleżanka jest w szpitalu...

Motylla mój ten dzisiaj byłtam u denstysty, tylko z dziadkami, lapisowanie mu zrobiła,ale myslalam ze będzie leczenie,bo narzekał na zęby, i dziwnie zapisała nas dopiero na nst. 5kwietnia...nie wiem czemu tak późno..

Justyna a jak sprawa sąsiadki???

Ja juz kolejn pisanki upiełam. Nie mogę napatrzeć się na kurczaka Elizy i chyba zaraz zaczne go upinać :tak:

dziewczyny ogarnięte śpią;-):tak:

Sunday pokazuj co tam upięłaś...ja też dzisiaj kolejna upięłam...macie pomysły na kolorystykę???
brawo dla Maksia za wizytę u dentysty...

Elizka to udanego weekendu!!!!
a co mi innego zostaje...jak widzę epokę lodowcową za oknem :sorry:
super że z ząbkiem udało się dostać do dentysty

Motylla brawo dla Krystka

Marzenka jak zabawy na dworze???
wy od razu po przedszkolu zostajecie na dworze...nie jecie obiadu w domu...moja to nie wytrzymałaby bez obiadu:-D

my dzisiaj korzystając że młodsza pospała robiłyśmy z Jula filcowe wypychane pisanki oto jej dzieła
pisanki.jpg

zmykam do moich tasiemek
spokojnych nocek...

Załączniki

• pisanki.jpg
    pisanki.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 89
Moje maluchy spia od 20 i moj szanowny malzonek rowniez:cool:wec dzisiaj spedzalam samotmie wieczorek pomylam podlogi zrobilam pranie....i sie polenilam troche chodz powinnam wziac pene materialy do czytania bo ma byc egzamin z nowych procedur i procesow:szok::szok:nie ja nie chce bleeee.....:eek:

Juz sie nie oge doczekac suchego placu zabaw dzieciaki dzisiaj pol godziny okupowaly slizgawke a B juz jest taki samodzielny ze widze ze w sezonie mi tylko laweczka i gazeta zostanie:-D:-D:-Dnie nie pewnie az tak dobrze tojeszcze nie bedzie:-)

Madzienka
fajnusi kurczaczek;-)tak odrazu po przedszkolu bo jakbym jeszcze miala isc do domu i jesc to nie mielibysmy po co wychodzic....ale przed sa przekaski;-)
Ładne L wazy zaraz bedzie sie robila takim fajnym kluseczkiem:-D
Elza
ale masz zapierdziel...ale super ze weekendik zaczyna Ci sie juz jutro...milego wypadu do siostry:-)
Sunday Ty tez masz widze ciezki tydzien....aby kolezanka szybko wrocila i Cie odciazyla.....chwal sie co upielas....
jak sie robi to badanie pod katem robakow?????
Misia a jak tam S sypia lepiej troszke????

Jutro do zaliczenia mamy pediatre...M juz nie kaszle ale wkoncu bilans trzeba zrobic....

helloł:-)

Sunday
nic nie wiem co dalej ze sprawą sąsiadki:no:, ale jakoś cicho u niej ostatnio:rofl2:

Madzienka śliczne kurczaczki zrobiłyście:-), a jak konkurs maski, już rozstrzygnięty?

Marz powodzenia jutro na bilansie:tak:

Motylla brawo dla Krystka dzielny z niego chłopczyk:tak:

M już śpi i ja zaraz zmykam, tak więc dobranoc:-)

Dzieci śpią...W. ogląda Szept... a mnie coś głowa boli...
hejka dziewczyny....ale ciężki tydzień codziennie wracam do domu po 19 a wstaje po 5....wczoraj miałam zebranie z rodzicami...masakra szkoda gadać....moja dyr....jest naprawdę szurnięta.... a dzisiaj rano na śniadanko kupiłam sobie moją ulubioną bułeczkę z dynią...ugryzłam raz i nagle poczułam coś na zębie....myślałam że mi pestka weszła między zęby ale jakoś to takie dziwne było.....szybko do lusterka patrze a tam na górnej jedynce taka rysa.... i takie szorstkie.....okazało się że mi pękł i odpadło trochę szkliwa....szybko za tel do dentysty....na szczęście przyjął mnie mnie miedzy pacjentami i szybko mi zrobił ząbka....
Dobrze, że udało Ci się szybko dostać do dentysty:tak:

my dzisiaj korzystając że młodsza pospała robiłyśmy z Jula filcowe wypychane pisanki oto jej dzieła
Zobacz załącznik 546647

zmykam do moich tasiemek
spokojnych nocek...
Śliczne kurczaczki:tak:

Juz sie nie oge doczekac suchego placu zabaw dzieciaki dzisiaj pol godziny okupowaly slizgawke a B juz jest taki samodzielny ze widze ze w sezonie mi tylko laweczka i gazeta zostanie:-D:-D:-Dnie nie pewnie az tak dobrze tojeszcze nie bedzie:-)
Jak wracaliśmy z carrefura to też z Krystkiem zaliczyliśmy plac zabaw i ślizgawki:tak:... ale sporo śniegu mokrego było na placu, więc za długo nie byliśmy.

reklama
Witam

maltanka
jasne, ze Cie pamietamy, miałam ostatnio nawet pytać czemu sie nie odzywasz. Zdrówka dla Hubercika, korzystaj ze zwolnienia i odpoczywaj:tak:
madzieńka oj ja tez dzis czułam wiosnę:tak: śliczne kurczaki a Twoja Julcia wydaje sie coraz bardziej poważna moze tak patrzę przez pryzmat maleńkiej Lenki:-D
justynka oj super sa te nowe traktory:tak:
motylla masz dzielnego synka:tak:
marz współczuje nowych procedur i tych wszystkich zmian:no: ja muszę zacząc czegosz szukac, bo miałam pracować tu tylko chwilę a juz mineło 6 miesięcy:szok: kurcze, ale do działu analiz\ryzyka itp wcale nie jest łatwo sie dostać:sorry:

Przyszłam do domu a tu nie ma P ani Juli, pojechali do babci i tam zostali, ale mi dziwnie:eek: szkoda, ze to nie lato to jeszcze by sie cos wymysliło ale tak?

Do góry