reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Ja po śniadanku,i po szybkim prysznicu. Pranie już wywieszone więc może czas na mała kawkę:tak: Pogoda za oknem masakra-szczególnie ,ze ja juz botki wyjełam...

anaconda udanego prania!:-)
anaconda nawet mnie nie strasz-już mi jeden guzek wystarczy....

Madzienka moze niedlugo przestanie sypać i uda Wam sie wyjść :)

misia powodzenia na kontroli:tak:

patlysia i jak Emilka, przespała do końca w łóżeczku?

Marta a co to za prezenty?

Antuanet do gina na Wallenroda. Mówisz ze 15 minut bez ruchu się siedzi?O matko-to jak on usiedzi no i to nakuwanie...:baffled:
Super,ze prezenty kupione.:tak:

reklama
Witam cieplutko w Dniu Naszego święta BaBeczki. Zasiadłam z kawką i resztką tortu.
Wiecie co ja nawet się cieszę ze śniegu - przynajmniej psich odchodów nie widać i szaro-burej brejuchy.
Sunday, prezenty odstali młodzi za mój udział w programie Rossnę, próg % się zwiększył i ROKi (a dokładniej ja) dostał gazetkę Skarb Rossnę a żuczek puzzle memo z ENDO. Trzymam kciuki za dobre wyniki.
Moje małe coś podziębione, żuczek gluty zielone po pas, w nocy oczka miał zalepione a dziś lewe zapuchnięte a ROKiś też jakiś sapiący a doktorka na urlopie prawie cały m-c.:confused2:
Anetko, nie martw się że Karolcia mała - dziecko półroczne wagę urodzeniową powinno mieć podwojoną, poza ty, każde dziecko jest inne i ma swój własny rytm rozwoju.

Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,bądź zdrowa Babo -aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały a Nas chłopy wyręczali!
My dziś drinki i kaweczki, NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI!!!

Witam się piątkowo
madzienka ja też miałam wielkie plany ale podobno ciężko po mieście się jeździ więc dałam spokój sobie...
anaconda27 super sprawa ten odkurzacz przemysłowy, ja pożyczę dopiero jak się cieplej zrobi żeby mi na dworze dywan wysechł...A myślałam o jakimś małym, CitroenC3 mi się podoba ale mój mąż jakiś mało przekonany do niego. A Wy kiedy się wybieracie do pulmonolog?
sunday tam pani dała nam książeczki to go trzymałam na kolanach i czytałam mu bajki i szybko zleciało.A płakał tylko przy nakłuwaniu-ale pani sprytnie to zrobiła. A Wy gdzie robicie te testy?
aneta82 nie martw się wagą malutkiej,mojej znajomej dziecko w wieku 1 roku waży 9kg ale prawidłowo się rozwija i wszystko w porządku, dr mówi że taka jej uroda...
misia2010 powodzenia na wizycie,oby już wszystko było w porządku!
Ja już po odśnieżałam koło domu, Kuba w przedszkolu. Ale się śnieg fajnie lepi-chyba zabiorę go dziś po obiedzie i pojadę sankami po niego;-) Wikuśka śpi, trochę pobiegała po podwórku i ją zmogło...Mam stertę faktur ale jakoś nie mam motywacji, do poniedziałku dużo czasu... Biorę się za lepienie pierożków, dzieciom z serem a nam ze szpinakiem:tak: Miłego dzionka:-)

witam

kto zabrał wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!
matko ale pogodaa,
my dzisiaj byliśmy u ortopedy, z bioderkami wszystko ok, potem jeszcze zajechaliśmy do przychodni bo mnie ten brak kupki martwił a Zośka strasznię stękąła w nocy. był taki stary llekarz i zrobił mi wykłąd na temat "diety karmiącej matki" pozostawię to bez komentarza i odesłał ns do chirurga
na szczęscie Zosiula kupkę zrobiła...

misia jak teraz bedziesz pracować????
anaconda oj super taki odkurzacz, bierz się do roboty kobito:tak::tak:
antuanet, pierożki, mniam
madzinka wybieracie się na spacer dzisiaj??? my sobie darujemy....
aneta nie martw się wagą maej, wazne że się dobrze rozwija, mój Miki w wieku 3 lat waży niecałe 13 kg, taka jego uroda

Witam, dzisiaj odpuściłam dla Michałka spacerek i tylko sama skoczyłam do sklepu po coś na obiadek. I zajęłam się firankami w dużym pokoju:tak:a teraz mój mały pomocnik odpoczywa a ja relaksuje się z kawą.

Anetka
wiesz Michał jak miał pół roku ważył 7100 i miał 71 cm, i nie wydaje mi się by on był chudzinką, może wasz pediatra jakiś przewrażliwiony?

Sunday ooo ty to od rana widzę powera dostałaś:tak:

Anaconda jak tam pranie dywanów idzie? I ja jakoś muszę za swój się zabrać tylko nie mam jak bo ten mój mały zaraz chce pomagać.

Antuanet i co w końcu kupiłaś na urodziny?

Madzienka udało się dla P pozałatwiać sprawy w Zus-ie? Chyba dzisiaj siedzisz z Lenką w domku, co? U nas tak wieje że do sklepu raz dwa doszłam bo mnie wiatr pchał w plecy:-D

Marta super że spotkanie z chrzestnym udane...i zdrówka dla dzieciaczków!!!

Misia dobrze że pani dermatolog uspokoiła was z paznokciem N...A jak nocka minęła, Stasio dał się wam wyspać?

Mandziula super że Zosia kupkę zrobiła, na pewno ulżyło jej:tak:
Gdzie byłaś u ortopedy?

Iwonka
co u Ciebie?

Witajcie, my już w domku, dzisiaj zaliczyliśmy z Lenka pierwszy shopping:-D...niestety nasza iskierka przespała go ale tatuś oczywiście nie zapomniał o niej...każdemu coś się dostało...nawet tata który w niedziele świętuje dzień mężczyzny;-) został obdarowany....
w plazie już wiosna a nawet lato....może i w pogodzie w końcu zawita trochę ciepełka....

Anaconda udanych zakupów....czekam na reakcje Mai na opaskę...

Mandziula super że z bioderkami wszystko ok...my wybieramy się dopiero po świętach:tak:
wtedy też czeka nas szczepienie...
spacerek zaliczyliśmy ale po plazie....;-):tak:

Antuanet na ulicach wcale nie jest tak źle...udanej zabawy na śniegu...

Sunday przeprosiłaś kozaczki???

Justyna wszystko udało się załatwić....

a oto nasza gwiazda na zakupach:-D:-D

20130308_113640.jpg

Witajcie, ja dziś przed pracą skoczyłam do plazy ale jakoś nic nie znalazłam dla siebie, dla M tylko koszulę na dzień mężczyzny:-p

Madzienka słodko Lenka śpi;-) a w plazie masz rację lato pełną parą:tak:

Anaconda fajna sprawa z takim odkurzaczem piorącym, mi też by się przydał:tak:

Justynka dziękuję, u mnie okej, w pracy jak w pracy, ale szkoda gadać...a u Was weekend wyjazdowo? chyba pogoda troche popsuła Wam miny:sorry:

Mandziula Zosia przestraszyła się lekarza:-) ale wyobrażam sobie jak Tobie musiało zrobić się lżej na duszy;-)

Kobietki, wszystkiego najpiękniejszego dla Was:tak:

Iwonka wyjazdowa:tak:śnieg nie stanowi dla mojego męża problemu i tak znajdzie sobie coś do roboty:-Djak to on;-), tylko że ja miałam plan umyć okna u rodziców i chyba nic z tego nie wyjdzie:-(. Fajnie że zakup dla męża udał się:-)

Madzienka ach urocza gwiazdeczka:-)

No dzisiaj mam dobry dzień:-)robota pali mi się w rękach, został mi jeszcze jeden pokój do ogarnięcia i finito!!! Po niedzieli już tam wejdę;-)

Wszystkiego co najlepsze dla Was Kobitki!!!

Justyna to teraz zapraszam do mnie ;-)

Madzienka co tam kupiliście na shoppingu?No i pochwal się prezentami:-)
Śliczna iskierka!!!
Tak tak przeprosiłam się z kozaczkami...

mandziula wykład żywieniowy?tzn ,ze co źle jesz?

Antuanet my chodzimy do pulmonologa na Biernackiego i tam tez będziemy robić testy.

reklama
a co tutaj tak pusto????:szok::szok::eek::eek::eek:

P świętuje dzisiaj narodziny córy więc pierwszy samotny wieczór przede mną...dziewczyny już na szczęście spią, więc cisza i spokój w domu...

Sunday kupowaliśmy szmatki, fatałaszki i buciki na wiosnę...jeszcze tylko jutro z Jula podjedziemy żeby i jej jakieś buciki kupić:tak:

Justyna udanego weekendu...
jaka Ty jesteś pracowita....:tak:

Anaconda Tobie również udanego weekendu u teściówki!!!!

Iwonka udało się mamę zapisać do ortopedy???

Marzenka gdzie zaginęłaś??o Karlicie i Madziarce nie wspomnę:zawstydzona/y:

udanego piątkowego wieczorku i spokojnych nocek

Do góry