reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja zamiast iść spać bo jutro mnie czeka podróż do Nałęczowa na wizytę w PUP, to siedzę przy kompie:-) i przed chwilą powiesiłam pranie:tak:.
dół....................:ninja2::ninja2::ninja2:
Tulaski przesyłam na odgonienie doła :tak:

Motylla całe szczęście że Krystek nigdzie nie upadł :tak::tak: ile Wy już mieszkacie na Felinie? :confused:
Ponad 3 lata.:-)
Zmykam do łóżeczka do W.:-)

reklama
Hejka BB-ciotki:tak:
Natalka śpi od 20 a Staś dopiero przed chwilą łaskawie zasnął:dry:u nas dzień pełen wrażeń,bo w przedszkolu DzBiD:tak:podobno całkiem fajny...podobno,bo widziałam początek a potem Staś się zdenerwował,że za głośno i resztę spędziłam na korytarzu:sorry2:nagrałam też tylko początek a zdjęcia wszystkie niewyraźne:-(
no ale pokażę jakie prezenty dostali babcie i dziadkowie;-)
DSCN8665.jpgDSCN8666.jpg
jutro mamy kolejne podejście do szczepienia;-)no i zaczynamy od jutra próby z laktatorem,butelką itd;-)bo dziś zakupiliśmy sprzęty:tak:tylko nieco się nacieliśmy,bo w Rampersie w sklepie stacjonarnym drożej niż w ich sklepie internetowym...dobrze,że chociaż zachowałam zniżkę na zakupy z Targów Moda na Brzuszek;-)
Madzienka powodzenia na jutrzejszych badaniach i pochwal się potem jak wyglądało to "mama pyta"
yes2.gif
yes2.gif
z mamy da się zrobić nianę tylko trochę z tym zachodu i papierologii...no ale ona jeszcze sama nie jest do końca zdecydowana:-Dtzn.czy chce formalnie...bo tak czy siak ze Stasiem na zmianę z drugą babcią będą siedziały:tak:
Justyna zdrówka dla M:tak:co do nocy Stasia są różne wersje...wdł mojej spał do 5 a wdł męża do 3:-D
Aneciu współczuję....:-(
talia oby wyniki Gabi nie okazały się niepokojące:tak:
karlita kusisz,kusisz:tak::-Dtunika super!
Anaconda ma zdolności twoja Maja:tak:będzie z niej malarka;-)a kciuki za wizytę piątkową Majeczki już zaciskam:tak:
Normatywna brawo za kroczki dla Natalci....:tak:

Witam z rana:tak:

Niestety nie daje rady częściej zaglądać bo co chce z Wami popisać to Martyna skutecznie mi to utrudnia:baffled:
ona chyba ma jakiś radar wyczuwający kiedy siadam do kompa bo teraz zaczęła stękać że chce piciu...więc lecę do kuchni wodę jej przynieść...:confused:

Przeniosłam się z laptopem do kuchni:rofl2: może teraz spokojnie da się popisać:sorry2:
To teraz co u nas...dziewczynki tfu tfu zdrowe i od poniedziałku Amanda chodzi do przedszkola...ja nadal szukam pracy i dziś zadzwonię zapytać sie mojego byłego szefa kiedy planuje się ze mną rozliczyć:dry:
Z dodatkowych niusów u Amandy przebiła się druga dolna szóstka :-) a Martyna już trzecią nockę śpi bez monia:-) ta nocka akurat była kryzysowa bo się o niego domagała ale się nie ugięłam i jakoś w końcu zasnęła:tak:
A jak sie w przedszkolu okazało jedna mamuśka mnie wprowadziła w błąd bo powiedziała że DBiDZ jest w poniedziałek (14.01) a się okazało że on dopiero będzie w piątek 8.02 :sorry2:

Justyna, Ewa dziękuje za wczorajszy spacerek:-)
Niech się Michałek choróbskom nie daje:confused: a dla J. jeszcze raz zdrówka, szczęścia, wygrania w totka i do pociechy kolejnego brzdąca;-)
Misia powodzenia na szczepieniu (oby do niego doszło):tak:
prezentów za bardzo ie widzę za to Natalcia jaka już duża pannica :cool2:
Anetka współczuję bardzo zalania:-:)no:
Paulina szerokiej drogi;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry śpioszki...wstawać...za oknem szaro buro, ale śnieg nadal leży...

Cześć Ala, super że dziewczyny zdrowe...

Misia udanej przygody z butelka i laktatorem..powodzenia na szczepieniu

Misia szkoda że nie udało Ci się być na całym przedstawieniu z okazji dnia babci i dziadka:confused:
ale zdjęcia to myślę że od któregoś z rodziców uda Ci się dostać:tak:
Madzienka powodzenia na badaniach:tak: i daj znać jak na warsztatach było:-)
Anaconda super pracę Majeczka:-) wykonała już się nie mogę doczekać rysunku na konkurs do gazetki My little pony:tak:
Hexa ja bym nie czekała aż dziecko samo zacznie rozumieć że smoczek jest nie dla niego...bo można się nie doczekać.... z Amandą na rynkową do przedszkola chodziła dziewczyna (wówczas 3,5 roku) która nadal miętosiła tego smoczka ale nie to że w przedszkolu (bo pewnie panie by na to nie pozwoliły) ale wychodząc z niego już miała go w buzi :baffled:
Moja Martyna zaraz skończy 2l i 2m i jak dla mnie za długo miała tego smoczka ale na szczęście małymi kroczkami idzie ku dobremu choć pewnie nie jeden kryzys jeszcze będzie i nie raz o nim wspomni:sorry2:

Nie zazdroszczę uciążliwych dolegliwości ciążowych:confused:
Eliza mam nadzieję że nastrój juz ci się poprawił:confused:
Normatywna dobrze że powiedziałaś M. co sądzisz od noclegach jego mamusi:confused: jakoś wcześniej nie było Natalki i sobie radziła to i teraz też może:sorry2:
Brawa dla Natalii za samodzielne spacerki po pokoju:-)
Justyna kiedy wyniki badań masz mieć tego TSH? czy już może miałaś? jak wynik?
Talia to rzeczywiście dziwnie z tymi wynikami Gabrysia ma oby Wam je dobrze zinterpretowali:confused:
Karlita ładną tunikę Gabrysi kupiłaś :-) mojej Amandzi też by sie spodobała ale jak by był inny konik bo tego nie lubi :sorry2: a na moje pytanie dlaczego go nie lubi odpowiedziała "bo on jest głupi...tylko by imprezował:szok:" a jak zapytałam dlaczego tam uważa odparła "tak było w bajce":szok:
Anetka z kolanem juz w miarę dobrze?

Amanda właśnie je śniadanko...a ja nadal w piżamie chodzę :zawstydzona/y:

Witam :-):-)
A co Wy tak zraniłyście :szok::szok::-D:-D
No ja myślałam że po tej deszczowej nocy to już śniegu rano nie zobaczę a tu masz niespodzianka :baffled::baffled: i kolejny dzień błotka i chlapy :baffled::baffled:
Aluśka to jak Amandzie przebiła się szóstka to biegnij z nią na lakowanie póki masz za darmo i potem dentystka powie że już ząbek nie taki świeży i nie będzie chciała tego robić :tak::tak: a co do Pinkie Pie to miała rację, w filmie ona zawsze imprezuje i piecze ciasteczka, oj ja to już z opowiadań Mai znam te kucyki od podszewki :-D:-D a teraz jeszcze karze mi się uczyć wszystkich imion z Monster High a one mi się wszystkie jednakowe wydają i strasznie się mylę :-D:-D:-D:-p:-p
Ala oby wreszcie szef rozliczył się z Tobą, trzymam kciuki :tak::tak:
Misia prezent to chyba jakiś słoiczkowy dzbanuszek tak? Bo faktycznie mało widać, u Mai w przedszkolu też coś takiego robili, obklejali plasteliną i na to dekorowali różnymi kuleczkami itp, nawet taką szkatułkę na pierścionki od niej do stałam na dzień mamy :tak::tak: nie mów że nie słyszałaś jak Staś się obudził w nocy :-D:-D
Sunday jak Maksio i jego uszy? A jak W zdjęli mu już gips, jak noga, może chodzić czy teraz jakaś rehabilitacja go czeka? :confused::confused:
Motylla udanej podróży do Nałęczowa życzę, sama jedziesz? :confused::confused:
Madzienka jeszcze raz powodzenia na badaniach :tak::tak: oj zraniłaś dzisiaj :-p:-p
Karlita tunika prześliczna, Maja byłaby zachwycona gdyby jeszcze był jej rozmiar to już w ogóle :-D:-D
Aneta i jak piwnica, daliście radę opanować sytuację? :confused::confused:

Aluśka zaskoczyłaś mnie tekstami Amandzi hehehe :-D:-D Gabi najbardziej lubi Rainbow Dash i Rarity :-D

ten różowy rzeczywiście taki ciut przesłodkawy :-)

Anaconda Gabi też będzie piała z zachwytu :-) ale to prezent na walentynki ;-) piękna praca Majeczki :-) a kalendarz BOMBA!!

anetka współczuję zalania :no::no:

Justynka świetna inhalacja dla Michałka jak się dzisiaj czuje ???

elza żadne dołki!! przytulam MOCNO MOCNO!!

misia i będę dalej kusić :tak::tak::tak::tak:

Madzieńka trzymam kciuki za badania !!

hexe polecam do poczytania hehehehe
metoda z lekkim nacięciem a późnie ucięciem się sprawdza :-)

Cały świat Karli: Historia Smoczka Gabi - zakończona czyli ODSMOCZKOWANIE

Cały świat Karli: Norb odsmoczkowany - bye bye bye pokusiu

Iwonka
zdrówka dla Cypka!!!

tyle pamiętam :sorry2:

Witajcie ponownie...ja już po badaniach...oczywiście trafiła się moja ulubiona pielęgniarka i wyszłam z obiema raczkami pozaklejanymi bo wbić się nie mogła:baffled:ale cóż taki mój urok...żył to ja nie mam w ogóle...:tak:

zjadłam śniadanko i szykuje obiadek a później jadę na te warsztaty...
ponieważ jednym z organizatorów jest szpital ŻagielMed więc na pewno dowiem się jak u nich można bezboleśnie urodzić za jedyne siedem tysiączków:-D:-D

Anaconda oj żebyś wiedziała...wstałam strasznie rano:-)i już myślałam że będzie to piękny słoneczny dzionek ale niestety chmury wygrały ze słoneczkiem...
śniegu jeszcze dużo wszędzie....

Karlita jak Wasza góra topnieje trochę....masz wieści od Sylwii, już spakowana do domu???

Justyna jak Michaś??

Sunday a jak u Was??jak czuje się Maksio i jak noga W...bo to chyba wczoraj miał mieć gips zdejmowany....

zmykam szykować coś na obiad...miłego dzionka życzę Wam

tak tak Sylwia tylko czekała na poranną wizytę i miała się pakować :-) Mikołaj ma przyjechać by odebrać siostrzyczkę ze szpitala...

ale emocje ....

od razu przypomniało mi się jak to było z Norbusiem ... aaaaaaaaaa wspomnienia :-D:-D:-D:-D kiedy to było :-D:-D:-D

reklama
witam ja dzis z domu nadaje
zaraz z Asia jade do miasta na badanie
aneta wspolczuje zalania musicie jakos temu zaradzic moze cos podkleic wymurowac nei wiem bo zagrzybiz sobie dom i ile macie z tym roboty
elza tulaski na zły humor
anaconda Twoja Maja zdolniacha
o i juz płacz Maciek ciaginie Asie musze lecic....:wściekła/y:

Do góry