Misia szkoda że nie udało Ci się być na całym przedstawieniu z okazji dnia babci i dziadka
ale zdjęcia to myślę że od któregoś z rodziców uda Ci się dostać
Madzienka powodzenia na badaniach
i daj znać jak na warsztatach było:-)
Anaconda super pracę Majeczka:-) wykonała już się nie mogę doczekać rysunku na konkurs do gazetki My little pony
Hexa ja bym nie czekała aż dziecko samo zacznie rozumieć że smoczek jest nie dla niego...bo można się nie doczekać.... z Amandą na rynkową do przedszkola chodziła dziewczyna (wówczas 3,5 roku) która nadal miętosiła tego smoczka ale nie to że w przedszkolu (bo pewnie panie by na to nie pozwoliły) ale wychodząc z niego już miała go w buzi
Moja Martyna zaraz skończy 2l i 2m i jak dla mnie za długo miała tego smoczka ale na szczęście małymi kroczkami idzie ku dobremu choć pewnie nie jeden kryzys jeszcze będzie i nie raz o nim wspomni
Nie zazdroszczę uciążliwych dolegliwości ciążowych
Eliza mam nadzieję że nastrój juz ci się poprawił
Normatywna dobrze że powiedziałaś M. co sądzisz od noclegach jego mamusi
jakoś wcześniej nie było Natalki i sobie radziła to i teraz też może
Brawa dla Natalii za samodzielne spacerki po pokoju:-)
Justyna kiedy wyniki badań masz mieć tego TSH? czy już może miałaś? jak wynik?
Talia to rzeczywiście dziwnie z tymi wynikami Gabrysia ma oby Wam je dobrze zinterpretowali
Karlita ładną tunikę Gabrysi kupiłaś :-) mojej Amandzi też by sie spodobała ale jak by był inny konik bo tego nie lubi
a na moje pytanie dlaczego go nie lubi odpowiedziała "bo on jest głupi...tylko by imprezował
" a jak zapytałam dlaczego tam uważa odparła "tak było w bajce"
Anetka z kolanem juz w miarę dobrze?
Amanda właśnie je śniadanko...a ja nadal w piżamie chodzę