reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziulka weź sobie paracetamol...powinien pomóc...:tak::tak::tak:
a torby takie na co dzień....maja przeróżne i wielkie i malutkie...są gładkie i we wzorki...ale są cudne:tak:

Karlita wskakuj w busa i przyjeżdżaj do Lublina...
może pod walentynki można by podciągnąć ten wydatek???;-):-p

moje firany już kończą prac się, zaraz P powiesi...

reklama
Witam, my dzisiaj zaczęliśmy dzionek o 5 rano:szok:, M wczoraj zasnął o 20 i chyba do godziny 5 się wyspał;-). Teraz już drzemkuje od godziny, ale na tą drzemkę to z oporem szedł. Spacerek rano też zaliczyliśmy:tak:
Zupka-krem pyrka na gazie wiec mam chwilkę luzu.

Karlita też widziałam pająka Gabrysię:-D, świetny strój:tak:

Mandziula współczuję bólu głowy, mnie wczoraj na noc rozsadzał ból:no:

Madzienka dobrze że P w domu to powiesi te firanki:tak:,daj znać jak wyniki wyszły:tak:

Anaconda tak mroźno na dworze nie było...

oho, zmykam bo goście już jadą;-), ale mam boski tydzień:happy: codziennie ktoś nas odwiedza albo my w rozjazdach:-)

Witajcie, a ja już w pracy. Mam trochę humor do bani...Właśnie zadzwonił do mnie M i dowiedziałam się, że dziecko mojego szwagra ma jakieś okropne problemy:-( Chłopczyk ma ciut ponad rok, wyszedł przedwczoraj ze szpitala a wczoraj znów trafili..wykryli u niego jakąś bakterię w moczu, ma zapalenie oskrzeli i robią mu się zmiany w mózgu....dlaczego te maleństwa muszą tak cierpieć:no: Ogólnie jego chorowanie zaczęło się jakieś pół roku temu, ciągle przeziębiony, zakatarzony, gorączka, wycinanie migdałka jeden antybiotyk, drugi, trzeci i tak bez końca, a że oni mieszkają w Anglii to tam lekarze leczą jakby chcieli a nie mogli:wściekła/y: Teraz są w Poznaniu, bo tam jakiegoś profesora wyszukali, ale nawiasem mówiąc, ja bym nie pozwoliła, żeby dziecko tak długo się męczyło-w tym sensie, że jeszcze nie był dobrze doleczony, a oni spowrotem do Anglii-już bym siedziała tyle aż by wszystko było na 100% dobrze, a Wiktorek od pół roku ciągle choruje. Nie wiem już jak im pomóc, ale myślałam, że dam im namiary na jakiś naszych lubelskich dobrych lekarzy i niech chociaż dzwonią i konsultują dziecko, bo jednemu to bym nie wierzyła...ehh, musiałam to z siebie wyrzucić:confused2:

Mandziula hehe, to super zajęcie sobie znalazłaś:-p ale jak boli głowa to najlepiej trochę się zdrzemnąć, oby przeszło..

Madzienka myślę, że walentynki to dobra okazja na to, żeby dostać torebkę:-):tak:

Justynka no to wcześnie dzisiaj zaczęliście dzień, ale jaki dłuuuuugi będzie nie;-)

Anaconda no to wsiadajcie w twingusia i jakąś rundkę po marketach:-);-)

Misia, Marta to dzieciaki Was trochę przytrzymały:sorry:

witam
aluska ja wstaje 5.30 a ze MAcius tez sie obudzil to po 5 min wszyscy na nogach byli :-D
elza no co Wy taM WYMYSLILISCIE z J?....:-D:-D :-D
justyna fajnei ze spotkanie udane
anaconda Asi by juz protestowala po kilku dniach nieobecnosci, dzis u nas w przedszkolu dzien spiocha wiec pomaszerowala z pizama w reklamówce:-D
i kurcze koleznak przyszla i nei wiem co mialam wiecej pisac i komu
nie wiem czy zjarze dzis jeszcze lub jutro bo mam jutro gosci i stanie w kuchni murowane porobilam zakupki spozywcze i bede cos pichcic wiec
zycze milego dnia

Zasiadam z kawką :-):-)
Mnie też coś dzisiaj głowa boli, brałam już nurofen ale jakoś nie chce odpuścić, chyba się zaraz położę spać :-:)-(
Twingusia nadal nie mam więc dzisiaj tylko spacerek zaliczyłyśmy do "słynnej" apteki na Obywatelskiej :-D:-D a Maja ciągle pytała czy mnie nigdzie bliżej apteki że musimy aż tak daleko iść :-D:-D:-D
Aluśka nie mów że W Cię zwolniła :angry::angry:
Madzienka torebka na walentynki jak najbardziej i to już najwyższy moment żeby ją kupić :tak::tak::-D:-D wykorzystuj P póki masz go w domu :tak::tak::tak:
Gon1a Maja zapewne w niedzielę też już będzie marudziła, że tyle w domu siedzi ale skoro chciała to ma :tak::tak: miłych odwiedzin gości życzę :tak::tak:
Justyna mi też jakoś szybko ten tydzień minął bo ciągle coś się działo :tak::tak: i ile pospał M? :confused::confused:
Iwonka ja też nie potrafię zrozumieć dlaczego takie maluszki chorują i gdzie tu jest sprawiedliwość :-:)-(

Witajcie

Nareszcie piątek
:tak::-D Moja noga z dnia na dzień coraz lepiej, a roboty mam tyle, że nie ma czasu się po d... podrapać:crazy:
Wczoraj zaliczyliśmy jeszcze wieczór u sąsiadów, obiadu gotować dzisiaj nie musiałam, bo sąsiadka mi zupę dała:tak:
Odebraliśmy dzisiaj rolety i P zakłada, Hubert lepiej jeszcze trochę kaszle i chyba zostanie jeszcze przyszły tydzień w domu, ominie nas przedstawienie na D B i Dz i bal karnawałowy, ale lepiej żeby mi się doleczył porządnie.
eliza
o nie ja się nie zgadzam to niesprawiedliwe ja też chcę wakacje:-p
madzienka dzieki P chodzi normalnie coś tam go poboli ale nie jest tak, że musi leżeć ja też juz lepiej:tak:

misia śliczny rysunek

justyna i jak były koleżanki u M

anaconda a gdzie byliście u tego lekarza ja nie wiem czy bym już wróciła do takiego

mandziula jak głowa

aluśka co się stało?:szok:

iwonka
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

a to co nas dopadło.....
18012013692.jpg

:-:)-:)-( kurcze w złym momencie....bo w przyszłym tygodniu dzień Bi Dz i bal karnawałowy....strój kupiony wymarzony strażaka a tu d....a

mirosia dobrze że się nie zgodziłaś na warunki Ł....niech zobaczył co stracił i niech teraz płacze.....
karlita my też tęsknimy....i cieszymy się że przyjedziesz.....
madzienka ja nie byłam w kinie niestety....
iwonka przykro mi z powodu choroby Wikotrka....zdróweczka podsyłam...
gon1a J nic nie wymyślał to ja jestem szurniętna :-D:-D:-D
aluśka przykro mi z powodu pracy....trzymam kciuki za szybkie znalezienie innej i znacznie lepszej....cieplejszej

reklama
Do góry