reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Anetka hehe to dobrze że pojechaliście przymierzyć :-) nie wiem u nas Gabi od razu polubiła swój fotelik :-) miała wtedy 9 miesięcy :-) niby też ruchliwa a podkładkę pokochała ale pewnie co dziecko to inne podejście chociaż Norbuś też jakoś nie miał problemów ;-) Gabi juz teraz jeżdzi bez podkładki i na początku ciężko jej było wytłumaczyć dlaczego zbieramy jej stolik ;-) hehehe

Gabi ma Kiddy Comfort Pro 9-36 kg
Fotelik Kiddy Comfort Pro 9-36 Kg - Ceneo.pl

o tu znalazłam nawet moja wypowiedz ze zdjęciami z 2010 roku hehehe

https://www.babyboom.pl/forum/niemo...owy-dla-dziecka-21077/index9.html#post5168431

Norb ma Kiddy Guardian pro 9-36 kg nowszy model :-)
Fotelik Kiddy Comfort Pro 9-36 Kg - Ceneo.pl

Anetka
w sprawie gier jutro zadzwonię :-) jutro może podjadę z samego rana do nas bo dzisiaj nie miałam kiedy :nerd: jak nie będzie to się do Ciebie uśmiechnę :-)

elizka i co nie będziesz pakować resztek ??? :-p:-p:-p:-p

Madzieńka jak tam kino ??? udane ?? Lenka szalała??

edit i mnie Madzieńka wyprzedziła hehehe tak to jest jak się w przerwie pisania dzieci usypia ;-) super że film się podobał :-)

Madzia ja też miałam problem by wybrać zdjęcia do kalendarza na święta ;-) tyle zdjęć a żeby cos wybrać to trzeba się namęczyć :-)

z ta biedronką to wczoraj właśnie tam szukałam na stronce to jak zaznaczyłam by wyświetlił te z wybranymi produktami to mi 4 miasta pokazało .....

Ostatnia edycja:
Witam. W piątek trochę was poczytałam ale Radek mi nie dał popisać, jeden klawisz wciskał i cała strona szła do góry, więc dałam sobie spokój z pisaniem. Dzieci śpią i można spokojnie posiedzieć bo tak to jak tylko widzą ,że się bierze laptopa to obaj biegną, żeby wcisnąć jakiś klawisz.:-D Radek to zostanie chyba tancerzem bo jak mu się spodoba jakaś piosenka to zaczyna tańczyć :-D, a Krystek to informatykiem bo już umie się obsługiwać moim telefonem i z kompem też daje rade:-).
:-D

Motylla a gdzie chodzisz z chłopakami do specjalistów :confused::confused: super że Radzio dał się spokojnie zbadać
Z Radkiem byłam w Centrum Alergologii na Kawaleryjskiej u doktor Witkowskiej

to widok z mojego kuchennego okna dzis rano
Zobacz załącznik 530337
a to na saneczkach dzieciaki :-)
Zobacz załącznik 530338Zobacz załącznik 530339
Super fotki:tak:

A w drodze powrotnej z urodzin wpadłam w poślizg, matko co ja przeżyłam:no:nogi miałam jak z gumy, nawet mało pamiętam tylko tyle że bałam się o Michała a druga rzecz że to nie mój samochód i oby nie do rowu:no:. No i dobrze że akurat nie było innych samochodów na drodze.
Oki, to ja zmykam bo wybywamy z domku, zaraz J po nas przyjedzie a ja jeszcze nie gotowa, ba M jeszcze drzemie:cool2:muszę go obudzić.

Miłego popołudnia życzę:-)
Dobrze że nic się wam nie stało,:tak:
Dziewczyny: super że sobotnie spotkanie udane:tak:, tylko pozazdrościć.
Sundey: Zdrówka życzę Maksowi:tak:
Aluśka: Zdrówka podsyłam dziewczynkom:yes:

witam
fajne te gry w biedronce ja bym memo kupiła bo Macius skutecnzie nam stare rozkomletowal
ostatnio kilka elementow pod lozkiem Asi znalazlam jak sprzatałam ale duzo brakuje:eek:

a wczoraj maly złosnik patrzy sie mi w oczy i sru rzucil pilotem a powtarzamy na okrągło zeby tego nie robił, draniik mały :sorry:
justyna mialas przezycia nie zazdroszcze
elza to co koniec z pakowaniem?:-D
karlita mgła?? dobrze ze calo dojechaliscie
sunday jak MAksio?, zdrowka podsyłam :tak:
anaconda wszystkiego naj naj dla Mai
:-)

a dzis dla odmiany samochod cały w lodzie nie wiem mzawka jakas padała w nocy chyba
miłego dnia

Witam z rana :-):-):-)
Oj chyba dzisiaj niezła ślizgawica na dworze bo w nocy słyszałam że padał deszcz a teraz śnieg, a że temperatura minusowa to musi być super :szok::szok:
Ale już mi starczy wczorajszego skrobania i dzisiaj nigdzie autem się nie wybieram :no::no:
Maja w przedszkolu, szła z ociąganiem ale ponieważ w poniedziałek mają w przedszkolu DzBiDz to musi uczyć się swojej kwestii bo jak zwykle pani ją wybrała :eek::eek:
Madzienka to muszę na tego "Sępa" polować ;-);-):-p:-p Mai wczoraj tak się spodobały "rowery" McDonald-owskie że już mnie męczy na kolejne wyjście :-D:-D:-D aaa i jeszcze musiałam jej na siłę szukać jakiejś "skórki" na paluszku bo koniecznie musiał być przyklejony plasterek My Little Pony :-D:-D:-D
Marz oj tam od razu sprowadzamy na złą drogę :-p:-p:-D:-D jak się wstawało? :confused::confused:
Antuanet dobrego masz tego swojego szefa, no i faktycznie chatę to ma ze 100m2 jak nic ;-):tak:
Elza a co czyżby środowe popołudnie Ci nie odpowiadało :-p:-p:-D:-D a szczerze to wieczorki mi nie pasują bo z Mają siedzę stąd ta godzina :tak::tak:
Karlita słyszałam właśnie od swojego J że w niedzielę wieczorem była straszna mgła, bo on jechał do kolegi do Świdnika i mówił że nic nie było widać :szok::szok:
Justyna ja to drugą kawkę przeważnie do godz.15.50 staram się wypić bo inaczej nie mam szans żeby przed północą zasnąć :tak::tak:
Gon1a zapomniałam Ci napisać, super masz krajobraz za oknem :tak::tak: i jak już Maciuś urósł :szok::szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie...ale dzisiaj z rana było skrobanie...miałam niezła warstwę lodu na samochodzie...Jula oczywiście dzielnie mi pomagała...
Beatka pij kawkę i ruszaj ze skrobaczka i odmrażaczem bo widziałam że twingus tez przymarzł...

ja jem śniadanko i biorę się za sprzątanie, prasowanie bo wczoraj nic nie zrobiłam...a czas leci
;-)

U Julci w grupie garstka dzieciaczków...wszystko podobno chore:sorry:

a jak nasze chorowitki???Hubert, Nela, Maksio, Szymuś jak czuja się???

Karlita jak udało się coś z rana w biedronie upolować???

Marzenka jak się wstawało???

Anaconda tylko nic nie mów o tych plasterkach Julce, bo ja jej powiedziałam że pani Wam nie sprzedała:zawstydzona/y:ale jak znowu pojawią się to i ja mam je w planach zakupu:tak:
Jula tez zachwycona sala sportową....
będziesz polowała na Sępa...żeby on Ciebie nie upolował:laugh2:

miłego dnia

Witajcie.

Korzystam z chwili bo Karolcia jeszcze śpi, a Ola zajęła się zabawą.

Mi już humor wrócił, a to w dużej mierze dzięki Justynie która mnie wczoraj odwiedziła z Michałkiem, dzięki wielkie. Teraz czekam na Dz BiD kiedy to zapewne usłyszę co nie co na temat mojego wyjścia :-D no ale cóż, warto było żeby się z Wami spotkać.

gonia ja też cały czas znajduję gdzieś elementy od zabawek :sorry: śliczny widok miałaś z okna :tak:

Motyla to musisz Radkowi często puszczać piosenki żeby miał okazję do tańców :tak:

karlita Biedronka odwiedzona?

Madzienka super że wypad do kina udany, na Sępa też bym się wybrała, ale z Karolą mnie raczej nie wpuszczą :-p

Justyna dzięki za towarzystwo wczoraj, cieszę się że Ci obiad smakował :tak: współczuję poślizgu, dobrze że nic się nie stało :tak:

Antuanet a co to za fluid? pomogli mamie w szpitalu?

elza mam nadzieję że już więcej Wam nie przyniesie pojemniczków :-D

anaconda ja z kina odpadam, szkoda, ja nie rozumiem takich osób w przychodni, co im szkodzi że człowiek wejdzie na chwilę i zostawi coś do badania, przecież nie wpycha się na siłę :eek:

marz Ty miałaś niesmak wyjścia? to co ja mam powiedzieć? przecież nie możemy przewidzieć że dzieci będą miały ak5urat ochotę na bycie z mamą i tylko mamą :sorry: współczuję sytuacji z upadkiem, a jak dzisiaj główka M?

iwonka oj jak za mną chodzą rogaliki, muszę się w końcu zmobilizować i je upiec :tak:

aluska u nas też się sprawdził Pimafucort :tak: zdrówka dla dziewczyn

sienio sałatka rano była lepsza niż w Chacie :tak: chyba dlatego że zmieszałam wszystko razem, już się nie złoszczę :-p

sunday humorek lepszy, dzięki, zdrówka dla Maksia :tak:

maltanka mój mąż z jego mamą mi nerwa ruszyli :sorry: jak noga Twojego męża?

Madziara jak Nela dzisiaj? poprawiło się zdrówko?

atali zdrówka dla Szymka

misia co u Was?

Karolinka jeszcze śpi :szok: zaglądałam to nawet się nie ruszyła, opatulona w moją kołdrę, chyba jej w nocy zimno, bo ostatnio śpi cały czas ze mną, mi to na rękę, bo na śpiocha się karmimy, i nie muszę wstawać, ale czekam aż się cieplej zrobi i mam nadzieję że wróci bez protestów do swojego łóżeczka.

Czas na śniadanko, Ola już wcina kanapkę z cebulą, zobaczyła ją i poprosiła żeby jej zrobić :eek: chyba jej wędlinka się przejadła.

Muszę i ja się wybrać do Biedronki po te puzzle drewniane, wczoraj jakoś mi umknęły.

reklama
hello dziewczynki :-)

Anetka
cieszę się że humorek już lepszy :-) świetnie że Justynka Cię odwiedziła :-)

Madzieńka współczuję skrobania dlatego lubię nasz garaż :-p:-p

Anaconda fakt lepiej posiedzieć w domu na drogach strasznie bo jest -2 więc i ślisko i mokro bleeeee

Gonia u nas też cięzko wszystko pozbierać ostatnio był płacz bo Gabi buty dla barbie pogubiła ;-) tz pewnie gdzieś są ;-) pytanie gdzie :-p

Biedronkę odwiedził E ale były te drewniane tylko a chcę kupić te takie ze sznureczkami do przeplatania :tak:

Do góry