reklama
Anetka hehe to dobrze że pojechaliście przymierzyć :-) nie wiem u nas Gabi od razu polubiła swój fotelik :-) miała wtedy 9 miesięcy :-) niby też ruchliwa a podkładkę pokochała ale pewnie co dziecko to inne podejście chociaż Norbuś też jakoś nie miał problemów ;-) Gabi juz teraz jeżdzi bez podkładki i na początku ciężko jej było wytłumaczyć dlaczego zbieramy jej stolik ;-) hehehe
Gabi ma Kiddy Comfort Pro 9-36 kg
Fotelik Kiddy Comfort Pro 9-36 Kg - Ceneo.pl
o tu znalazłam nawet moja wypowiedz ze zdjęciami z 2010 roku hehehe
https://www.babyboom.pl/forum/niemo...owy-dla-dziecka-21077/index9.html#post5168431
Norb ma Kiddy Guardian pro 9-36 kg nowszy model :-)
Anetka w sprawie gier jutro zadzwonię :-) jutro może podjadę z samego rana do nas bo dzisiaj nie miałam kiedy jak nie będzie to się do Ciebie uśmiechnę :-)
elizka i co nie będziesz pakować resztek ???
Madzieńka jak tam kino ??? udane ?? Lenka szalała??
edit i mnie Madzieńka wyprzedziła hehehe tak to jest jak się w przerwie pisania dzieci usypia ;-) super że film się podobał :-)
Madzia ja też miałam problem by wybrać zdjęcia do kalendarza na święta ;-) tyle zdjęć a żeby cos wybrać to trzeba się namęczyć :-)
z ta biedronką to wczoraj właśnie tam szukałam na stronce to jak zaznaczyłam by wyświetlił te z wybranymi produktami to mi 4 miasta pokazało .....
Gabi ma Kiddy Comfort Pro 9-36 kg
o tu znalazłam nawet moja wypowiedz ze zdjęciami z 2010 roku hehehe
https://www.babyboom.pl/forum/niemo...owy-dla-dziecka-21077/index9.html#post5168431
Norb ma Kiddy Guardian pro 9-36 kg nowszy model :-)
Anetka w sprawie gier jutro zadzwonię :-) jutro może podjadę z samego rana do nas bo dzisiaj nie miałam kiedy jak nie będzie to się do Ciebie uśmiechnę :-)
elizka i co nie będziesz pakować resztek ???
Madzieńka jak tam kino ??? udane ?? Lenka szalała??
edit i mnie Madzieńka wyprzedziła hehehe tak to jest jak się w przerwie pisania dzieci usypia ;-) super że film się podobał :-)
Madzia ja też miałam problem by wybrać zdjęcia do kalendarza na święta ;-) tyle zdjęć a żeby cos wybrać to trzeba się namęczyć :-)
z ta biedronką to wczoraj właśnie tam szukałam na stronce to jak zaznaczyłam by wyświetlił te z wybranymi produktami to mi 4 miasta pokazało .....
Ostatnia edycja:
Motylla
Fanka BB :)
Witam. W piątek trochę was poczytałam ale Radek mi nie dał popisać, jeden klawisz wciskał i cała strona szła do góry, więc dałam sobie spokój z pisaniem. Dzieci śpią i można spokojnie posiedzieć bo tak to jak tylko widzą ,że się bierze laptopa to obaj biegną, żeby wcisnąć jakiś klawisz. Radek to zostanie chyba tancerzem bo jak mu się spodoba jakaś piosenka to zaczyna tańczyć , a Krystek to informatykiem bo już umie się obsługiwać moim telefonem i z kompem też daje rade:-).
Dziewczyny: super że sobotnie spotkanie udane, tylko pozazdrościć.
Sundey: Zdrówka życzę Maksowi
Aluśka: Zdrówka podsyłam dziewczynkom
Z Radkiem byłam w Centrum Alergologii na Kawaleryjskiej u doktor Witkowskiej
Motylla a gdzie chodzisz z chłopakami do specjalistów super że Radzio dał się spokojnie zbadać
Super fotkito widok z mojego kuchennego okna dzis rano
Zobacz załącznik 530337
a to na saneczkach dzieciaki :-)
Zobacz załącznik 530338Zobacz załącznik 530339
Dobrze że nic się wam nie stało,A w drodze powrotnej z urodzin wpadłam w poślizg, matko co ja przeżyłamnogi miałam jak z gumy, nawet mało pamiętam tylko tyle że bałam się o Michała a druga rzecz że to nie mój samochód i oby nie do rowu. No i dobrze że akurat nie było innych samochodów na drodze.
Oki, to ja zmykam bo wybywamy z domku, zaraz J po nas przyjedzie a ja jeszcze nie gotowa, ba M jeszcze drzemiemuszę go obudzić.
Miłego popołudnia życzę:-)
Dziewczyny: super że sobotnie spotkanie udane, tylko pozazdrościć.
Sundey: Zdrówka życzę Maksowi
Aluśka: Zdrówka podsyłam dziewczynkom
gon1a
witam
fajne te gry w biedronce ja bym memo kupiła bo Macius skutecnzie nam stare rozkomletowal
ostatnio kilka elementow pod lozkiem Asi znalazlam jak sprzatałam ale duzo brakuje
a wczoraj maly złosnik patrzy sie mi w oczy i sru rzucil pilotem a powtarzamy na okrągło zeby tego nie robił, draniik mały
justyna mialas przezycia nie zazdroszcze
elza to co koniec z pakowaniem?
karlita mgła?? dobrze ze calo dojechaliscie
sunday jak MAksio?, zdrowka podsyłam
anaconda wszystkiego naj naj dla Mai
:-)
a dzis dla odmiany samochod cały w lodzie nie wiem mzawka jakas padała w nocy chyba
miłego dnia
fajne te gry w biedronce ja bym memo kupiła bo Macius skutecnzie nam stare rozkomletowal
ostatnio kilka elementow pod lozkiem Asi znalazlam jak sprzatałam ale duzo brakuje
a wczoraj maly złosnik patrzy sie mi w oczy i sru rzucil pilotem a powtarzamy na okrągło zeby tego nie robił, draniik mały
justyna mialas przezycia nie zazdroszcze
elza to co koniec z pakowaniem?
karlita mgła?? dobrze ze calo dojechaliscie
sunday jak MAksio?, zdrowka podsyłam
anaconda wszystkiego naj naj dla Mai
:-)
a dzis dla odmiany samochod cały w lodzie nie wiem mzawka jakas padała w nocy chyba
miłego dnia
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana :-):-):-)
Oj chyba dzisiaj niezła ślizgawica na dworze bo w nocy słyszałam że padał deszcz a teraz śnieg, a że temperatura minusowa to musi być super
Ale już mi starczy wczorajszego skrobania i dzisiaj nigdzie autem się nie wybieram
Maja w przedszkolu, szła z ociąganiem ale ponieważ w poniedziałek mają w przedszkolu DzBiDz to musi uczyć się swojej kwestii bo jak zwykle pani ją wybrała
Madzienka to muszę na tego "Sępa" polować ;-);-) Mai wczoraj tak się spodobały "rowery" McDonald-owskie że już mnie męczy na kolejne wyjście aaa i jeszcze musiałam jej na siłę szukać jakiejś "skórki" na paluszku bo koniecznie musiał być przyklejony plasterek My Little Pony
Marz oj tam od razu sprowadzamy na złą drogę jak się wstawało?
Antuanet dobrego masz tego swojego szefa, no i faktycznie chatę to ma ze 100m2 jak nic ;-)
Elza a co czyżby środowe popołudnie Ci nie odpowiadało a szczerze to wieczorki mi nie pasują bo z Mają siedzę stąd ta godzina
Karlita słyszałam właśnie od swojego J że w niedzielę wieczorem była straszna mgła, bo on jechał do kolegi do Świdnika i mówił że nic nie było widać
Justyna ja to drugą kawkę przeważnie do godz.15.50 staram się wypić bo inaczej nie mam szans żeby przed północą zasnąć
Gon1a zapomniałam Ci napisać, super masz krajobraz za oknem i jak już Maciuś urósł
Oj chyba dzisiaj niezła ślizgawica na dworze bo w nocy słyszałam że padał deszcz a teraz śnieg, a że temperatura minusowa to musi być super
Ale już mi starczy wczorajszego skrobania i dzisiaj nigdzie autem się nie wybieram
Maja w przedszkolu, szła z ociąganiem ale ponieważ w poniedziałek mają w przedszkolu DzBiDz to musi uczyć się swojej kwestii bo jak zwykle pani ją wybrała
Madzienka to muszę na tego "Sępa" polować ;-);-) Mai wczoraj tak się spodobały "rowery" McDonald-owskie że już mnie męczy na kolejne wyjście aaa i jeszcze musiałam jej na siłę szukać jakiejś "skórki" na paluszku bo koniecznie musiał być przyklejony plasterek My Little Pony
Marz oj tam od razu sprowadzamy na złą drogę jak się wstawało?
Antuanet dobrego masz tego swojego szefa, no i faktycznie chatę to ma ze 100m2 jak nic ;-)
Elza a co czyżby środowe popołudnie Ci nie odpowiadało a szczerze to wieczorki mi nie pasują bo z Mają siedzę stąd ta godzina
Karlita słyszałam właśnie od swojego J że w niedzielę wieczorem była straszna mgła, bo on jechał do kolegi do Świdnika i mówił że nic nie było widać
Justyna ja to drugą kawkę przeważnie do godz.15.50 staram się wypić bo inaczej nie mam szans żeby przed północą zasnąć
Gon1a zapomniałam Ci napisać, super masz krajobraz za oknem i jak już Maciuś urósł
Ostatnia edycja:
Witajcie...ale dzisiaj z rana było skrobanie...miałam niezła warstwę lodu na samochodzie...Jula oczywiście dzielnie mi pomagała...
Beatka pij kawkę i ruszaj ze skrobaczka i odmrażaczem bo widziałam że twingus tez przymarzł...
ja jem śniadanko i biorę się za sprzątanie, prasowanie bo wczoraj nic nie zrobiłam...a czas leci;-)
U Julci w grupie garstka dzieciaczków...wszystko podobno chore
a jak nasze chorowitki???Hubert, Nela, Maksio, Szymuś jak czuja się???
Karlita jak udało się coś z rana w biedronie upolować???
Marzenka jak się wstawało???
Anaconda tylko nic nie mów o tych plasterkach Julce, bo ja jej powiedziałam że pani Wam nie sprzedałaale jak znowu pojawią się to i ja mam je w planach zakupu
Jula tez zachwycona sala sportową....
będziesz polowała na Sępa...żeby on Ciebie nie upolował
miłego dnia
Beatka pij kawkę i ruszaj ze skrobaczka i odmrażaczem bo widziałam że twingus tez przymarzł...
ja jem śniadanko i biorę się za sprzątanie, prasowanie bo wczoraj nic nie zrobiłam...a czas leci;-)
U Julci w grupie garstka dzieciaczków...wszystko podobno chore
a jak nasze chorowitki???Hubert, Nela, Maksio, Szymuś jak czuja się???
Karlita jak udało się coś z rana w biedronie upolować???
Marzenka jak się wstawało???
Anaconda tylko nic nie mów o tych plasterkach Julce, bo ja jej powiedziałam że pani Wam nie sprzedałaale jak znowu pojawią się to i ja mam je w planach zakupu
Jula tez zachwycona sala sportową....
będziesz polowała na Sępa...żeby on Ciebie nie upolował
miłego dnia
aneta82
Witajcie.
Korzystam z chwili bo Karolcia jeszcze śpi, a Ola zajęła się zabawą.
Mi już humor wrócił, a to w dużej mierze dzięki Justynie która mnie wczoraj odwiedziła z Michałkiem, dzięki wielkie. Teraz czekam na Dz BiD kiedy to zapewne usłyszę co nie co na temat mojego wyjścia no ale cóż, warto było żeby się z Wami spotkać.
gonia ja też cały czas znajduję gdzieś elementy od zabawek śliczny widok miałaś z okna
Motyla to musisz Radkowi często puszczać piosenki żeby miał okazję do tańców
karlita Biedronka odwiedzona?
Madzienka super że wypad do kina udany, na Sępa też bym się wybrała, ale z Karolą mnie raczej nie wpuszczą
Justyna dzięki za towarzystwo wczoraj, cieszę się że Ci obiad smakował współczuję poślizgu, dobrze że nic się nie stało
Antuanet a co to za fluid? pomogli mamie w szpitalu?
elza mam nadzieję że już więcej Wam nie przyniesie pojemniczków
anaconda ja z kina odpadam, szkoda, ja nie rozumiem takich osób w przychodni, co im szkodzi że człowiek wejdzie na chwilę i zostawi coś do badania, przecież nie wpycha się na siłę
marz Ty miałaś niesmak wyjścia? to co ja mam powiedzieć? przecież nie możemy przewidzieć że dzieci będą miały ak5urat ochotę na bycie z mamą i tylko mamą współczuję sytuacji z upadkiem, a jak dzisiaj główka M?
iwonka oj jak za mną chodzą rogaliki, muszę się w końcu zmobilizować i je upiec
aluska u nas też się sprawdził Pimafucort zdrówka dla dziewczyn
sienio sałatka rano była lepsza niż w Chacie chyba dlatego że zmieszałam wszystko razem, już się nie złoszczę
sunday humorek lepszy, dzięki, zdrówka dla Maksia
maltanka mój mąż z jego mamą mi nerwa ruszyli jak noga Twojego męża?
Madziara jak Nela dzisiaj? poprawiło się zdrówko?
atali zdrówka dla Szymka
misia co u Was?
Karolinka jeszcze śpi zaglądałam to nawet się nie ruszyła, opatulona w moją kołdrę, chyba jej w nocy zimno, bo ostatnio śpi cały czas ze mną, mi to na rękę, bo na śpiocha się karmimy, i nie muszę wstawać, ale czekam aż się cieplej zrobi i mam nadzieję że wróci bez protestów do swojego łóżeczka.
Czas na śniadanko, Ola już wcina kanapkę z cebulą, zobaczyła ją i poprosiła żeby jej zrobić chyba jej wędlinka się przejadła.
Muszę i ja się wybrać do Biedronki po te puzzle drewniane, wczoraj jakoś mi umknęły.
Korzystam z chwili bo Karolcia jeszcze śpi, a Ola zajęła się zabawą.
Mi już humor wrócił, a to w dużej mierze dzięki Justynie która mnie wczoraj odwiedziła z Michałkiem, dzięki wielkie. Teraz czekam na Dz BiD kiedy to zapewne usłyszę co nie co na temat mojego wyjścia no ale cóż, warto było żeby się z Wami spotkać.
gonia ja też cały czas znajduję gdzieś elementy od zabawek śliczny widok miałaś z okna
Motyla to musisz Radkowi często puszczać piosenki żeby miał okazję do tańców
karlita Biedronka odwiedzona?
Madzienka super że wypad do kina udany, na Sępa też bym się wybrała, ale z Karolą mnie raczej nie wpuszczą
Justyna dzięki za towarzystwo wczoraj, cieszę się że Ci obiad smakował współczuję poślizgu, dobrze że nic się nie stało
Antuanet a co to za fluid? pomogli mamie w szpitalu?
elza mam nadzieję że już więcej Wam nie przyniesie pojemniczków
anaconda ja z kina odpadam, szkoda, ja nie rozumiem takich osób w przychodni, co im szkodzi że człowiek wejdzie na chwilę i zostawi coś do badania, przecież nie wpycha się na siłę
marz Ty miałaś niesmak wyjścia? to co ja mam powiedzieć? przecież nie możemy przewidzieć że dzieci będą miały ak5urat ochotę na bycie z mamą i tylko mamą współczuję sytuacji z upadkiem, a jak dzisiaj główka M?
iwonka oj jak za mną chodzą rogaliki, muszę się w końcu zmobilizować i je upiec
aluska u nas też się sprawdził Pimafucort zdrówka dla dziewczyn
sienio sałatka rano była lepsza niż w Chacie chyba dlatego że zmieszałam wszystko razem, już się nie złoszczę
sunday humorek lepszy, dzięki, zdrówka dla Maksia
maltanka mój mąż z jego mamą mi nerwa ruszyli jak noga Twojego męża?
Madziara jak Nela dzisiaj? poprawiło się zdrówko?
atali zdrówka dla Szymka
misia co u Was?
Karolinka jeszcze śpi zaglądałam to nawet się nie ruszyła, opatulona w moją kołdrę, chyba jej w nocy zimno, bo ostatnio śpi cały czas ze mną, mi to na rękę, bo na śpiocha się karmimy, i nie muszę wstawać, ale czekam aż się cieplej zrobi i mam nadzieję że wróci bez protestów do swojego łóżeczka.
Czas na śniadanko, Ola już wcina kanapkę z cebulą, zobaczyła ją i poprosiła żeby jej zrobić chyba jej wędlinka się przejadła.
Muszę i ja się wybrać do Biedronki po te puzzle drewniane, wczoraj jakoś mi umknęły.
reklama
hello dziewczynki :-)
Anetka cieszę się że humorek już lepszy :-) świetnie że Justynka Cię odwiedziła :-)
Madzieńka współczuję skrobania dlatego lubię nasz garaż
Anaconda fakt lepiej posiedzieć w domu na drogach strasznie bo jest -2 więc i ślisko i mokro bleeeee
Gonia u nas też cięzko wszystko pozbierać ostatnio był płacz bo Gabi buty dla barbie pogubiła ;-) tz pewnie gdzieś są ;-) pytanie gdzie
Biedronkę odwiedził E ale były te drewniane tylko a chcę kupić te takie ze sznureczkami do przeplatania
Anetka cieszę się że humorek już lepszy :-) świetnie że Justynka Cię odwiedziła :-)
Madzieńka współczuję skrobania dlatego lubię nasz garaż
Anaconda fakt lepiej posiedzieć w domu na drogach strasznie bo jest -2 więc i ślisko i mokro bleeeee
Gonia u nas też cięzko wszystko pozbierać ostatnio był płacz bo Gabi buty dla barbie pogubiła ;-) tz pewnie gdzieś są ;-) pytanie gdzie
Biedronkę odwiedził E ale były te drewniane tylko a chcę kupić te takie ze sznureczkami do przeplatania