reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam dopiero teraz :-):-)
Dzisiejszy dzień mega zalatany, najpierw musiałam iść do przychodni zanieść nasze badania, a potem na szybko do kina, Maja nie mogła zrozumieć dlaczego jesteśmy tylko my :-D:-D fajnie tak swoją drogą mieć salę tylko dla siebie :tak::tak:
Dziewczyny która ma ochotę iść w środę na "Bejbi bluesa" na godz.12.30, cena biletu 14zł
Justyna wyobrażam sobie co przeżyłaś, ja raz w swoim życiu wpadłam w poślizg, okropne uczucie gdy czujesz że nie masz żadnego panowania nad autem, dobrze że nic się nie stało :tak::tak:
Sunday poszłaś z Maksiem do lekarza? Co mu jest? :confused::confused:
Iwonka dr. Rudnicka-Siwek :-):-)
Aluśka ale Was przerobili w przychodni :szok::szok: dobrze chociaż że baba w recepcji wepchała Was do innego lekarza, ja też dzisiaj walkę w przychodni musiałam stoczyć, bo zaniosłam tylko próbki a baba nie chciała żebym z nią wchodziła tylko czekała w kolejce, na szczęście po niej był facet i bez problemu mnie przed siebie wpuścił i jeszcze stwierdził, że baba chyba menopauzę przechodzi dlatego taka nie miła :crazy::crazy: dziwne że po pimafucorcie nie chciało ustąpić bo to mocna maść na sterydach :dry::dry: u mojego dermatologa też najpierw pobiera próbki ze skóry i dopiero po wynikach dobiera rodzaj maści :tak::tak:
Gon1a ja jak rano wyszłam to mnie zszokowało, a jeszcze jak zobaczyłam że mnie czeka skrobanie auta to już całkiem, a że ze mnie leń patentowany to odskrobałam sobie tylko połowę przedniej szyby i tak jechałam, tylna szyba dla mnie nie istniała :-p:-p
Madzienka daj potem zdać czy warto było iść na tego "Sępa" :tak::tak:
Marz a może jeszcze w środę zrobisz sobie wagary od pracy :-p:-p:-D:-D
Nawet nie zdążyłam jeszcze popołudniowej kawki wypić więc idę sobie ją zrobić bo inaczej padnę o godz.20

Ostatnia edycja:
reklama
anaconda o ktorej ten film 12,30?? niestety w pracy ale zapowiada sie na fajny
fajnie ze wypad udany a film sie podobał?
aluska wspolczuje tez bym sie wnerwila
i powiem Ci ze ja w takim zimnie nie popracowałabym długo
marz dobrze ze M sie nic nie stało
jak podobal sie film??
ja powinnam tez z Mackiem pojechac i go przeswietlic bo juz glowa zarwal pare razy
a moje dranne zabawkami rzuca musze go oduczyc bo porozwala wsio
wczoraj nie chcial jesc i lece bo chyba awarie mamy w pieluszce

DZIEWCZYNY DZIĘKI ZA MEGA FAJOWE SPOTKANIE :-)
muszę częściej przyjeżdzać :tak::tak::tak::tak::tak:

mandziula mów kiedy ci pasuje :-) bo to na bank trzeba się spotkać jeszcze jak z Madzią jesteście w dwupakach :-)

Madzieńka ale masz fajny kinowy dzień :-) daj znać jak film :-) czy te gry to sa w Lublinie ??? bo nie wiem jak sprawdzić na stronie biedronki czy są akurat w Lublinie

dziękuję podwózkę :tak::tak::tak::tak::tak:

do domu dojechaliśmy wiecie że trafiliśmy na TAKĄ MGŁĘ że normalnie 30 km na godzinę jechaliśmy bo nic nie było widać a temperatura sadła do -17 stopni ???

Ala dobrze ze cię chociaż wcisnęli na badanie a nie odesłali z kwitkiem super że spotkałaś Emilkę :-)

sunday zdrówka dla Maksa !!

Justynka poślizgu bardzo współczuję !!! :szok: ja też zaliczyłam w piątek ... na szczęście jechałam sama i bardzo wolno :blink:

Iwonka uuuu dawno rogalików nie jadłam :-D

Marzenka z głową nie ma żartów my z Norbem też mielismy przygodę ostatnio bardzo niemiła z uderzeniem i gdyby nie E to ja bym w ciapach biegła na IP ...

dobrze że badania wyszły pozytywnie....

mi także brakuje popołudnia na dworze ale juz jest lepiej i jaśniej bo jak jadę po dzieci to już jest dość jasno a była ciemnica

Norb mnie ciągnie na podłogę do nowego GIGA AUTKA :-D

Anaconda przestancie mnie sporowadzac na zła droge:-D:-D:-D:-D:-D
Karlita o mamo ale mieliscie droge....dzieciaki przynajmniej spokojne w samochodzie?????
Madzienka jak seansik??????

B sie kapie M wlasnie w rocil wiec tez poszedl do niego dolaczyc......czas szykowac sie na jutro wiec dobranoc;-)

hejka dziewczyny....wiecie co ja chyba kiedyś zwariuje....dzisiaj pewna że dyr nas opieprzy że jesteśmy nadęte...a ta dzisiaj w gabinecie mówi mi że dzwoniła do niej pani P....a mi już ślina na język się ciśnie co myslę o pani doktor....a pani dyr do mnie mówi "ta kobieta jest jakaś nienormalna"....:-D:-D:-D uffffffffffff czyli ma takie same zdanie jak my.....a pani doktor dzisiaj nie przyniosła pojemniczka na obiad chyba ktoś jej wybił ten pomysł z głowy.....

madzienka następnym razem jak będę chciała wyjść wcześniej to mnie przyklej do krzesła :-D:-D:tak::tak::tak:
jak po seansie....moja siostra była na Sępie....i poleca....ciekawe jakie będzie Twoje zdanie....

madzienka, mandziula koniecznie jeszcze jedno spotkanie przed Waszym finiszem

justynka o matko!!!!! ale miałaś przeżycia....poślizg....masakra.....dobrze że nic się stało.....

aluśka zdróweczka.....może byście już sobie darowali te choroby :-D:-D....a do dr H to i ja bym miała opory....raz byłam i nie byłam zadowolona....szkoda że dr K się rozchorowała bo ona jest najlepsza ale cóż ona tez jest człowiekiem.....a może ona dopiero dzisiaj zadzwoniła że jest chora i nie mogli Was uprzedzić, że jej nie będzie....bo ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji i miałam telefon i czy chce żeby mnie zapisali do kogoś innego....

marzenka no to M napędził wam strachu....dobrze że nic się nie stało.....
a w sobotę nie mogłaś wiedzieć że B będzie miał taka fazę na zasypianie....więc nie miej wyrzutów że się z nami spotkałaś....krzywda mu się nie stała....P na pewno robił wszystko co tylko można było zrobić....

anaconda 12.30 w środę....jaja sobie robisz..:baffled::baffled::baffled:

karlita OCZYWIŚCIE ŻE MUSISZ!!!!!!!!!!!!!!!1

Witam się poniedziałkowo
Dziewczynki dziękuję za sobotnie spotkanko, naładowałam akumulatorki:tak:
sienio trzeba było zajechać do jakiejś restauracji a nie do Mustafy;-) Dzięki za towarzystwo w drodze powrotnej.
justyna super że urodziny siostrzeńca udane!
sunday super że wyjazd do Warszawy udany:tak:
aluśka trzymam kciuki żeby dziewczynki wybroniły się od antybiotyku...
madzienka widzę że wykorzystujesz wolność jak możesz, czekamy na wrażenia po Sęp-ie;-)
anaconda,madzienka, marzenka super że wypad kinowy udany!
marzenka ale przejścia mieliście wczoraj, współczuję:baffled: :baffled:Na szczęście wszystko dobrze z M:tak:
karlita u nas dzisiaj było mnóstwo tych gier jak byłam koło 13;-)Więc jak chcesz mogę Ci jakieś kupić, ja kupiłam 2:tak:
elza mam nadzieję że problemy z nadętą mamusią się skończyły:tak:
Ja jak przyjechałam w sobotę wszyscy smacznie spali:-) Do 8:15 pospali więc i ja się wyspałam.Wczoraj najpierw na saneczkach byliśmy a potem w Olimpie:tak: Tak więc cały dzień zalatany. Moja mama dostała dzisiaj strasznego uczulenia i wylądowała w szpitalu dermatologicznym,prawdopodobnie od nowego fluidu:confused: Więc zostawiałam małą z siostrą i na chwilę pojechałam do pracy-szef był łaskawy jak mu powiedziałam i kazał jechać do domu:tak: Później szybki obiadek i wyruszyliśmy do Zamościa bo chcieliśmy małej kupić nowy fotelik. Niestety ten co nam się podobał na necie (..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: CYBEX PALLAS 2-FIX 2013 fotelik samochodowy 9-36kg ISOFIX) zupełnie nie pasował Wikuście, tak się wydzierała że pewnie cały Zamość słyszał i okolica:cool2: Ona jest za bardzo ruchliwa do tego typu fotelików, ta osłona zupełnie jej nie podchodziła. Więc zdecydowaliśmy się na wypróbowany przez Kubusia i od dzisiaj mała jeździ w http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=931&<osCsid> . Dobrze że pojechaliśmy przymierzyć, bo najpierw mieliśmy pomysł żeby na necie zamówić :sorry2: A w Lublinie nigdzie nie było tych zapinanych z przodu. Teraz towarzystwo już śpi więc można odpocząć.:-) Miłego wieczorka:-)

Antuanet dobrze ze zdecydowaliscie sie przymierzyc moje dzeci tez by sie wsciekly...ale fotelik fajny....my tez na wiosne bedziemy kupowac sprawdzony Recaro tylko ze ten damy B a dla M kupimy ten kolejny etap...az tak fluid uczulil mame oby szybko jej przeszlo.....szefa masz prorodzinnego wiec ci zawsze nie odmowi...
Elza dobrze ze dyr zaczyna miec takie zdanie......:happy2:

A teraz naprawde juz musze isc wygoncie mnie...ide skonsumowac jeszcze deserek bo P zakupil aby podniesz mi cukier bo jakos zgaslam popoludniu:dry:nie lubie stycznia i przytlacza mnie ta zima i ta ciemnosc bleeeeeeeee......chce wiosny!!!!!!!!!!!!

Ja jeszcze zaglądam do Was z kubkiem ciepłej herbatki:-)
Wypiłam dzisiaj dwie kawki i spanie nie nadchodzi;-)

Anetko dziękuję za gościnę:-)Twój P to ma szczęście, pyszne obiadki mu szykujesz:tak:

Aluśka ta Wasza przychodnia jest niezorganizowana, nie dość że na wizytę czeka się tydzień to jeszcze cyrki przy zapisywaniu:no:, i jaką podjęłaś decyzję z maścią? U nas ona jest skuteczna:tak:

Sunday jak Maksio????

Eliza i dobrze że mamuśka nie przyniosła pojemników:-D

Anaconda, Marz, Madzienka fajnie że seans udany i cała sala dla Was:-)

Marz
dobrze że M tym upadkiem nic sobie nie zrobił, ale strachu to Wam współczuję:no:. Ten mój poślizg był w Korolówce, warunki na drodze masakryczne śnieg padał, pługu ani widu ani słychu:no:, nie przekraczałam 40km/h

Antuanet o jejciu a co to za fluid? Zdrówka dla Twojej Mamy życzę:tak:, fajne te foteliki:tak:

Anaconda
ja to odpadam ze środowego seansu.

Karlita a co to za Giga Autko?

Madzienka
jak tam film, podobał się Wam?

ale mi dzisiaj dzień zleciał....
wypad z P do kina bardzo udany...film naszym zdaniem fajny, więc warto go zobaczyć...:tak::tak:

Aluska u mnie ta maść zawsze pomagała...:tak:

Dziewczyny która ma ochotę iść w środę na "Bejbi bluesa" na godz.12.30, cena biletu 14zł

Marz a może jeszcze w środę zrobisz sobie wagary od pracy :-p:-p:-D:-D
Nawet nie zdążyłam jeszcze popołudniowej kawki wypić więc idę sobie ją zrobić bo inaczej padnę o godz.20

ja idę:tak:

Marzenka ja tez kusze:-D;-):tak:

Madzieńka ale masz fajny kinowy dzień :-) daj znać jak film :-) czy te gry to sa w Lublinie ??? bo nie wiem jak sprawdzić na stronie biedronki czy są akurat w Lublinie

z informacji na stronie produkty z * są dostępne w Opolu na ul. Lubelskiej
tutaj możesz sprawdzić Biedronka - Nasze sklepy

Antuanet super że fotelik kupiony....moja Jula też nie usiedziałaby tak przyciśnięta...podobno tylko 30% dzieciaków toleruje te foteliki
trzymam kciuki żeby uczulenie szybko mamie ustąpiło...

Marzenka dobrze że Mateuszkowi nic nie stało się....poszłaś już spac??czy nadal siedzisz???

Misia co u Was??jak zdróweczko???

Ja muszę wybrać fotki do kalendarzy ale tak mi sie nie chce...P przebrał od stycznia do sierpnia i jeszcze dla mnie kilka miesięcy zostawił...

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka siedze:cool:no nie niestety sie nie skusze planuje dzien z P i wypad do kina wiec trzymam wolne:-p
Przebiea przebieraj ja fotki ogladac lubi ale rozbic z nimi porzadek czy do czegos wybrac to juz nie:-)
Justyna no po dwoch kawkach to ze spaniem moze byc ciezko;-)no tak tam jak zasypie to ciezko sie jedzie z pola nawiewa dodatkowo......

Juz mnie nie ma.....

Do góry