reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

no nie................gdzie jesteście.....wiem wiem słoneczko za oknem to wszystkie szalejecie na sankach......ja właśnie też wróciłam po zimowym szaleństwie....super pogoda jest genialna.....

reklama
Witajcie, szkoda, że wczoraj nie udało mi się do Was dołączyć, ale jakoś tak nam zeszło:sorry2: pojechaliśmy do mamy, potem na zakupy do empika i wróciliśmy do domu grubo po 19, zanim bym dotarła to byście się rozeszły:-p ale super, że się fajnie bawiłyście;-) My dzisiaj już odwiedziliśmy Olimp i WOŚP, Cypek sobie teraz drzemie a ja popijam kawkę i nadrabiam Was...

Elza super, że zabawy śnieżne udane, słoneczko ładnie przyświeca aż miło, lubię taką pogodę:tak:

Maltanka ale sobie narobiliście z tymi nogami:no:

Sunday fajnie, że spektakl Ci się podobał, zawsze to coś innego:tak:

Atali dużo zdrówka dla Was...

Madziarka i dla Was, żebyście się wybronili:tak:

Idę do M, zaraz rosołek będzie gotowy. Udanej niedzieli wszystkim życzę;-)

anetka a co albo kto ci tak nerwa ruszył?

atali ojej i jak Szymuś?

sunday oj jak ja słyszę u Huberta ucho to juz wiem że tydzień siedzenia w domu będzie

iwonka też mieliśmy w planach dzisiaj Olimp zanim się nie rozchorowaliśmy

eliza jutro poniedziałek jak się z tym czujesz? bo ja nie za dobrze:dry:

Witajcie
a co tu takie pustki, białe szaleństwo was ogarnęło, my siedzimy w domu. wysłałam P po zakupy ciekawe ile rzeczy z listy kupi, młody koloruje a ja z kawką

dziewczyny dzieki za spotkanko bylo milo i wesolo jak zawsze:tak::-):happy2:

my po kosciolku i obiedzie tez na dworze bylismy Asi rano kulig z chlopakami zaliczyła i teraz jeszcz zjezdza pod domem na sankach bo mowi "mama jeszcze nie jest ciemno, przyjde pozniej" ale juz przyszla pewnie glodna i spragniona :-D
atali jak Szymek? zdrowka podsyłam
anaconda oj widze ze Ty tez podpadlas a ja mialam niespodzianke czytaj "fugi":-) dzieci wykapane i slodko spały tylko AMcius o 3 pobudke nam zrobił
madziarka jak dzieciaczki?
mandziula dzieki moj drajwerze:-)
eliza jak po szalenstwach na białym sniegu;-) /?? jak samopoczucie??

mnie cos teraz sie spac chce glowa juz nie boli;-):-p:-p

aneta jak dzis nerw puscil, czy trzyma?? nadal milczenie owiec?? Beata ma racje z powtorka w najblizszym czasie musi byc:tak:

to widok z mojego kuchennego okna dzis rano
zima3.jpg
a to na saneczkach dzieciaki :-)
zima.jpgzima2.jpg

My po obiadku. Maks kaszle, katar straszny ale w środku...:-( Więc wydmuchać nie może,żeby mu ułżyło:baffled:
U nas dzisiaj na obiadek pomidorówka i spaghetti carbonare:tak:

ojj dziewczyny jeszcze bardziej mi żal tego spotkania :baffled: ale co się odwlecze...:tak:

maltanka i jak zakupy zrobione?

gon1a super fotki :-)

anetka jak humorek?

Eliza to aż tak jest źle w pracy?poważnie szukasz nowej?

atali i jak u Was zdrówko?

Witajcie

Dzieki za wczoajsze spotkanie :tak: duzo nas było:tak:

anaconda hehe mąż sie zezłościł? moj tez nie był zadowolony, bo jak wyszłam po 9 tak wróciłam ok 0.00 i nawet kebab od Mufasy nie bardzo mu humor poprawił:-D:-D ale juz mu przeszło, wiec trzeba go jakos przygotować do kolejnego wyjścia:tak::-)
aneta hihi pół roku szybko minie;-) a jak smakowała rano sałatka:-D i nie złość sie juz nooo...:tak:
sunday super,ze nasz takie wypady do teatru z pracy:tak: zazdroszczę:tak:
elza
ahhh te Twoje opowieści:-D:-D wyspałaś sie dziś?:-)

My dziś w domu poszliśmy tylko na sanki i sklepu i dzieki wolontariuszom w sklepie dotrzymalismy tradycji WOSP:tak: zmykam miłego wieczoru

maltanka oj ciężko mi ze świadomością że jutro już do pracy....jeszcze pewnie się nasłucham jaka to "nadęta" jestem:-D:-D:-D.... powodzenia jutro we wstawaniu oby szybko tydzień minął

gon1a czarek wyszalał się dzisiaj w wąwozie na torze saneczkowym zjeżdżał jak szalony....potem robił aniołki na śniegu...a potem powiedział że jeszcze musi zrobić "ludzia":-D:-D:-D piękny masz widok z okna

sunday oj proszę....w pracy to istny cyrk...nasza wspólna znajoma po prostu szaleje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wiesz jaka ona jest...a że pan P pomógł naszej dyr w otwarciu przedszkola to ona na wszystko się zgadza

sienio dzięki lubię sprawiać uśmiech na twarzach.... Czarek raczej nie dał mi się wyspać ale tragedii nie było....tylko powiedz mi jak jutro wstać rano do pracy???? Ty chyba też rano wstajesz co???? łącze się w bólu..

Eliza ktoś Ci w pracy mówi,że jesteś "nadęta" ? MATKO !!!
To widzę, że państwo P to jakby drudzy dyrektorzy... współczuje ale i trzymam kciuki Kochana za lepsze "czasy":tak:

sienio chciałaś przekupić mężowego kebabem:-)

Moniczka pani doktor powiedziała że my jesteśmy strasznie nadęte i ona chyba zadzwoni do pani dyr....niech się wali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie znoszę tej kobiety....kto jak kto ale to ona jest cholernie nadęta głupia baba....

reklama
Do góry