Mam młodszą siostrę Mój brat kiedyś się przebrał i jak Mikołaj już poszedł i brat wrócił to Asia mówi "to był Kuba, poznałam po skarpetkach"
Anaconda kiedyś mój tato przebrał się za Mikołaja na zabawie firmowej, to od razy go rozpoznałam po butach
reklama
Motylla
Fanka BB :)
Witam. U nas też był mikołaj, jak tylko chłopaki usnęły to położyłam im prezenty. Koło 6 Krystek się obudził i widziałam jak zaglądał do torby a potem chowa autka z powrotem do torby, bardzo był szczęśliwy, mina Krystka bezcenna:-) i jeszcze przyniósł z łóżeczka paczkę , która była dla Radka, który też jest zadowolony ze swojego prezentu:-)
Zdrówka życzęU nas dzień wariata. Juli chyba jelitówkę załapał bo w przedszkolu 1 kolega z grupy się pochorował a Juli od 17:30 luz blues i jęczy z bólu brzucha i zwija się jak go atak najdzie budząc przy okazji ROKiego.
Kciuki zaciśniete:-)Lecę się uczyć póki Cypek trochę śpi. Jutro mam egzamin, więc ślicznie proszę o trzymanie kciuków, bo mają magiczną moc:-)
Ja pierwszą@ dostałam we wrześniu, a kolejną w październiku i listopadzie i lada dzień ma do mnie przyjść znowu.Hej
a propos @ powiedzcie jak u Was bylo z pierwszymi miesiaczkami po zakonczeniu karmienia Ja mialam teraz w listopadzie pierwsza a teraz już mija 36 dni i cisza
Resztę dziewczyn pozdrawiam
Dobrej nocki
Trzymam kciuki, żeby wszystko pozytywnie się zakończyłoWitajcie.
Pisze z tel wiec krotko. Dzisiaj mialam niespodziewany wyjazd do Lublina do nnfz. Okazalo sie ze od sierpnia tamtego roku jestem nieubezpieczona, cala jestem w nerwach co teraz bedzie jak bede musiala za wszystkie wiizyty placic. Jutro znowu jade, Pawla szef ppchce mi pomoc to jakos rozwiazac. Jak bede mogla to wiecej nappisze jak wrocimy z basenu..
Milejj nocki.
Nadal z katarami i Radek jeszcze z tą wysypką, a Krystek jeszcze pokasłuje. Chyba będę musiała się przejść z Raduszką do dermatologa albo i alergologa.
Motylla a jak tam u Was, jak zdróweczko chłopaków?
normatywna
Witam z rana ale pogoda za oknem - tak czyściutko
Anaconda, Madzienka gorączka była piątek, sobota, niedziela i już potem myślałam że to od zebów a potem wysypka i bratowa mnie nastraszyła szkarlatyną i że to na uszka idzie to się przeraziłam i poszłam na badania ASO i CRP ale wyszły w normie więc to nie to a że ostatnio odstawiłam ją od piersi i daje jej więcej nabiału to zaświeciła mi się lampka że to może być przyczyną no ale dziś się dowiem mam nadzieję od lekarza... a jak nie to do alergologa znowu musimy się wybrać
Anaconda, Madzienka gorączka była piątek, sobota, niedziela i już potem myślałam że to od zebów a potem wysypka i bratowa mnie nastraszyła szkarlatyną i że to na uszka idzie to się przeraziłam i poszłam na badania ASO i CRP ale wyszły w normie więc to nie to a że ostatnio odstawiłam ją od piersi i daje jej więcej nabiału to zaświeciła mi się lampka że to może być przyczyną no ale dziś się dowiem mam nadzieję od lekarza... a jak nie to do alergologa znowu musimy się wybrać
anaconda27
styczniówka2006
Zima zima zima pada pada śnieg ....
Witam z rana :-):-) widzicie co się dzieje ze oknem?! Na nowo sypie a ja chyba tym sposobem uziemiona będę do wiosny z twingusiem ale spoko spoko mąż podjechał wczoraj do teściowej i wreszcie mam opony do wymiany no i dzisiaj będziemy wskrzeszać akumulator bo ja już bez auta jak bez ręki
Normatywna powodzenia u lekarza, oby to tylko nie jakaś alergia bo chodzenia Was czeka co nie miara
Emka pierwsze @ mogą być nieregularne - daj czas organizmowi żeby się sam uregulował
Madzienka jak tam odśnieżanie autka no chyba ze swojego P z rana wysłałaś ;-);-)
Aneta o kurcze ale się narobiło z tym ubezpieczeniem, wyjaśnij to jak najszybciej bo z zus-em nie ma żartów trzymam kciuki
Antuanet oby bańki pomogły Kubusiowi no a Ty kładziesz się spać prawie przed północą i mówisz ze będziesz odsypiać za dużo to Ci tego snu nie zostało
Motylla a co to za wysypka czepiła się Radzia
Witam z rana :-):-) widzicie co się dzieje ze oknem?! Na nowo sypie a ja chyba tym sposobem uziemiona będę do wiosny z twingusiem ale spoko spoko mąż podjechał wczoraj do teściowej i wreszcie mam opony do wymiany no i dzisiaj będziemy wskrzeszać akumulator bo ja już bez auta jak bez ręki
Normatywna powodzenia u lekarza, oby to tylko nie jakaś alergia bo chodzenia Was czeka co nie miara
Emka pierwsze @ mogą być nieregularne - daj czas organizmowi żeby się sam uregulował
Madzienka jak tam odśnieżanie autka no chyba ze swojego P z rana wysłałaś ;-);-)
Aneta o kurcze ale się narobiło z tym ubezpieczeniem, wyjaśnij to jak najszybciej bo z zus-em nie ma żartów trzymam kciuki
Antuanet oby bańki pomogły Kubusiowi no a Ty kładziesz się spać prawie przed północą i mówisz ze będziesz odsypiać za dużo to Ci tego snu nie zostało
Motylla a co to za wysypka czepiła się Radzia
gon1a
witam
widze ze mikołajki udane u wszystkich
anaconda i elza fajny prezent nei ma co
Beata zrobisz prezent twingusiowi w postaci nowego akumulatora
mnie tez szał robienia dekoracji dopadł ostatnio Paniaw przedszkolu z dziecmi robiła gwiazde z papieru, nacina sie skleja potem pojedyncze elementy sie łączy i wychodzi gwiazda, w pracy robiłam z karteczek wyszła super tylko kolory mam blade tych karteczek a w domu z duzych kartek i wyszła ogromna wstawie pozniej zdjęcie bo nie mam kabla do tel
i dzis tez bede produkowac bo chca kolezanki zebym im zrobiła a ze mamy troche luzu wiec.... bombe bede robiła z kaszy jeczmiennej i potem na złoto pomaluje i cekinowe wydałam majatek na te duperele i na weekendzie jak macius bedzie spał bede upinac
wczoraj dokoczyłam 1 czesc pracy dyplomowej i wysłałm do sprawdzenia a moja promotorka jest Pani wojewodzina:-):-)
wczoraj 3 mikołaji Asia miala, bo w przedszkolu, i w domu chrzestna i Maciusia chrzestna i pod poduszkę tak sie zastanawiam czy to nei zaduzo
wczoraj byłam na bilansie szesciolatka no i AMciusia szczepienie odłożone znowu bo wczoraj miał biegunkę, kurcze nie wiem co to zęby nie zęby moze cos sie wykluje (oby nie)
madzienka, mandziula dobrze ze z Waszymi dzidziami wszystko w porzadku
kiedy sledzika robimy??
widze ze mikołajki udane u wszystkich
anaconda i elza fajny prezent nei ma co
Beata zrobisz prezent twingusiowi w postaci nowego akumulatora
mnie tez szał robienia dekoracji dopadł ostatnio Paniaw przedszkolu z dziecmi robiła gwiazde z papieru, nacina sie skleja potem pojedyncze elementy sie łączy i wychodzi gwiazda, w pracy robiłam z karteczek wyszła super tylko kolory mam blade tych karteczek a w domu z duzych kartek i wyszła ogromna wstawie pozniej zdjęcie bo nie mam kabla do tel
i dzis tez bede produkowac bo chca kolezanki zebym im zrobiła a ze mamy troche luzu wiec.... bombe bede robiła z kaszy jeczmiennej i potem na złoto pomaluje i cekinowe wydałam majatek na te duperele i na weekendzie jak macius bedzie spał bede upinac
wczoraj dokoczyłam 1 czesc pracy dyplomowej i wysłałm do sprawdzenia a moja promotorka jest Pani wojewodzina:-):-)
wczoraj 3 mikołaji Asia miala, bo w przedszkolu, i w domu chrzestna i Maciusia chrzestna i pod poduszkę tak sie zastanawiam czy to nei zaduzo
wczoraj byłam na bilansie szesciolatka no i AMciusia szczepienie odłożone znowu bo wczoraj miał biegunkę, kurcze nie wiem co to zęby nie zęby moze cos sie wykluje (oby nie)
madzienka, mandziula dobrze ze z Waszymi dzidziami wszystko w porzadku
kiedy sledzika robimy??
Ostatnia edycja:
Justyna2729
Witam, ja dzisiaj wstałam z bólem w podbrzuszu, wzięłam nospę i dalej boli, jeszcze musiałam na chwilę położyć się bo myślałam że zasłabnę. I M wstał w kiepskim humorku, ciągle robi na złość, daleko w d... ma moje proszenie o dobre zachowanie
Normatywna wczoraj upiekliśmy z M ostatnią porcję pierniczków, i dzisiaj oddam Ci foremki:-), jeszcze raz dziękuję za ich wypożyczenie:-)
Motylla długo ta wysypka utrzymuje się u Radka, zdróweczka podsyłam
Anaconda super że już zimówki w Lublinie a nie w garażu u teściowej
U nas spółdzielnia nie odśnieżyła do tej pory ani chodników ani uliczek, chyba kaca leczą po Mikołaju i zaspali
OK, zmykam, J zażyczył sobie hamburgera na śniadanie
Normatywna wczoraj upiekliśmy z M ostatnią porcję pierniczków, i dzisiaj oddam Ci foremki:-), jeszcze raz dziękuję za ich wypożyczenie:-)
Motylla długo ta wysypka utrzymuje się u Radka, zdróweczka podsyłam
Anaconda super że już zimówki w Lublinie a nie w garażu u teściowej
U nas spółdzielnia nie odśnieżyła do tej pory ani chodników ani uliczek, chyba kaca leczą po Mikołaju i zaspali
OK, zmykam, J zażyczył sobie hamburgera na śniadanie
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Justyna u nas też jeszcze nie po odśnieżane masakra jakaś oby ból brzucha ustąpił a Michasia to musisz trochę na świeżym powietrzu wymrozić to spokornieje ;-)
Gon1a koniecznie pochwal się swoim arcydziełem i trzymam kciuki żeby Maciusiowa biegunka niczego złego nie zapowiadała
Spadam odśnieżać twingusia i go odpalać
Gon1a koniecznie pochwal się swoim arcydziełem i trzymam kciuki żeby Maciusiowa biegunka niczego złego nie zapowiadała
Spadam odśnieżać twingusia i go odpalać
gon1a
no tak dzis masakra,
jeden autobus nie przyjechał, drugi urzązł w korku
anaconda o czyli bedziesz mobilna:-)
justyna oby proszek pomogł i nic nie bolało, ja miesiac temu w polowie okresu miałam bule podbrzusza teraz jakos nic wiec dałam sobie spokoj z wizyta u gina, musze odpoczac osd wizyt w tym gabinecie, chyba zadna nie przepada za wizytami u tego doktora
jak mały buntowanik??
aneta ja mialam podobnie jak moj tata na emeryture przechodzil ,wykreslily mnie z ubezpieczenia ale w zusie dało sie to naprawic, ale nie rozumiem, masz małe dzieci, chodzisz do lekarza nikt nigdy nie sprawdzał Ci ubezpieczenia??
oby wszystko sie wyprostowało po Twojej mysli
antuanet zdrówka dla Kubusia
ja zamaist pracowac to przegladam strone tipy.pl ale cudenka sa pokazane:-)
jeden autobus nie przyjechał, drugi urzązł w korku
anaconda o czyli bedziesz mobilna:-)
justyna oby proszek pomogł i nic nie bolało, ja miesiac temu w polowie okresu miałam bule podbrzusza teraz jakos nic wiec dałam sobie spokoj z wizyta u gina, musze odpoczac osd wizyt w tym gabinecie, chyba zadna nie przepada za wizytami u tego doktora
jak mały buntowanik??
aneta ja mialam podobnie jak moj tata na emeryture przechodzil ,wykreslily mnie z ubezpieczenia ale w zusie dało sie to naprawic, ale nie rozumiem, masz małe dzieci, chodzisz do lekarza nikt nigdy nie sprawdzał Ci ubezpieczenia??
oby wszystko sie wyprostowało po Twojej mysli
antuanet zdrówka dla Kubusia
ja zamaist pracowac to przegladam strone tipy.pl ale cudenka sa pokazane:-)
reklama
sunday_
Witajcie, bylam dzisiaj na kontroli,dostałam drugi antybiotyk,bo jest lepiej ale nie do końca ok. Czuje sie ogólnie dobrze, tylko głowa mnie boli. Wczoaj siadłam do bombek,ale tylko jedna zdołałam zrobić, bo od nachylenia kręgosłup mi cierpł
Super że Mikołaje dotarli- w końcu na saniach ;-)
Justynka jak brzuch????
Madzienka super wiesci od gina
anaconda jak bryka?
normatywna motylla Antuanet zdrówka dla Was!
Jeszcze dziewczynki prosze wykombinujcie mi jakąś kamizelkę dla mojego Pastuszka!Mam kapelusz i ciupage a tego nie mam-bylam dzisiaj we wszytskich osiedlowych ciuchach i nic....:-(
Super że Mikołaje dotarli- w końcu na saniach ;-)
Justynka jak brzuch????
Madzienka super wiesci od gina
anaconda jak bryka?
normatywna motylla Antuanet zdrówka dla Was!
Jeszcze dziewczynki prosze wykombinujcie mi jakąś kamizelkę dla mojego Pastuszka!Mam kapelusz i ciupage a tego nie mam-bylam dzisiaj we wszytskich osiedlowych ciuchach i nic....:-(