reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

U mnie to akumulator siadł i bardzo dobrze o tym wiedziałam, że tej zimy już nie przerwa :no::no::no: tak więc J ma przywieźć nasz "akumulator zastępczy" i takim sposobem będę musiała swojego "złomka" odpalać :-D:-D:-D
Basen udany jak zwykle chociaż było ich tylko 3 dziewczynki z całej grupy :szok::szok: chyba reszta prezenty mikołajkowe rozpakowywała :-D:-D
Madzienka super, że wizyta u gina w porządku, jejku Ty już 30 tydz. :szok::szok::szok: tylko patrzeć jak te ostatnie 10tyg minie i będziesz rodziła :tak::tak:
Marta przerażają mnie te zaliczenia modlitw :szok::szok: ale super że wreszcie siostra dała sobie na luz :-p:-p:-p a teściowej nie skomentuję :no::no:
Maltanka nie ma to jak myślenie o sobie ;-);-) dużo macie już sąsiadów :confused::confused:
Justyna super pierniczki no i widać że Michaś zadowolony z Mikołaja :tak::tak: fakt - wyrósł Ci strasznie :tak::tak:
Aluśka całe szczęście że to tylko zatrucie i Ami już zdrowiutka, jak tam po przedszkolnym Mikołaju? :confused::confused:
Mandziula a jak relacje Mikiego, podobał mu się prezent? :confused::confused: oby jutrzejsze 2 godzinki szybko minęły :tak::tak:

reklama
Witam się i ja :-)
ostatnio tylko zaglądałam i nic nie pisałam :nerd:
M próbuje usypiać Natalkę ale nie wiem czy to mu się uda bo to ona zaczyna ziewać a nie Natalka :-D
Dziś pojechałam z Natalką na badaniach bo nie wiem co jej jest, ale już wiem że nic najgorszego bo badania wyszły dobrze uff, jutro do lekarza rano idziemy to się wszystko wyjaśni.
Ostatnio miałam rodzinkę w domu i tak nie było czasu na BB i jeszcze pogrzeb :-( no a dziś teściowa przyszła na Mikołaja :-) i tradycyjnie kasa sypnęła hehehe no ale lepsze to niż jakiś badziew...
Ala na jutro napisałam sobie karteczkę, zeby nie zapomnieć o mukosolwanie ...
Justynka dzięki za mroźny spacerek, super prezencik miał Michaś... a pierniczki super:-)
Anaconda szkoda samochodzika

hejka...ogarnął mnie...bombkowy szał....normalnie dziewczyny...puściłyście jakiegoś wirusa no i wpadłam....porobiłam kilka bombek na kiermasz do Czarka do przedszkola a i w rodzinie zamówień mam kilka....

fogia Wielkie Gratulacje.....Zosieńko WITAJ!!!
madzienka, mandziula super że po wizytach wszystko ok i dziewczyny rosną zdrowo
sienio ja na miejscu Twojej znajomej też bym zmieniła lekarza...jakaś głupia baba...boi się ZUS-u to chore.....
maltanka oj wiem co czujesz ja też potrzebuje snu....dlatego z takim utęsknieniem czekam zawsze na weekend....
anaconda ha ha ha ja dostałam ten sam prezent....kurcze chyba ten sam Mikołaj u nas był....a teraz ból brzucha....ja dziękuję za ten prezent wolała bym np. złote kolczyki:-):-):-)
a i samochód mi też nie odpalił....więc na 100% to był ten sam "Mikołaj"- wstręciuch
mandziula no to fajnego Mikołaja spotkał twój mąż....zamiast w czerwonym kubraczku to był w niebieskim :-D:-D:-D a tak serio to współczuje
talia i co spała Gabi ze swoją poduszeczką?????
antuanet współczuje ząbkowania Wiki... zdrówka dla Kubusia
iwonka jak egzamin????

Czarek dzisiaj tak błyskawicznie wstał jak nigdy....wystarczyło że powiedziałam że Mikołaj zostawił prezent....to zerwał się na równe nogi...a jak zobaczył wielki wóz strażacki ....to tylko powiedział "skąd Mikołaj wiedział o czym marzę " :-):-):-) ...."oczom nie wierzę"....ale się uśmiałam....

maltanka fajnego mikołaja sobie sprawiłaś:tak:
aluśka dobrze, ze Ami ma się już lepiej:tak:
madzienka ja kupiłam siemię zwykłe, nie mielone i łyżkę gotowałm tak w szklance wody, jak przestygło to odcedzałam i dodawałam miód i cytrynę, jak było zabardzo glutowte to ciepłą wodą rozcieńczałam, piłam tak po kilka łyżek 3x dziennie
super ze Mikołajki udane i wszyscy zadowoleni z prezentów
a P dostał za prędkość....
super że po wizycie wszystko ok a mała zdrowo rośnie

jak pojechłam do przedszkola to Miki aż z radości podskakiwał, ze był Mikołaj, taki prawdziwy z brodą i w czapce z pomponikiem i przyniósł mu betoniarę... słodziak mały...
a jeszcze po drodze dokupiłm mu traktor z klocków waflowych , tak wiec radośc była jeszcze większa, nie mogłam go do spania zapędzić:-D:-D:-D

zmykam bo musze się jeszcze na jutro przygotować

anaconda ha ha ha ja dostałam ten sam prezent....kurcze chyba ten sam Mikołaj u nas był....a teraz ból brzucha....ja dziękuję za ten prezent wolała bym np. złote kolczyki:-):-):-)
a i samochód mi też nie odpalił....więc na 100% to był ten sam "Mikołaj"- wstręciuch

No to musiałyśmy nieźle obie podpaść że nas ten sam mikołaj nawiedził :-D:-D:-D:-D:-D
A Maja do mnie dzisiaj ze ten ich przedszkolny Mikołaj to miał przyklejaną brodę bo widać było plastry i brązowe włosy wystawały spod czapki :crazy::crazy::crazy: no mogliby się trochę lepiej przygotować bo takie sześciolatki to są strasznie spostrzegawcze :crazy::crazy:
Normatywna a co podejrzewasz u Natalki że jej badania robiłaś, chodzi o tą gorączkę która ją ostatnio męczyła :confused::confused:

Eliza a nie mówiłam że to wciąga....a zamówieniami to dopiero początek...moja siostra szkołę w której pracuje udekorowała moja choineczką i bombkami...chyba powinnam jakąś kasę za to brać...poza tym koleżanki i każdy kto zobaczy tez taka chce:-D:-D

Anaconda, Elza
współczuje wizyty takiego Mikołaja...co za wstręciuch...

Normatywna co się dzieje Natalci

Mandziulka super że Mikołaj zadowolony z wizyty swojego imiennika....

Karlita a jak u was??akwarium zmieściło sie pod poduszkę???

Sunday hop hop...jak zdróweczko i mikołajki u Was???

Antuanet co powiedziała czarodziejka...co jest Kubusiowi???

Hej
U nas fajny dzień Mikołajkowy
Mąż przebrał sie za Mikołaja, Grzes niezle zadziwiony, usiadł na kolana, ale troszkę sie poplakał jak bliżej sie mu przyjrzał, ale po prezenty poszedl od razu :-D Od teściowej dostał mega kopare Czad itp, nie chcial isc sie myc wiec kopara stala kolo wanny i patrzyla jak Grzes sie myje :-D

elza ale te dzieci mają teksty Uśmiać się można :-D
mandziula super że Miki taki zadowolony z prezentów :-) szkoda tych 200zł :-(
iwonka kciuki za egzamin :-)
justyna super fotki Michała, fajnie tak jeszcze w piżamce :-) no i super pierniczki Musze tez zrobic tylko takich foremek nie mam :-(
madzienka no to niezly prezent P zrobil, fajnie że Mikołajki się udały :-)
mirosia też myślalam o tym żeby kupic mu wozeczek, ale na razie inne wydatki
anacononda no to niezly prezent dostałas :-D

a propos @ powiedzcie jak u Was bylo z pierwszymi miesiaczkami po zakonczeniu karmienia Ja mialam teraz w listopadzie pierwsza a teraz już mija 36 dni i cisza :szok:

Resztę dziewczyn pozdrawiam
Dobrej nocki

Witajcie.

Pisze z tel wiec krotko. Dzisiaj mialam niespodziewany wyjazd do Lublina do nnfz. Okazalo sie ze od sierpnia tamtego roku jestem nieubezpieczona, cala jestem w nerwach co teraz bedzie jak bede musiala za wszystkie wiizyty placic. Jutro znowu jade, Pawla szef ppchce mi pomoc to jakos rozwiazac. Jak bede mogla to wiecej nappisze jak wrocimy z basenu..

Milejj nocki.

Super że spotkania Mikołajkowe udane i że wszystkie dzieciaki zadowolone!
madzienka
super że trafiłaś z prezentami w przedszkolu, za rok Ci nie podarują żeby ktoś inny organizował prezenty..I super wieści z brzuszka :tak: To chyba najlepszy prezent dla Ciebie...
elza79 i jaki zamówiłaś wóz strażacki?Super że Czarusiowi się podoba...
sienio dzięki za telefon i wsparcie psychiczne...
aluska dobrze że Ami ma się lepiej!
anaconda,elza współczuję takich "mikołajów":baffled:
aneta82 to nieźle Cię załatwili,mam nadzieję że wszystko się wyjaśni po Twojej myśli...
anaconda ja też kiedyś byłam Maryją:tak: A może spróbuj wypożyczyć strój?
Kuba już dużo lepiej, czarodziejka powiedziała że to wirusówka i postawiła bańki:baffled: Kubuś nie chciał,strasznie płakał ale jakoś się udało. Teraz przespał się,i temperatura 36,6 bez leków przeciwgorączkowych:-) Mam nadzieję że się utrzyma... Od wtorkowej nocy takiej temperatury nie miał, najgorzej że nie chce jeść...Ale dużo pije. Wikuśka też jakoś mniej dokucza tak więc lecę zaraz odsypiać dwie poprzednie nocki. Spokojnej nocki, do jutra.

reklama
Anetka a Ty nie byłaś zarejestrowana w urzędzie pracy?
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy:tak:

Anaconda, Eliza współczuje@, ale się zgrałyście:-D

Anaconda
kiedyś mój tato przebrał się za Mikołaja na zabawie firmowej, to od razy go rozpoznałam po butach:-D:-D

Madzienka super że u Lenki wszystko w porządku:-)
i zdrówka dla Ciebie podsyłam:tak:

Emka ciekawe co Grześ powie na Mikołaja w Bugi:-D

Normatywna cieszę się że wyniki wyszły bardzo dobre:-), powodzenia jutro na wizycie, obyście długo tam nie czekały:tak:

Aluśka
i jak Amanda zadowolona z Mikołaja w przedszkolu?

Motylla
a jak tam u Was, jak zdróweczko chłopaków?

Do góry