reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam
talia sliczne zdjecia, jak dzis w pracy pop dluzszej nieobecnosci??
anconda dla Ciebie ta kurtka??
w smyku jest wyprzedaz kurtek zimowych bo wczoraj zagladałam
justna jaka ładna zabka, urosł Twoj Michałek:-)
mandziula barzo dobrze ze juz jestes na L4 i niech Ci dadza te baby juz spokój
:wściekła/y:
ja wczorjaw smyku zaszalałam, sa przeceny na zabawki ale czy az takie na wszystkich pisze "dobra cena", klocki które były w lidlu i biedronce za 40 zł tu 79, a ten domek z biedronki z konikiem pony identycznego nie było ale podobny 139 w biedronce 54:szok::szok::szok: pokupowalam prezenty ksiazeczki i wyszło 150 zł po rabatach 97:-) a dostałam bon rqabatowy z sodexo i dlatego sie wybrałam

reklama
heloł BaBeczki.
Wczoraj miałam gości co mieli być dzisiaj i zapas pieluch i chusteczek mam na 2 tygodnie:tak::-). Poza tym standardowo - szkoła, przedszkole, treningi, piekarnia:-p. Wczoraj ROKiemu odpadł kikucik a żuczek sam zaczął siadać na nocnik:tak:.
Emka, witaj wśród Lubelanek.
No i popisałam.....

Witam przy porannej kawce :-):-)
Dzisiaj już zimniej z rana ale nie ma tragedii, Maja w podskokach poszła do przedszkola bo bal mają, wczoraj cały wieczór kapelusz tworzyłyśmy :-D:-D tzn. kapelusz ma taki letni ale doszywałyśmy tam wstążki i kwiatuszki :tak::tak:
No i na wieczór mąż wraca więc trzeba pomyśleć o jakimś konkretniejszym obiadku bo my z Mają to od poniedziałku na zupkach żyjemy :-D:-D
Chyba przejdę się dzisiaj do pepco bo ma być nowa gazetka, zobaczę czy coś ciekawego mają :tak::tak::tak:
Gon1a kurtka dla mnie :tak::tak: Maja to obkupiona już i na następny rok :tak::tak: a wiecie ze ja w tym roku to jakaś taka beznadziejna jestem bo zawsze o tej porze to już prezenty miałam a w tym roku to kompletnie nic :no::no: dopiero co zamówiłam konika dla Mai na allegro, mam nadzieję że do mikołaja dojdzie :tak::tak::tak:
Emka super synuś Ci rośnie :tak::tak:
Motylla zdrówka podsyłam, mam nadzieję że Twój Radzio nie zaraził się bostońską od Amandzi :tak::tak:
Marta to chociaż z pieluchami masz teraz spokój :tak::tak: dobrze że kikucik już odpadł, a przemywałaś go czymś czy tak jak to teraz słyszałam że nic się nie robi :confused::confused:

Ostatnia edycja:
Witam. Maksio w przedszkolu, poszedł bardzo chętnie bo piątek to dzień zabawek :tak: Prezent mikołajowy odebrany i schowany. Kończe herbatke i się ogarniam. :baffled:Jak ja bym została w domu, tak nigdzie nie wychodziła...:zawstydzona/y:
Wczoraj upiełam 3 bombeczki a W rozebrał mi dwie pierwsze na których szpilki raziły po oczach:baffled:

Emka witaj! Super masz Babelka w domu:tak:

anaconda fajna sprawa taki bal:-) i co będziesz pichcic dzisiaj?

gon1a super ze zakupy udane :-)

Marta gratki za pierwsze kroki samodzielności nocniczkowej dla Pawełka:tak:

Justyna superaśnia żabeczka!:-)

Motylla zdrówka dla Was!

Hej witajcie...ja dzisiaj zaliczyłam małe zakupki dla Julci i Lenki w Tesco...na wszystko F&F jest 30% rabatu....mamy już kreację na święta...:tak:

coś mnie dzisiaj gardło drapie...ale kupiłam już tabletki homeopatyczne i mam nadzieje że szybko przejdzie...:tak:

Sunday wciąga to upinanie...??

Anaconda co dobrego szykujesz mężowemu???
pochwal się kapeluszem jak Maja wróci z przedszkola...
ja też w tym roku w jakiejś rozsypce z prezentami dla całej rodzinki...ale czekam na talony z pracy bo i tak trzeba je będzie wydać to poszaleje na zakupach;-):tak:

Marta brawo dla Pawełka...

Gon1a super że zakupy udane....

Motylla zdróweczka dla Was...

Talia śliczne fotki z pasowania...

Emka super bombelek z synia:tak:

Madziarka, Karlita, Antuanet, Marzenka, Maltanka, Sienio i reszta milczących co u Was???

pranie nastawione, pora naszykować jakiś obiadek i wypić kawkę z pączusiem:tak:

Na wizycie w porządku, wagowo jak przy urodzeniu, mamy masować nóżki i stópki bo są szpotawe.
Ananconda, pępek psika się Octeniseptem ale doktor kazała fioletem smarować żeby "dzikie mięso" się nie zrobiło:tak:.
Madzienka, to nieźle się obkupiłaś w Tesco;-) - Ty kobieto masz dar do robienia zakupów;-):tak::-).
Co do Mikołaja to na razie kupiłam trochę słodyczy a reszta M jak zwykle ma czas. Z resztą od czego są chrzestni:-p;-).

Z zakupów wróciłam i mam wrażenie że zaraz sypnie śniegiem :crazy::crazy:
A na obiad nic szczególnego nie wykombinowałam bo chęci brak do gotowania więc będą pierożki z zamrażalki i racuchy do tego :-p:-p
Madzienka ja też byłam w tesco kilka dni temu ale niestety Maja już się nie mieści w przedziale 1-7 tylko 8-12 a tam już i ceny inne i jakiś fajnych ubranek brak :baffled::baffled::baffled: wszystko już takie jakieś "młodzieżowe" :-p:-p
Sunday chyba dzisiaj jakiś taki dzień że z domu wychodzić się nie chce :no::no:
Marta bo faceci zawsze mają na wszystko czas :-p:-p:-p
Idę chyba kawkę sobie zrobię bo inaczej zasnę na klawiaturze :sorry2::sorry2:

Anaconda bo sypnie a Ty masz koła niezmienione:tak:
ale masz dużą córę....

Marta ja mam dar wydawania pieniędzy ale tez szukania promocji;-):tak:więc przynajmniej tyle dobrego z całych tych zakupów...
dzikie mięso??co to takiego???

ja już kawkę wypiłam i pączusia wsunęłam....obiad będzie z wczoraj więc chyba wezmę się za bombeczkę...

Madzienka jak sypnie śniegiem to ja swojego męża przesadzę do twingusia :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p a tak naprawdę to jak wróci to może wreszcie mi wymieni te opony :crazy::crazy: chociaż coś mówił przed wyjazdem że i na początku jakaś delegacja mu się szykuje :crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry