reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie,
Popijam kawkę i ledwo widzę na oczy:no:, ciśnienie poleciało czy co:baffled:
Michał dzisiaj też jakiś senny, sam chciał do łóżeczka to wsadziłam go tam poleżał trochę a później jak hopnął tak jedno spodnie żebro pękło:crazy:, mam nadzieję że J zaradzi coś na to, bo jak nie to składamy łóżeczko i eksmisja do drugiego pokoju...

Emka kawa przed północą:szok::szok:to o której poszłaś spać?
Grzesiu śliczności:tak:,

Anaconda
i ja czkam na fotkę Mai w kapeluszu:tak:
U nas też kazali octaniseptem czyścić pępek:happy:
Byłaś w pepco, jest coś ciekawego?

Gona zaszalałaś w Smyku:tak:, jak tam twoja bombka gigant, ukończyłaś ją?

Talia jak tam w pracy było?

Sunday ja też pierwszą bombkę rozebrałam i od nowa upinam:laugh2:, ale ja już mam dosyć, zrobię jeszcze dwie i finito:tak:

Madzienka zdróweczka podsyłam, mam nadzieję że homeopatia wygoni wirusa z gardełka:tak:, świetnie że zakupy w Tesco zaliczone, pochwal się kreacją świąteczną:tak:

Marta brawo dla Pawełka za nocniczek, i dla Rafałka za pępuszek:tak:.

Motylla zdrówka dla Radka, co to za wysypka?? I jak było na kontroli?

Mirosia, Iwonka a co z Wami, gdzie jesteście?

W niedzielę przyjeżdża do nas rodzinka na trzy dni, więc nie martwcie się o mnie:blink::laugh2:jeśli nie będę zaglądać:tak:

Brrrr zimno, jak ja nie lubię zimy! Dzisiaj byłam w PUP i o dziwo wszystko bardzo sprawnie poszło:-) A po drodze wstąpiłam do pepco ale jak dla mnie nic ciekawego nie było, pełno zabawek i ozdób świątecznych, no i zmartwiło mnie, że na mojego kawalera nie ma ubrań takich żeby mógł się wystroic na swięta, z Emilką już lepiej ale denerwuje mnie to że większość ubrań jest różowych...odkąd się urodziła ubieram ją głównie tam i już mam dosyć tych kolorów, teraz mam zamiar ubrać ich w F&F.
Justyna ja już po kawce i jakby lepiej, fajna żabka i Twój Michałek też fajny przystojniak:-) Powodzenia w naprawie łóżeczka.
Emka witaj, ja tez jestem tak jakby nowa:-)
Anaconda, pochwal się kapelusikiem
Gon1a uhuhuhu zakupowe szaleństwo:-)
Madzienka ja też mam dar do wydawania pieniędzy, których jak narazie brak... ale na zakupach i po nich czuję się super, oby leki pomogły- zdrówka.
Talia jak tam w pracy? A ślubowanie super- u nas Mikołajki i ślubowanie jest 6 grudnia więc też szykuje się imprezka:-)
Marta to dobrze, że z Małym wszystko dobrze, i brawa dla Pawełka za nocnik:tak:

ehhh więcej nie pamiętam... idę chyba robić rogaliki bo chodzą za mną cały tydzień tylko jakoś chęci brak...

hejka....jak tam andrzejkujecie się dzisiaj....
ja dzisiaj mam/miałam kiepski dzień....rano elegancko wstałam nawet obudziłam się długo przed budzikiem...umyta wypudrowana wyszłam do pracy jak co dzień....wsiadam do samochodu, odpalam i jadę spokojnie
aż tu nagle czuje że mi szarpnęło kierownicę w prawo i turu.... ja pier.....światła alarmowe patrzę a tu opona spadła mi z felgi....rozglądam się a ja na środku ronda....normalnie masakra....rozkraczyć się na rondzie...koszmar....więc zjechałam na feldze na stacje benzynową...szybko zadzwoniłam po taksówkę bo 5 minut mi zostało do otwarcia przedszkola....ja do portfela a tam ani złotówki więc szybko jeszcze bankomat żebym mogła zapłacić taksówkarzowi....no mówię żeby tak sygnale jechał....trochę się spóźniłam.....a potem jeszcze dyr jeszcze mi humor popsuła....boże co za baba.....już mam jej dosyć ale na razie muszę wytrzymać...do...:ninja2::ninja2::ninja2:

justynka śliczna żabka....
marta gratuluje żuczkowi za nocnikowanie.... a maleńkiemu pięknego pępusia
anaconda i jak bal andrzejkowy Mai, zadowolona....jakaś fotka w kapeluszu????
i jak w pepco mają coś fajnego????
bierz się za mężowego niech wymienia opony bo już jutro ma być zima:tak::tak::-p:-p
sunday co kupiłaś Maksiowi?????
madzienka super że kreacje zakupione.....już sobie wyobrażam jakie z Was laski....jak gardełko, przechodzi????

a wiecie że i ja w końcu zakupiłam sobie asortyment bombkowy i wczoraj zrobiłam jedną małą ale cekinów na razie....może dzisiaj uda się zrobić tasiemkową....

hop hop pamięta mnie ktoś jeszcze :-)))))))))))

widzę że Madzieńka i iwonka mnie tu wywoływała :-) jestem, żyję chociaż ledwo bo jestem chora :sorry2: tz przeziębiona ale spoko na przyszły weekend będe jak nowa :-))
szybko co u nas
W warszawie ok :-) norb ciut kapryśny jako model ;-) ale w końcu dał się przekonać do klocków chociaż bardziej kusiła go żaba na patyku :-)

zdrówko dzieciakom dopisuje Norb teraz miał katar i kaszel ale już po kłopocie :-)

Talia słooodka Gabisia :-)) śliczna z niej królewna i jaka poważna na pasowaniu :-)))))

Justynka ile Ty masz talentów!!!!!!!!!!!! piękna żaba a książe mega przystojny!!!!

Madzieńka miłego udanego i bez śniegowego wypadu do wawy uważajcie na siebie

sunday widzę ze ręce pełne roboty ale w szkołach i przedszkolach pełno atrakcji na koniec roku :-))

mirosia zdrówka dla was ile mozna chorować KOOOOONIEC!!!!!!!!!!!

misia to samo limit wykorzystany na najbliższe lata NIE CHOROWAC!!!!

emka witaj bo chyba nie miałysmy przyjemności sie poznać :-)

mandziulka cieszę się ze zdrówko już lepiej !! dzisiaj się odezwę na pw bo zapomniałam ....

Marz dzisiaj oglądałam stare fotki z wypadu do saskiego to jeszcze Bartolini w brzuchu siedział :-))))

Iwonka dobtrze ze atmosfera się oczysciła :-) trzymam kciuki za egzaminy DASZ RADĘ :-)

tyle pamiętam lecę do dzieciaków :-)))

PAMIĘTACIE O PRZYSZŁEJ NIEDZIELI ??????????????
WIDZIMY SIE KOCHANE :-)
KAWA PLOTY I BUUUUUGI :-)

Witam wieczorkowo
i nie fajnie bo najpierw ja chorowałam potem M a teraz mi się Natalia rozłożyła :-( masakra i ma gorączkę... kurcze bidulka... oby nockę przespała łądnie to w dzień ją będe faszerować... wykąpałam ją w Tymianku i ładnie zasnęła...
Karlita mam nadzieję że się wykurujemy i damy radę z bugi - prezenty już zakupione i czekają na Mikołaja, a Natala misi się wykzdrowieć trzymajcie KCIUKI:tak:

Witajcie

Uff nareszcie weekend, ale mam tyle wiadomości z pracy do ogarnięcia, że powinnam poświęcić cały weekend na naukę:baffled: zobaczymy jak to bedzie ale czarno to widzę:sorry2: byłam wczoraj w plazie, właściwie nic nie kupiłam, juz zaczynaja sie przeceny, ale jeszcze można troche poczekać:tak:

Elza ale miałaś przyodę,nie zadroszczę,dobrze, ze nic ci sie nie stało:tak:
karlita myślalam, ze jedziecie na sesję rodzinną, ale chyba to były zdjęcia reklamowe... tym bardziej gratuluje:tak: Norb jak każda gwiazda ma prawo mieć wymagania:-D
madzieńka udanego wypadu do Wawki:tak:

Wszystkim chorującym życzę zdrowia

reklama
patlysia witaj fajnie, że nie jestem sama :-)
elza79 kurde to niezła akcja :szok:
karlita nie wiem czy pamiętasz, kiedyś wbiłam się do Was bez pardonu na forum z pytaniem gdzie można zrobić chrzciny w Lubinie (nie czytałam zasad pisania na forum i zadowolona napisałam post), post oczywiście usunięty, ale Ty mi odpisałaś na priv Dzięki :-)
głupio mi się zrobiło i już do Was nie zaglądałam :zawstydzona/y:
super, że będzie okazja się poznać - już się wpisałam na listę
Justyna2729 nie dodałam, że to kawa zbożowa :-)

kurcze dzisiaj już taki ziąb, czuć, że będą śniegi, ale nie trzeba narzekać listopad piękny w tym roku
byliśmy z Grzesiem na spacerze chyba tylko z pół godziny

no spadam, bo mąż dzisiaj robi jakiś miły wieczór, robi deser niespodziankę, podpatrzyłam, że będą lody jakieś owoce czekolada) mmmhmm... chyba już dzisiaj nie wpadnę ;-)

pozdrowienia

Do góry