reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wpadam i ja na chwilkę przy kawusi :-):-)
Muszę Mai kapelusz na jutro wykombinować bo mają w przedszkolu bal kapelusznikowy :tak::tak:
Justyna opryszczkę smaruję takim kremem który poleciła mi aptekarka :tak::tak: może do jutra trochę przyschnie :tak::tak::tak:
Madzienka faktycznie atrakcje Lublin organizuje :tak::tak::tak: i bardzo dobrze będzie gdzie spędzać długie zimowe wieczory :-D:-D
Iwonka super, że atmosfera z szefową się oczyściła no i długi urlop Ci się szykuje :tak::tak:
Sunday zdrówka podsyłam oby gardło odpuściło :tak::tak::tak:
Talia super księżniczką była Twoja Gabi :tak::tak::tak: moja Maja w tym roku chce być aniołkiem na jasełkach więc coś mi sie zdaje że strój aniołka będę musiała kupować :szok::szok:
Misia super że bronicie się dzielnie przed antybiotykiem i oby Stasio niczego od Natalci nie złapał :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anaconda w nowej zabawkowej gazetce reala są stroje aniołka...
ale zapytaj też w wypożyczalni na górskiej...
do kiedy teściowa zostaje...??Jutro J wraca???

Sunday zdróweczka, oby gardło dało spokój....

Zapomnialam zapytac,jak tam "Mikołaje" kupiły coś już dla grzecznych dzieci? Nasz prezent leży na poczcie, jutro muszę odebrać i schować go jak Maks będzie w przedszkolu. ;-):tak:

Sunday zdrówka dla Maksia i dla Ciebie:tak:, na gardło polecam pastylki Isla:tak:
I u nas Mikołaj zostawił już prezenty i te do Bugi i pod choinkę:-D.

Mandziula
wdech, wydech, wdech i wydech...itd, nie denerwuj się bo Zosia będzie niespokojna;-)

Anaconda to trzymam kciuki by ten specyfik wysuszył szybko opryszczkę u Majeczki:tak:. Powodzenia w szukaniu kapelusza:tak:,

Madzienka dobry pomysł z nowym wątkiem:tak:

Normatywna przeżyłaś najazd teściowej?;-)

A co pokupiłyście w ogóle swoim dzieciaczkom? Mnie mama już też męczy co kupić Cypkowi, a ja nie mam pomysłów, mamy stos zabawek w domu i nie ma gdzie już tego magazynować:sorry:

Witam dzisiaj po raz pierwszy
zmęczona jestem jakoś dzisiaj
byłam z małym dzisiaj trochę na mieście i ze 3 godziny nas nie było
jechaliśmy autobusem, niestety nie było niskopodłogowca i musiałam taszczyć tą moją "krowę", ale tylko do siebie mam pretensje, bo nie chciało mi się wyciągać spacerówki i pojechaliśmy tym normalnym wózkiem
ale swoja drogą ludzie mogliby być bardziej uczynni, Wam też nikt nie pomaga przy wychodzeniu z wózkiem z autobusu?
No ale nie ma co smęcić dobrze że pogoda dopisuje i można przynajmmniej z domu się ruszyć, dzisiaj co prawda trochę zawiewało, ale jak na końcówkę listopada to jest cieplutko
Teraz mama odpoczywa a tatuś przejął stery i puszcza bańki z Grzesiem :-)

Madzienka rzeczywiście fajne rzeczy, szkoda tylko, że dla starszych dzieci, jakbyś coś widziała dla takich maluchów jak mój to daj znać Mój Grześ tak ciągnie do dzieci, a że nie mam żadnej znajomej z dzieckiem to nie ma tez zbyt wielu okazji żeby pobawić się z jakimiś dziećmi

talia możemy podać sobie ręce - ja też dzisiaj skrobałam kupsko z Grzesiowych butów :-D jak byłam dzieckiem to cieszyłam się że mama mi to wyskrobie a teraz przyszła na mnie kolej :-D

resztę dziewczyn pozdrawiam

na razie próbuję Was podczytać i trochę się rozeznać

wpadnę jeszcze jak mały będzie spał, na szczęście idzie spać zaraz po 19 :)

Iwonka u nas to samochody, puzzle piankowe i puzzle zwykłe. Jeszcze nie wiem co moi rodzice i teściowa dadzą ale podejrzewam że kasę.

Emka ja często poruszam się komunikacją miejską i zawsze wybieram autobusy niskopodłogowe;-). Ale i w tych to rzadko spotyka się życzliwość:wściekła/y:, stoi taki jeden z drugim na miejscu dla wózków i nawet d..y nie ruszą:angry:. O wcześnie Wasz Grześ chodzi spać, ma jeszcze drzemkę w dzień?

Obejrzymy Boba budowniczego i zaczniemy szykować się kąpieli:tak:.

To i ja się pochwalę:-D:-D

IMG_5199.jpgIMG_5201.jpgIMG_5202.jpgIMG_5214.jpgIMG_5224.jpg

reklama
My już jesteśmy same :tak::tak: i to nasza ostatnia samotna nocka bo jutro tatuś zjeżdża :tak::tak: opryszczka po kremie jakby zmalała i bardzo dobrze :tak::tak::tak:
Justyna śliczna żabka :tak::tak: tylko pamiętaj żeby tak nie nazywać Michałka :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p
Emka teraz znieczulica gdzie popadnie to Ty myślisz ze Ci z wózkiem pomogą :crazy::crazy:
Madzienka ja mam nadzieję że jednak Maja aniołkiem nie będzie tylko zwykłym człowiekiem :-D:-D:-D a nie wiesz po ile mają w tej wypożyczalni stroje? muszę sie tam przejść bo przecież jeszcze bal karnawałowy przed nami :tak::tak:
Mandziula tak jak Justynka pisała wdech - wydech ;-);-);-):-D:-D:-D:-D
Wiecie co? Szukam fajnej kurtki takiej dłuższej do kolan i nie za drogiej, wiecie może gdzie jest czegoś takiego duży wybór :confused::confused::confused:

Do góry