reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam o poranku, siedze z kawusią a mała układa układankę piankową :-) ostatnio ma fazę na układanki...
Mandziula Zosia to śliczne imię ....
Marz mój M też niby nie lubi szpinaku ale pierogi ze szpinakiem zajadał N zresztą też :-) lubi pierogi

reklama
Witam,

Normatywna wyrobiłam się do serialu;-),
Wiesz że i M zakochał się w makaronie z serem:rofl2:wczoraj dwa razy to jadł, he he

Sunday fajny dzionek miałaś w pracy, dzieciaki bardzo nabrudziły??

Alicja no tak ten miód odstrasza, ale raz na rok można zaszaleć:tak:

Misia nie przejmuj sie ze dałaś mało bakalii, no chyba że je uwielbiacie:tak:, ja nie dodaje bakalii do piernika, bo nie wszyscy w mojej rodzinie je lubią. Jak tam nocka, o której Staś zasnął?

Mandziula super że pani dr uspokoiła Cię z wynikami. Zosia to śliczne imię, moja kochana Babcia to Zosia:-)

Marz a jak u Was przespaliście całą noc? I co mąż powiedział na naleśniki ze szpinakiem?

Mirosia głowa odpuściła po drugiej kawie?

Anaconda super że ustrzeliłaś bluzeczki dla Mai:tak:

Iwonka
co dzisiaj planujesz?

Eliza prawdą jest że Martynka na Fulmana zalegała z czynszem?

Madzienka dobre wieści od lekarzy:tak:

Karlita
jak Wasze zdrówko?

Ja wczorajszą produkcję muffin skończyłam ok 20, zrobiłam 3 porcje i zabrakło mi już papilotek.
M zjadł teraz zupkę, ale nie dużo wiec chyba dam mu jeszcze płatki z mlekiem tym to na pewno nie pogardzi;-)

Witam przy porannej kawce :-):-)
Ale tutaj dzisiaj ruch od rana :-D:-D:-D:-D:-D co Wy wszystkie w piątek tak wcześnie dzień zaczynacie :-D:-D
Madzienka o piekarni powiedziała mi dziewczyna z Bazylianówki a ja mam ją pod nosem i nawet o tym nie wiedziałam :-D:-D jest za tym Aldikiem co się ode mnie idzie na skróty do lidla :tak::tak: i pieczywko robią na miejscu tak więc zawsze możesz na coś cieplutkiego trafić, ale wczorajszy rogal to był cud miód ;-);-);-);-):tak::tak::tak:
Justyna to Michał już z rana zupkę wciągnął a Ty ciągle mówisz że on taki niejadek :baffled::baffled::baffled:
Mandziula super że wyniki nie są takie złe i oby brzuszek już tak często nie twardniał :tak::tak::tak: no wiesz co mamuśka ukrywasz się przed syniem z rana :-D:-D
Marz a wiesz że ja nic nigdy nie robiłam ze szpinakiem bo obawiam się że sama bym musiała to jeść :crazy::crazy: i jak Twojemu M smakowały? :confused::confused:
Normatywna to super że Natalka w dzień już nie woła cysia :tak::tak::tak: miłego spotkania z bratową :tak::tak::tak:
Muszę dzisiaj do biblioteki się przejść bo już nie mamy co czytać nowego :confused::baffled:

Kurcze straszny spioch sie zrobil z B znowu cyba zamierza jeszcze troche pospac bo nawet inhalacja go nie obudzila.....:baffled:

Mandziula piekne imie bedziemy miały dwie Zosienki na forum;-)staraj sie jak tylo mozesz wypoczywac i sie nie nadwerezac zeby brzuszek sie uspokoil i bierz regularnie magnez ja bralam 3 x2tabletki magne B6.....a twardnienie jest strasznie nieprzyjemne:confused:
No tak teraz juz czesciej bedziesz sie ukrywala przed Mikim:-D
B dziekuje jest ok antybioyk zrobil swoje a najwazniejsze ze dzisiaj go konczymy:-)
Justyna niezly apetyt ma M;-)nocka praktycznie przespana byla jedna szybka pobudka na mleczko ale nawet nie wiem kiedy wypil i zasnal bo ja juz dawno spalam:-)M jeszcze ich nie jadl bo wczoraj juz spal;-)
Misia jak nocka?????
Anaconda supr masz z taka piekarnia szkoda ze u mnie nic takiego nie ma.....jeszcze M ich nie ocenil:happy2:

Mielgo dnia.....

Ostatnia edycja:
Witajcie....ja już po śniadanku, Jula w przedszkolu-dzisiaj rozwiązanie konkursu Mona Lisy...więc z niecierpliwością poszła do przedszkola...

a ja muszę pomyśleć o obiedzie ale nie mam pomysłu i chyba zajrzę do zamrażarki:tak:

co do imienia to trwają pertraktacje
;-) ale na razie jest Lenka...:tak:

Marzenka ja wcale nie dziwie się Bartusiowi że chce mu się spać....
naleśniki ze szpinakiem to i ja zjadłabym...dużo ich zrobiłaś???

Anaconda po niedzieli jak pogoda nam pozwoli...idę z Tobą na spacerek do tej piekarni ok??
jak Maja dzisiaj poszła chętnie do przedszkola??

Mandziula super że pani doktor nie sieje paniki w związku z wynikami...w końcu organizm musi przepompować krew do dwóch organizmów...a z twardnieniem brzuszka polecam również Magne B6...
a jak Kola grzeczny już???nie dokucza mamie??

Justyna wow jaki apetyt ma Michaś..

Misia o której poszedł Stasio spać??

Elza, Anaconda
widziałyście przeprosiny na fb od pań z Mabookta za zajęcia malowania łapkami??

p.s. dla zainteresowanych jutro w Cinema City wszystkie bilety po 12zł!!!!

Ostatnia edycja:
hop hop gdzie jesteście...chciałam się kawki napić w miłym towarzystwie....

ja właśnie skończyłam moja pierwszą złota bombeczkę, w tym tempie to powinnam zdążyć zrobić dla wszystkich;-)

Ostatnia edycja:
B poszedl na drzemke wiec siadam ale wokol zrobil taki balagan ze zaraz zabieram sie za porzadki moze juz takie bardziej weekendowe coby jutro nic nie robic:-)ale narazie troche lenista....

Madzienka imie tez bardzo ladne delikatne bardzo mi sie podoba;-)a jakie imie tesciowa obstawa?????:-D
O kochana Ty dla calego forum bobki zrobisz jak Ty juz dzisiaj zaczelas:-)
Ceny biletow widzalam alesie nie wybieram bo mysle ze moga byc dzikie tlumy:baffled:

witammoge sie pochwalic nowa praleczka electrolux dzis przyjedzie i bedziemy testowac, dla pewnosci przedluzylismy gwarancje na 5 lat tak na wszelki wypadek kwota 220 z
nie wiem czy pisalam ale jakis rok temu padła nam matryca w tv lcd i korzystajac z przedkuzonej gwarancji wymienili nam telewizor na nowy duzo lepszy bo tych juz nie było w sprzedazy
marz Ty nie pracuujesz jeszcze?? czy wolne??
mandziula uwazaj na siebie i duzo odpoczywaj
madzienka gratuluje dziewczynki, Lenka ładne imie
anaconda czemu Maja nie chce chodzic do przedszkola, cos sie dzieej??
justyna natchnelas mnie na pieczenie mufinek mam zalegla impreze urodzuinowa musze cos zrobic, w planach mam pizze i cos jeszcze....
aluska oj u nas tez planuja zwolnienia ponoc 600 osob w calej Polsce, a wogóle to we wszystkich firmach budowlanych juz sa zwolnienia
Emilka wszystkiego najlepszego,

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenka siedź bo i ja siedzę!!!!
tym razem teściowa nie zdążyła podsunąć swoich propozycji bo Jula od razu powiedziała wszystkim że to będzie Lenka:tak::tak:
naprawdę mi to szybko poszło zaczęłam po 11 i już jedna gotowa...przyniosłam z piwnicy z tamtego roku co by kolorystyki nie powtarzać...stroik świąteczny tez już mam w domu:tak::-D

Gon1a oby praleczka dobrze sprawowała się...a z tymi przedłożonymi gwarancjami to my zawsze korzystamy...bo moim zdaniem warto...

Do góry