reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Aluśka matko:no:pilnuj się byś nie rozchorowała się przez to zimno w pracy.
Piernik z czystym sumieniem polecam:tak:

Iwonka smacznego obiadku życzę:-)
Muffinki robię jako niespodziankę urodzinową dla siostry;-)(zamiast tortu)mam nadzieję że coś mi z tego wyjdzie bo u mnie talentu plastycznego brak

M już wstał, nawet nie spojrzał na mnie tylko popędził do wc, chyba pełny pęcherz go obudził:rofl2:

normatywna dajesz małej coś na apetyt?Bo u nas Kuba znów ma bunt jedzeniowy:rofl2:

Ja nic nie daję Natalce - ona nie zawsze ma taki apetyt, ale i owszem lubi jeść... ma swoje ulubione potrawy. Mięsko, zupy i marchewkę i inne warzywa, za to nie lubi kaszki ani mleka sztucznego ani od krowy :-) Jej meni się powiększa.. mały smakoszek. Ja jestem typem że praktycznie wszystko jem więc chyba ma to po mnie... a też nie lubię kaszy ani mleka hehe

Ala szkoda że nie udało ci się wziąć wolnego na taki dzień ... co za życie ...
Justynka mam nadzieję że pisak się przyda :tak: życze miłego pieczonka. Dzięki za szybki spacerek ...
Ja siedzę i rozgrzewam się zupka pomidorową a N śpi... potem będę miała gości bratowa z córcią ma nas odwiedzić... papa zdrówka chorowitkom trzymajcie sie cieplutko

Nie, nie, nie zmarnowałam tego całego czasu przed kompem :-D:-D:-D
Pochodziłam po Czechowie i już mam kompletny strój dla Mai - będzie cała żółta :tak::tak::tak:
A teraz obiad gotuję i w między czasie zaglądam :tak::tak:
Aluśka a Tobie na zwolnienie to wolno iść czy też masz zakazane :baffled::baffled:
Iwonka oby czas Ci szybko minął do tej godz.19 :tak::tak:
Marta ale twarda sztuka z Ciebie, chyba czekasz na tego 10.11 :-D:-D:tak::tak:
Justyna nie ma to jak śpiące dziecko i chwila spokoju z kawką w ręku ;-);-):tak::tak: ale Tobie to się chce piec :szok::szok::szok: a do Radomia to ja już chętnie dzisiaj bym wybyła ale na razie jestem w trakcje pertraktacji ;-);-):-p:-p
Emilka długich lat w szczęściu i miłości :tak::tak: no i może tak trzeciego bobaska :-p:-p;-);-):-D:-D
Normatywna u mnie też dzisiaj pomidorowa :-p:-p

No i u mnie dzis pomidorowa:-D

Gon1a no wlasnie a co Ty tak testujesz ten program???;-)
Justyna muffinki mniam mniam pochwal sie pozniej jak Ci wyszly...
Marta juz myslalam ze dzisiaj R wkoncu sie zdecyduje.....
Normatywna milego popoludnia z rodzinka:-)
Madzienka trzymam mocno kciuki za wizyte!!!!!!dzieki za info o bucikch pojade zobacze....jesli wogole cos bedzie:baffled:
Anaconda a Ty bylas w Lidlu wkoncu czy nie doszlas?????super ze stroj M masz juz z głowy...
Ja czasem wlewam kilka kropelek do wrzatku tego do inhalacji....
Emilia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy Ślubu!!!!
Maltanka STO LAT dla P!!!!!
Mandziula no wlasnie co u Was jak po wizycie jak brzuszek magnez kupiony??????
Iwonka Ty czesto masz piatki chyb wolne bierzesz urlop czy poprostu tak pracujesz??????

B poszedl znowu spac wzial lekarstwa zjadl zupke i zasnal wiec znowu inhalacja odfajkowana uffff....teraz wkoncu musze wziac sie za kuchnie...wiec zmykam....

Marzenka do lidla nie doszłam bo wybrałam kierunek real :-D:-D ale tak sobie myślę że jak pójdziemy na basen to wyciągnę w trakcie lekcji Ankę i się tam przejdziemy :tak::tak:
Ooo a co to jakaś zmowa pomidorowa się zrobiła :-D:-D:-D
A widziałyście jakie w biedronce są fajne sweterki damskie z krótkim rękawkiem - zastanawiam się czy sobie czasem nie kupić :confused::confused:

u mnie też w domu pomidorówka ale wczorajsza:rofl2:

Anaconda niedługo posypią się zwolnienia...to pewnie i mi sie trafi:baffled:
a tak poza tym to jedynie niedziele mam wolne...
Fajnie że już masz cały strój dla Mai:-)
Amanda miała dziś iść na spektakl "Kozucha kłamczucha" ciekawe czy jej się podobało:rofl2:
Ewa miłego popołudnia z A. i M.;-):rofl2:
Justyna ale z Ciebie dobra siostra:tak:
w tym pierniku to mnie trochę miód odstrasza:-p
Mirosia oby apap pomógł:confused:
Dobrze że jest poprawa u Marzenki:tak:

Ostatnia edycja:
Justynka zostaniesz moją siostrą? hheh:-D ja miałam w planach dla brata na urodzinki upiec tort czekoladowy bo on uwielbia, ale skończyło się tylko na wydrukowaniu przepisu z internetu:-)

Marz ahh, szkoda że te piątki nie są częściej:-) jedną sobotę w miesiącu mam pracująca i za to odbieram sobie następujący po niej piątek;-)

Aluśka no powiem Ci że masz beznadziejną szefową:baffled: to przynajmniej mogła Cię puścić na kilka godzin do przedszkola...:confused: u Ciebie pomidorówka a u mnie fasolka po bretońsku:-)

reklama
ja już po wizycie...malutka rośnie zgodnie z wiekiem ciąży i ani pan doktor ani pani doktor nie mieli zastrzeżeń...wyniki tez ok, teraz czeka mnie glukoza..
a mała dzisiaj kopie mnie po żebrach jak szalona....

Mandziulka
jak twoja wizyta???

Anaconda, Marzenka
dotarłyście do Lidla...???
Anaconda super że skompletowałaś Majeczce strój-czekamy na fotkę...a jak dzisiaj jej ochota na wyjście do przedszkola?

Aluska
jak przedstawienie podobało się Amandzi??
a pracy bez żadnych praw współczuje...:-(

Mirosia zdróweczka dla maluchów...i mam nadzieje że ból głowy minął...

Maltanka
wszystkiego najlepszego dla P....

Emilka
i dla was wszystkiego dobrego na kolejne lata!!!

Elza jak atmosfera w pracy???

Iwonka udanego weekendu!!!

Do góry