reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam piątkowo
marz21 ta kąpiel podobno na katar najlepsza, i powiem Ci że u nas zadziałała na odetkanie noska...
mandziula a może Miki tak wstaje wcześnie żeby do przedszkola nie zaspać? Super że już masz samochodzik.
gon1a my mamy odkurzacz z elektrolux-a i nie narzekam, super się sprawuje.
madzienka, mandziula fajne imina wybrałyście:tak:
madzienka jak tam wyniki konkursu?Jak Ty robisz te bombki?Byś mi jakoś instrukcję podesłała?
aluśka a może szef przeczytał forum i dlatego dał wolne...:happy2:
Ja dzisiaj już nie mogłam siedzieć w domu, więc wyskoczyłam do Plazy i Real-a:-) W H&M oczywiście obkupiłam dzieci, w Smyku wymieniłam zabawkę dla Wikusi bo wczoraj P jej kupił pozytywkę:confused: i zamieniłam na 2 lalki:tak: A w real-u szaleństwo zabawek, wydaje mi się że jest dużo więcej niż w Smyku.Kubę odebrałam po obiedzie żeby w domu pospał bo na 17 ma angielski. Jak usnął o 13 tak śpi, niedawno Wikusia wzięła z niego przykład i zasnęła w foteliku:tak: Tak więc czas na popołudniową kawkę. Dobrze że kaszel mi trochę minął, chyba inhalacje zadziałały.Miłego popołudnia.:-)

reklama
Antuanet fajnie ze poszalałaś na zakupach:-)
obyś nie miała racji z tym czytaniem forum:szok::baffled:
Justyna akurat wcześniej też z nim rozmawiałam o wolnym nie z W.:no:
Oby Michałkowi szybko humorek się poprawił:confused:
Madzienka miłego pluskania:-)
Anaconda świetny pomysł z sąsiadką;-):-D:-D:-p

hejka ciężki dzień dzisiaj za mną....byłam sama bo koleżanka musiała wziąć urlop...kurde nawet chwili wytchnienia nie miałam, masakra....

madzienka wiem że nie chodziło Ci o specjalne zarażenia....mi chodziło o to że kiedyś widziałam reportaż w tv że są rodzice którzy specjalnie organizują ospa party...jak dla mnie to duże przegięcie...
i co i co wygrała Julcia?????
Lenka jedno z moich ulubionych imion....super
nie widziałam przeprosin....zaraz tam zerknę
no to dawaj fotkę bombki....chwalić się i to już!!!!! Ty faktycznie już wpadłaś w nastrój świąteczny...:-):-):-)
marzenka i jak smakowały naleśniki ze szpinakiem mężowi????
a ta pani K...nie tylko wygląda na s...ona podobno nią jest
normatywna oby nocne odstawienie też szybko przyszło i bezboleśnie...trzymam kciuki
mandziula no to oszczędzaj się, żeby brzunio nie twardniał...
super że Mikuś tak uszczęśliwił mamusię....każda mamusia pękała by z dumy z bransoletki robionej przez dziecko.....a to z jakieś okazji???
o kolejna Zosia....fajnie
justynka nie zalegała z czynszem to o czym mówiła ta pani to kolejna jej zagrywa.... w wakacje po raz kolejny podnieśli czynsz za wynajem lokalu....i przy podwyżkach płaci się jakąś tam kaucję....to były nie małe pieniądze....i dyr zadzwoniła do p. Kasi że ją zapłaci po urlopie.....a ona na to nie ma problemu...my to rozbijemy na raty...nawet przygotował stosowne pismo.... ale moje dyr zapłaciły wszystko z góry jak tylko wróciły z urlopu....
anaconda co wypożyczyłaś w bibliotece
antuanet w realu i ja wypatrzyłam zabawkę dla Czarka....miałam mu zamówić przez internet ale w realu jest w tej samej cenie i nie trzeba płacić kosztu przesyłki.... dobrze że już lepiej się czujesz....

Anaconda a gdzie Ty sie tak nocami spieszysz??????:-D:-D:-D:-Da o swoim planie powiedz J ciewawa jestesm co on na to:-D
Madzienka milego pluskania;-)
Justyna o porzadki nawet nie pytaj:-)
Antuanet moze go dzisiaj w niej wykapie bo jedna dziurke ma podetkana:baffled:Ty widze nie mozesz miec wolnego boszalejesz:-)oj ja tez juz dzisiaj swira dostaje i bym gdzies poszla:dry:
Elza szkoda mi Twojej dyr bo mam wrazenie ze to walka z wiatrakami:confused:a od was rzeczywiscie ktos poszedl praowal do tego przedszkola?????
Co upatrzylas dla Cz????
Aluska super wiadomosc dobrze ze jeszcze raz z nim pogadalas.....
jak R Motylli juz zdrowy?????

No i M pogodzil sie ze szpinakiem ale on jak on bardziej zaskoczylo mnie ze dzieciaki wcinaly:-)

Heloł, my się z Rafaello nada razem trzymamy :nerd:i jakoś puścić się nie możemy:no:;-):-D. Jako że nadal w domu i na siłach sie czuję to wspólnie z Olim zrobiliśmy słodkie tablice z 10 Przyk. na religię - dostał 6 a cała klasa, dyrekcja i sekretariat miały co kąsnąć na deser po obiedzie;-):tak::-D:-D. Znowu zaczęło mnie swędzieć tyle 100 razy gorzej - chyba na chlor jestem uczulona, bo wczoraj musiałam trochę naczyń zmyć i od razu drapanie. Wodę do picia czy zupy M przywozi ze źródełka bo na tej kranówie nie da się herbaty wypić.:no::crazy:
Madzienka, śliczne imię dla małej królewny - takie delikatne:tak:.
Aluśka, dobrze że szef litościwy i wolne dał;-):tak:.

marzenka tak jedną dziewczyna która była na kuchni...a drugą ona ściągnęła bo była na wychowawczym.... a w ostatniej chwili u nich dziewczyna się zwolniła i nie mieli kogo zatrudnić...ale cv mieli całą masę...dobre żarty
a dla Cz wybrałam to....bo wiesz on zapalony strażak i o tym marzy
FISHER PRICE IMAGINEXT REMIZA STRAŻACKA W8572 (2756220888) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale to pod choinkę...a na mikołaja coś mniejszego i tańszego
ale jeszcze nie wiem co

Elza tego z Imaginext nie widzialam moj M choruje na zamek z tego FP:baffled:
Marta czekasz na akcje czy masz plan isc do szpitala?????
Fogia wrocil M???????

reklama
marta1981 wcale się nie dziwię że Rafaell nie chce wychodzić, taka brzydka pogoda a 10-ty dopiero jutro:tak:
elza te remizy dzisiaj widziałam w real-u, cenowo podobnie:tak: Mój Kuba też zapalony strażak, mój brat cioteczny jest strażakiem to mógłby na okrągło u niego siedzieć.:tak:A ja Ci mogę też polecić fajny wóz strażacki, u nas już od tamtej gwiazdki króluje i często się nim bawi http://allegro.pl/m-z-bruder-02771-man-straz-drabina-woda-swiatlo-i2769446782.html
justyna chodzimy prywatnie do pani co uczy w szkole podstawowej,tutaj niedaleko od nas.
aluśka prv;-)
marz21 czasami trzeba nawet na 15 minut wyjść i się zrelaksować...od razu akumulatorki się naładują...:ninja2::ninja2::ninja2:
madzienka gdzie zaginęłaś?Mam nadzieję że nie poszłaś na otwarcie H&M bo podobno wesoło tam było.
Kuba wstał mi po 16 to nie wiem kiedy teraz pójdzie spać, był z moją sis w tesco, niedawno wrócił z nowym pistoletem:baffled: Zaczęło się...Wikuśka wykąpana śpi, a ja idę robić P kanapki na jutro bo wyjeżdża do Częstochowy:tak: Miłego wieczorka.:-)

Ostatnia edycja:
Do góry