reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

To i ja się do Was dosiadam z kawusią :tak::tak::tak:
Zrobiłam sobie godzinny spacerek - pogoda nie sprzyja ale dotleniać się trzeba :tak::tak:
Madzienka nie ma sprawy, zaprowadzę Cię na cieplutkie rogaliki ;-);-);-) no no pośpieszyłaś się z tymi bombkami :tak::tak: a Lenka to teraz moje imię nr 1 ;-);-):tak::tak::tak::tak: a co do Mai to od wczoraj już chętnie chodzi do przedszkola :tak::tak: a nie widziałam że panie przepraszały z księgarni - muszę na fejsa zajrzeć :tak::tak:
Gon1a Maja po dłuższej nieobecności i głupotach z ciocią nie chciała wrócić do rzeczywistości i obowiązków ;-);-):-D:-D:tak::tak: oby pralka prała długie lata :tak::tak:
Marz ja Cię nie wyganiam bo mi teraz towarzystwo na bb potrzebne :-D:-D:-D

reklama
Madzienka stroik w domu dobre:-D:-Da co Oni tam pisza w ramach tych przeprosin????
Anaconda pogoda jest okropna bleeee.....spoko a przyjdziesz mi posprzatac za to siedzenie z Toba na BB:happy2:
CZyli bedzie Michałek badz Lenka???????:-p:-pa ak wogole to zaczynam sprzedawa wozek kochana co z Toba?????:-D

Marzenka płyta M.Buble w tle i powoli nastrój świąteczny zawitał do naszego domu....;-)a co sobie będę żałować....
tylko jeszcze wypad do Ikei konieczny bo mam kilka rzeczy upatrzonych:-p

napisali że przepraszają:-Dże nie spodziewali się tak dużego odzewu, że to pierwsze takie zajęcia, itp.że sytuacja taka już więcej się nie powtórzy....bla bla bla

Anaconda bierz się do roboty bo Marzenka wózek sprzeda i będzie problem...a do sprzedaży oni maja rękę i szczęście;-)

Sunday jak wasze autko??już naprawione???
Marzenka a Wasz telewizor działa już??

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:rofl2:

Madzienka, Mandziula ładne imiona dla swoich brzuszkowych córeczek wybrałyście:tak::-)
Mandziula oby zwiększona dawka magnezu pomogła i brzuch Ci nie twardniał:confused:
Gon1a fajnie ze już praleczkę kupiliście oby się dobrze sprawowała i nie trzeba było korzystać z gwarancji;-):tak:
Madzienka co do przedstawienia to niestety nie udało mi się wyciągnąć od Amandy informacji czy jej się podobało bo na moje pytania odpowiadała "nie wiem " i "nie pamiętam":dry:
Dobrze że na wizycie wszystko w porządku wyszło:tak:
Znasz już wyniki konkursu "Mony Lisy"?:rofl2:
Eliza nie zazdroszczę takiej sytuacji w pracy:no: jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..:dry:
Justyna problem w tym ze ja się brzydzę miodu...i na samą myśl że będę musiała go dotknąć mam dreszcze:baffled:
Może lepiej będzie jak zrobię mufinki;-)
Antuanet fajną datę urodzenia ma Wikusia:tak: to dobrze ze już po inhalacji odczuwasz u siebie poprawę:tak:
Marzenka to świetnie że już koniec leczenia u Was :tak: oby już się Bartusia nic nie czepiło:confused:
Anaconda chciało Ci się w takie zimno wychodzić:rofl2:
Ewa i jak wybierasz sie na dalszą zabawę do Mai?:confused:

Aluśka nie chciało mi się ale jakoś się zmusiłam ;-);-):-p:-p
Marz ja Ci posprzątam w domku a Ty mi przyprowadzisz Maję z przedszkola dobrze :-p:-p:-D:-D:-D
Madzienka Ty to myślisz że to tak w pośpiechu to dobrze :-p:-p:-D:-D:-D:-D

Witam ponownie, tym razem z late:-)

U nas spacer zaliczony, M pobiegał i z chęcią wrócił do domu:tak:.
Co do apetytu M to on jest różny, są dni gdzie nie je ale też i są takie że zje wszystko co mu podsunę pod nos. Dzisiaj rano zjadł 6 łyżeczek zupy, resztę wylałam, więc dałam mu płatki bo wiem że zje na pewno i z pustym brzuchem na dwór nie wyjdzie. Zastanawiam się czy nie zrobić mu morfologii, bo on blady i ma cienie pod oczami:baffled:,

Anaconda
byłaś w biedronce? My byliśmy ale nic ciekawego nie było, widziałam tylko że biedronka wprowadziła kapsułki do prania:-D:-D

Alicja to niech P albo teściowa zagniecie piernik:tak:, muffiny też dobre ja robiłam wczoraj z cynamonem:rofl2:

Gona wow jak szybko kupiliście tą pralkę:tak:, fajnie, oby służyła jak najdłużej:-). Jak tam Asia wyzdrowiała już?

Marz zaliczyłaś sprzątanko?

Madzienka trzymam kciuki za Mona Lisę:tak:

Michał drzemie i ja sama z chęcią bym się położyła, hmm coś ta kawusia jakaś słabiutka:-D

Przed chwilą był mój szef.... pogadałam z nim na spokojnie i w końcu zgodził się żebym miała wolny poniedziałek :-)
od razu mi się humor poprawił:rofl2:

Ja też powinnam zmykać a tak mi się nie chce już wychodzić z domu :-:)-(
Justyna byłam byłam w biedronce i jestem bogatsza o bordowy sweterek :-p:-p moja Maja też ma cienie pod oczami, pediatra podejrzewała robaki ale po odrobaczaniu sińce pozostały, badania jakie miała robione wyszły dobre więc widocznie taka jej uroda :baffled::baffled::baffled::baffled:
Madzienka ja miałam na myśli pośpiech produkcyjny :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Właśnie super pomysł mi wpadł do głowy :-p:-p chyba poszukam jakiejś sąsiadki która za pieniądze będzie mi przyprowadzać i zaprowadzać Maję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry