reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wiecie, co jednak pierwsze części serii są najlepsze:tak: - wcale ten Shrek Forever i się nie podobał:no::no::baffled:.
Dzień spokojny i nawet Rafaello grzeczny ;-):tak: bo dziś tylko 3 skurcze a wczoraj to ledwo co dałam radę wytrzymać:sorry2:.
Misia, zdrówka dla Natalki.
Fogia, tulam na kłopoty i lecę poczytać.;-)
Karlitko, ten akurat z imbirem i drzewem sandałowym.
Iwonka, kilka kropli żołądkowych albo gorzka herbatka i będzie dobrze;-):tak:.

reklama
Witajcie
Ja to się w ogóle w dniach gubię przez to wolne, wydaje mi się że dzisiaj niedziela.
Mam pytanie byłyście może w restauracji sielsko anielsko, warto się wybrać? szukamy na dzisiaj czegoś fajnego gdzie można obiad zjeść, polećcie coś?

Z Ikei jutro jednak zrezygnowaliśmy, brata P nie ma w Warszawie, a siedzieć 4 h nie bardzo nam się uśmiecha, przekładamy zakupy na grudzień przed świętami.
:tak:

justyna
ale dostałaś powera

madzienka co kupiłaś w Orkana jest coś fajnego

iwonka
jak w Bugi w było? doczytałam

marta jak się dzisiaj czujesz? dalej cię wszystko swędzi

karlitka jeszcze nie byliśmy, ale P mnie tu męczy, w przypływie gotówki chyba mu fundnę kolejny prezent;-) jedziemy razem?;-):-) ps. dzwoniłam do ciebie wczoraj, ale już ok ;-)

eliza i jak farbowanie no co ty co ty siwego znalazłaś:-p

sunday a co się dzieje z autkiem?

marzenka i jak Tv wysłany do naprawy? ps. a próbowałaś go nacierać? ja mam taki smalec czy coś takiego, od teściowej, ale nie taki zwykły tylko z jakiejś błony czy coś smaruje plecki i klatkę piersiową i przecieram spirytusem, no nie wiem ale mam wrażenie że sie u nas to sprawdza, 1,5 miesiąca chodziliśmy do przedszkola

misia jak Natalka?

Witam sobotnio:rofl2:
Oczywiście siedzę w pracy i ciężko pracuję;-) ale do 14.00 więc lada moment kończę:-D
Dziś już @ dała trochę spokój uff:tak:

Maltanka niestety z restauracja nie pomogę:no:
Marzenka zdróweczka B. życzę:tak: szkoda że sie inhalator popsuł :no:
W imienu Pauliny dziękuje za życzenia zdrówka dla Radzia:tak:
Marta co tam u Ciebie? Swędzenie ustąpiło?:sorry2:
Karlita to dobrze że jesteś w miarę zadowolona z przedszkola:tak:
Misia jak się ma Natalcia?:confused: Dużo zdróweczka jej posyłam:sorry2:
A jak tam Twój małżonek? Zdrowy już jest?
Ewa jak tam sie Natalia miewa? Katarek ustąpił?:sorry2:
Madzienka spotkanko z siostrą udane?:rofl2:

Sunday dobrze że Maksio czuje się już lepiej oby mu teraz ten katar szybko zniknął:sorry2:
zdróweczka życzę:tak:
Iwonka fajnie że Cypranek wyszalał się w Bugii:-)

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
maltanko widzisz a ja się zastanawiałam co to za numer ;-) bo jak mi mój tel padł to niestety częśźć kontaktów mi wcięło .... a że wczoraj po pracy telefon zostawiłam w kurtce to nie słyszałam że dzwoniłaś

a sielsko - anielsko polecam fajny mają klimat i dobre jedzonko :-)

co do sjs to tez czekamy na dopływ gotówki ;-) może na urodziny E sprezentuję heheh

marz planujemy spotkać się wcześniej na soki, kawę i ploty ;-) a później kto będzie chciał to do kina ;-)

misia zdróweczka oby na katarze się skończyło!!

Marta jeszcze dwupak ???

Madzieńka jak wasz portret ???

Fogia jak tam humorek ???

ja od rana na wysokich obrotach bo od czwartku dzieciaki u dziadków ;-) ale ja się ciut rozłozyłam tesciowa mi sprzedała jakiegoś wirusa ... dobrze że dzieciaki daleko ;-) ale dzisiaj po nie jedziemy :-)

witam, witam sobotnią wieczorową porą...
ale ładna pogoda dzisiaj była....J montował bramę do garażu a my z Cezarym odwiedziliśmy go i mały trochę pobiegał na świezym powietrzu...potem przekopał cioci pół ogródka:-D:-D:-D mam nadzieję że po takiej ciężkiej pracy szybko zaśnie:-):-)

sunday farbowałam tylko odrosty nie zmieniałam koloru...
fogia mam nadzieję że dół szybko przejdzie
iwonka no niestety wolne szybko mija już jutro niedziela i w pon do pracy....:-:)-:)-(
siostra farbowała mi włosy
maltanka i co gdzie zjedliście obiadek????? ja bywałam w sielsko anielsko i kiedyś tam było smacznie a teraz nie wiem....
siwego znalazłam włosa i to nie jednego:crazy::crazy: starzeję się:-:)-:)-(
karlita zdróweczka....mam nadzieję że teściowej wirus trochę Cię puszcza...

mandziula Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin....duzo zdrówka, szczęścia....i spełnienia marzeń tych głęboko schowanych na dnie serduszka...grona wiernych przyjaciół i słońca każdego dnia....buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie...w końcu i ja dotarłam...wczorajsze spotkanie super udane...z siostra pośmiałam się i powspominałam ciekawe czasy...oni pili takie pyszności:-p a ja ustroniankę z jodem:zawstydzona/y:....ale coś za coś....;-)
dzisiaj natomiast zaliczyłyśmy salon plusa...wymieniłam sobie telefon, później obiadek u teściów i jakoś dzionek zleciał...
wiecie ze parking w Plazie podrożał...pierwsze godziny droższe ale 4 tańsza:tak:

P dzisiaj zmyka piętro niżej na pępkowe...mamy nowego sąsiada, małego Antosia...

Mandziula wszystkiego najlepszego z okazji imienin...

Elza super dzionek za Wami....

Fogia tulaski na wszelkie problemy....

Karlita zdróweczka, ach ta teściowa;-)
jak maluchy stęsknione???
portret powstaje...jutro na pewno będzie gotowy to Wam pokażę...

Aluska bardzo udane:tak:

Marzenka jak Mateuszek zechciał wrócić do domu???
pokażę pokażę....a spotkanie udane...oj udane;-):tak:

Maltanka jak obiadek???smaczny był???
udanego wypadu do stolicy....zabieracie czy odwozicie kogoś na lotnisko??

Iwonka super że wypad od Bugi udany...a jak żołądek dzisiaj??

Misia jak Natalcia...czy naturalne sposoby pomogły wrócić zdróweczku???

miłego wieczorku...

Witam, witam.
Karlitko, nadal nadal:tak::-D.
Swędzie znowu, w dzień trochę lepiej ale teraz okropność nawet paluch u nogi swędzi - chyba coś w MPGK do wody dodają:crazy::wściekła/y:.
Wszystkim Sylwiom i Hubercikom w dniu imienin wszystkiego co najlepsze:tak::-).
Madzienka, właśnie wodę z jodem popijam;-):tak: - zdrówko.

reklama
Witam my dziś na zakupach byliśmy Asia ma mowa karteczki a raczej plaszczyk, mój M sprzedał nawigacji i kupił tableta i właśnie ho testuje jest spoko wygodnie się pisze a skoro o zakupach mowa to kupiliśmy Asi czapkę z szlakiem i chyba zostawiliśmy ns stoisku jutro musimy pojechać bo 42 zł piechoty nie chodzi , wszystko zależy od uczciwości sprzedawcy
Wogóle ostatnio wszystko sie p....... jakiś ten 2012 nie najlepszy i nie łaskawy dla nas
Fogi a rok temu ciuszki dawali dzieciom ale już takie mocno zużyte
Martę kiedy masz termin?
Eliza siwe włosy? Domek już stoi przykryty na zimę?
Misia zdrowia życzę
Idziecie w czwartek na lady night.?co grają?
Wybierałam się parę razy i jakoś mi nie wyszło
Zdrowia życzę chorowitkom Asia dziś na ucho narzekała oby nic nie wyszło
Spokojnej nocki

Do góry