reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ale chłopaki na dole rajcują...ciekawe jak co na to nasza sąsiadka:-D:-D:-D

Gon1a a jest w czwartek LN???

Karlita zarezerwowałaś bilety na 17??bo już jest repertuar:tak::tak:

reklama
no comments :-(
TULAM MOOOOOCNO

karlita zdróweczka....mam nadzieję że teściowej wirus trochę Cię puszcza...

nafaszerowałam się :-)) wczoraj wszystkim co możliwe ;-) dzisiaj się wyspałam i w zasadzie już sie dobrze czuję!!

Karlita zarezerwowałaś bilety na 17??bo już jest repertuar:tak::tak:

SZOK NORMALNIE SZOK wielkie dzięki za czujność!!
zazwyczaj repertuar jest na tydzień przed NOOOOOO
ale zarezerwowałam całkiem niezłe miejsca jeszcze ;-)

KTOŚ JESZCZE CHĘTNY NA KINO ???? ostatnia szansa :-)

Madzienka niech panowie dobrze opija nowego lokatora aby zdrowo sie chowal:-)
M wrocil wrocil juz po drodze do mamusi steskniony dzwonil a w domu to juz dawno tyle sie nie przytulalismy;-)jak telefonik????
Elza i jak C szybko zasnal????
Maltanka ja takich wynalazkow naturalnych do smarowania nie mam a pulmexem juz nie smaruje bo zawsze jak to zrobie to dzieciaki w nocy sie tylko rozgrzewaja za mocno.....i gdzie byl obiadek?????Buziak imieninowy dla H....
do tv sami z serwisu maja przyjechac....
Mandzula Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin!!!!!
Gon1a co tam graja na LN????
Misia jak N?????

Kurcze B mi zowu zwrocil bedak jak sie polozy to ok 2godz po zasnieciu wszystko mu splywa i zaczyna odkaslywac w rezultace zwraca......:no:

Madzienka szukałam inie znalazłam nic
Marz zdrowia dla B
Kalita a na co idziecie i kiedy?
A moja jeczybula płacze że znów ją ucho boli wrrr...... jak nie jedno to drugie zwarjuje niedługo wrrr

reklama
Witajcie

Dawno nie zaglądałam:zawstydzona/y:
maltanka i jak obiad? podobało Ci sie tam, bo ja jeszcze nie byłam.
mandzienka parking podrożał? huh niedobrze, bo mialam własnie w planie dzis z niego skorzystać :dry: ostatnio z P zapłaciliśmy tam 0,5 gr za prawie godzinę:-) no nic trudno:-p jak sie macie dziewczynki?
misia duzo zdrówka dla Natalki

no i dla wszystkich innyvh chorujących tez

zmykam, bo czas sie szykować

Do góry