reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita ale wojowniczka z Gabi, do mojego czasmi też jak grochem o ścianę, nic nie dociera:dry:

anaconda jak wizyta u sadysty? odwiedziłaś real?

madzienka wciąga mnie...;-)

talia fajny wózek, mi się on strasznie spodobał jak widziałam w sklepie, ale już mieliśmy ten co mamy:sorry2:

reklama
Dziewczyny to was pocieszę że z wiekiem wcale się to nie zmienia, do mojej też czasem jak grochem o ścianę :-D:-D
My już po sadyście, było całkiem przyjemnie a potem oczywiście real musiałyśmy zaliczyć i nowa płyta WINX już się właśnie ogląda, no a przy okazji Maja ma nowe ciapki do przedszkola :tak::tak:
A jak wróciliśmy to oczywiście mój małżonek zamiast sam sobie odsmażyć kopytka to czekał na mnie :crazy::crazy::crazy: - ofiara losu :-p:-p;-);-)
Madzienka super Jula jeździ na hulajnodze, ja myślę kupić Mai już taką na dwóch kółeczkach :tak::tak:
Fogia dziewczyny dobrze mówią, uważaj na tego kciuka bo potem będzie problem :tak::tak: i niezłego śpioszka masz, oby tak cały czas ci pięknie spał :tak::tak:
Karlita zamach na mamusię :-D:-D:-D no niezła ta twoja Gabrysia :-D:-D:-D
Justyna to ty też alergiczka :szok::szok::szok:
Aneta to ja cię pocieszę że Maja ma ponad 5 lat i nadal budzi się w nocy :baffled::baffled::baffled:

Dzień dobry:cool2:
Wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć bo w domu wiosenne porządki sie zaczęły...mycie okien i takie tam:nerd: a dziś z Pauliną urzędowałam ..najpierw tylko Krystianka podrzuciła żeby pojechać badania zrobić a potem obie próbowałyśmy poskromić nasze rozrabiaki:cool2: Godzinę temu już mój P. ją zawiózł do domu razem ze swoją matką bo z powrotem do Carefura mieli wstąpić:sorry2: także mam "ciszę" i spokój w domu jeżeli w ogóle można tu mówić o jakiejś ciszy z dwójką dzieci:confused2:

Madzienka świetny filmik i zdjęcia:tak::tak: nieźle sobie Julcia radzi na tej hulajnodze:tak::tak:
Karlita tulaski w nosek żeby się szybko zagoił:tak::tak:
Fogia niezłego masz śpioszka:cool2: Ps. Foteczka w podpisie cudna:tak::tak:

Zmykamy na kąpiel...

Witajcie wieczornie moja Gabrysia zasnęła ale się nawstawała:wściekła/y: zanim się jej udało usnąć....
My byłyśmy dziś dwa razy na dworze i mam takie wrazenie ze ludzie z dziecmi to w domach siedzą jak nie swieci mega słonce bo dziś na placach zabaw pustki:szok::szok::szok:

Madzienka Julcia na hulajnodze BOMBA!!!! Super zdolny Maluch z niej

Karlta a nie dziewie się że tak zareagowałaś dobrze ze nc wiecej sie nie stało, cierpliwosci. Co do rehabilitacji my też takie napięcie rehabilitowalismy u G miała masaże

Fogia Gabi też wypuwała smoka i złosciła sie ale zmieniłam na vnt i posmakowała w nim, też wybieram smoczka zamiast kciuka. A ja Gabi na początku w nocy budziałm co 3 h na jedzenie ale do czasu;-)

A dziewczyny ja z pytaniem moge Gabi przewiżć na przednim siedzeniu w foteliku??? Bo gdzies widziałam ze w takim foteliku dziecko jechało z przodu a ja na spotkania nie przyjezdzam bo nie chce zeby sama z tyłu jechała a tak to pewnie bym się zdecydowała:baffled:

Witajcie. Jak już Aluśka napisała byłam u niej i jestem padnięta jakbym nie wiem co robiła.
nie no wszystko ok tylko mój nos ucierpiał ... Jak karmiłam Norberta gabi porozstawiała przy łózku buty z szafki - oczywiście jak grochem o ściane mówie - żeby tego nie robila - i wstawałam od Norberta chciałam postawić nogę między buty a Gabi w tym czasie rzucila mi pod nogi taką rokę na której sie posliznęłam i poleciałam - zanim złapałam sie fotela walnęłam nosem o rączkę od wózka ...

aktualnie po wielkiej histerii mała właśnie padła ... mam dość!!! MAM DOŚĆ MAM DOŚĆ!!!!
Tak sobie myślę, że coś takiego mnie czeka już nie długo;-).

witam wieczorkiem

nam wczoraj odcieli internet, ale naszczęscie dziś już dziła:-D:-D:tak::tak:

talia
brawa dla Gabi za ząbek:tak::tak::tak: wózeczek śliczny, iech dobrze służy:tak::tak: a co do fotelika, to moja znajoma tak woziła dziecko, ale nie może być chyba poduszki powietrznej od strony pasażera:no::no: aczkolwiek nie jestem pewna, widziałam już kilka razy jak dzieci jeździły z przodu:tak::tak:

madzianka
super Jula się prezentuje na hulajnodze:tak::tak:

karlita oj to przygodę miałaś:no::no::no: dobrze, że nic poważnego się nie stało:tak::tak:

marta
to Pawełak juz obywatell całą parą:-D:-D:-D

fogia dobrze, że Antoś da ci pospac w nocy:tak::tak:

anaconda dzielna Majeczka jest z tym dentystą:tak::tak: kurcze ja tez musze się wybrac, może zacznę sie motywowac nagrodami:dry::dry::dry::-D:-D

a my dziś też na dworze urzędowaliśmy:tak::tak: mimo że wiało, były pieski, koniki i kurki i co najważniejsze.... samochody i nawet dwa autobusy się trafiły:-D:-D:-D:-D potem basenikowe szalenstwo z tatą;-);-) jak mnie nie widział to nawet się ładnie bawił:-D:-D a teraz cisza nastała...... cudnie:-):-):-)

wpadłam życzyć dobrej nocki

aluśka motylla to miałyście fajny dzień dzisiaj

anaconda brawa dla Majki, a dlaczego ona się jeszcze budzi w nocy

talia co do przewożenia na przednim siedzeniu dziecka to w foteliku przodem do kierunku jazdy można, a jak fotelik jest tyłem to musi być poduszka wyłączona, aczkolwiek powiem ci że ja z Hubertem jeżdżę z tyłu, zawsze to jednak bezpieczniej, a już tym bardziej na trasie:sorry2:

o mandziula a ja miałam pytać właśnie gdzie jesteś

reklama
maltanka owszem duzo bezpiecznej jest wozic dziecko z tylu no i w porządnym foteliku.
mandziula to Kola tak przepada za samochodami? Gabi za psami kotami wronami :tak:

Do góry