reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej!

Marta super że Pawełek przesypia noce:-)
Madzienka udanego spacerowania z hulajnogą:-)
Anaconda uwielbiam kopytka:tak:, najlepiej takie podsmażane na masełku, no i żeby ktoś je jeszcze za mnie zrobił:-D
Aneta zdróweczka dla Oleńki podsyłam i żeby w tym tygodniu przestała już kaszlać:tak:

U nas nocka spokojna, do 7 spaliśmy potem cysia i po 8 zeszliśmy z łóżka:-D. Mały jeszcze pociągający, a i ja też już z katarem i wysypką na twarzy, która nie dość że jest nocno czerwona to jeszcze piecze:no:.
Zaliczamy dzisiaj basenik i wyjeżdżamy na długi weekend, bo wracamy dopiero w niedzielę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć!
Ja poczytuję ale mam jakoś mało czasu na wszystko chyba dlatego ze wstałysmy 7,45:-)
Byłam już z Gabi dziś w galerii i na placu zabaw wszytsko po to żeby poszła spać no i zasneła. Pogoda nie jest już taka super ale i tak trzeba korzystać bo to lepsze niz przesiadywanie w domu :tak:

Widzę że częśc znowu choruje wiec wszystkim pochorowanym ZDRÓWKA

Jeśli chodzi o nasz nowy wózek to kupiliśmy Chicco taki prostyhttp://**********/index.php?ProductID=3149&Model=27540

Tyle się opisałąm a tu posta mi zjadło :wściekła/y:

Marta oby wypłata była duża i szybko za taką ciężką pracę!!!
a Pawełek jest chyba śpiochem;-)

Karlita Madzienka to Gabi 3 ząbek ale jedyneczka:-)

Karlita
zaczniej od tych rehabilitantów o których pisze Marta to oni Cie pokierują żebyś chodziła na NFZ, moze ocenia że wcale to długo nie potrwa

Juz nie wem co pisałam.....

Ostatnia edycja:
Kopytka już zrobione i wreszcie mogę na godzinkę spokojnie zasiąść i odpocząć a potem po Maję i do dentysty :baffled::baffled: no a po dentyście zapewne real-a odwiedzimy :-D:-D:-D zresztą Mai porwały się buciki przedszkolne i muszę kupić jej nowe :sorry2::sorry2:
Ja kopytka też uwielbiam ale z racji tego że jestem na Dukanie jeść ich nie mogę :-:)-( a szkoda bo ślinka leci i nawet 2 już zjadłam :-p:-p
Justyna a gdzie wy wybywacie już we wtorek :szok::szok:
Madzienka, Maltanka znowu ominęło mnie spotkanie z wami :baffled::baffled:
Marta to Pawełek już honorowy obywatel Polski ;-);-)

Talia fajny wózeczek:tak::tak:
Anaconda trzymam kciuki żeby Maja dzielnie zniosła wizytę u dentysty:tak:może już wystarczy tego dukana, jak ja Ciebie wdziałam to ty na prawdę nie masz z czego się odchudzać:tak: wyjeżdżamy dzisiaj do rodziców. Jutro jest msza za teścia. Mąż wraca później do Lublina a ja zamierzam pobyć trochę z rodzinką:-):-), mam dużo planów ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo coś pogoda psuje się:no:

my juz po mega długim spacerku i jeżdzie na hulajnodze...coraz dłuższe dystanse Jula pokonuje:-D:-D:-D
a tak prezentuje sie (zdjeciai film z tel więc wybaczcie za jakość)
20110405044.jpg20110405046.jpg20110405045.jpg
[video=youtube;ePPNXddmt4E]http://www.youtube.com/watch?v=ePPNXddmt4E[/video]

Teraz juz spi...

My mieliśmy dzisiaj wycieczkę autobusową (bo Jula nie chciała z nami na piechotkę:-p a mówiłam że będzie słoneczko:-D), oczywiści dla H za krótką i niedawno wróciliśmy do domku.:tak:

madzienka mam książĸę i dzisiaj zamierzam ją zacząć ;)

oj tam nie chciała o 11.30 owszem ale o 10.30 było szaro buro i mokro...następnym razem pójdziemy....
udało się wszystko załatwić??

ciekawa jestem czy Ci się spodoba:tak::tak::tak:

Wiecie co, M się wczoraj tyle najeździł, wrócił ok. 21-ej i żadnej wpłaty nie miał :no::wściekła/y: bo sami "trudni" klienci się trafili:-(.

Marta to na czym polega jego prca...że wraca z kwitkiem, co ma ich straszyć żeby płacili:confused::confused::confused:

Mały jeszcze pociągający, a i ja też już z katarem i wysypką na twarzy, która nie dość że jest nocno czerwona to jeszcze piecze:no:.
Zaliczamy dzisiaj basenik i wyjeżdżamy na długi weekend, bo wracamy dopiero w niedzielę:-)

Idziecie z katarem i wysypka na basen???:szok::szok::szok::szok:

Talia super wózio a za pomyłkę ząbkowa sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kopytka już zrobione i wreszcie mogę na godzinkę spokojnie zasiąść i odpocząć a potem po Maję i do dentysty :baffled::baffled: no a po dentyście zapewne real-a odwiedzimy :-D:-D:-D zresztą Mai porwały się buciki przedszkolne i muszę kupić jej nowe :sorry2::sorry2:
Ja kopytka też uwielbiam ale z racji tego że jestem na Dukanie jeść ich nie mogę :-:)-( a szkoda bo ślinka leci i nawet 2 już zjadłam :-p:-p

Madzienka, Maltanka znowu ominęło mnie spotkanie z wami :baffled::baffled:

Szkoda że wcześniej nie doczytałam o kopytkach zapukałabym do twych drzwi....:-D:-D:-D

a spacerek i mnie ominął:-D:-D:-D

Sienio nagana za nieobecność na urlopie!!!!

Ostatnia edycja:
no mały śpi, a ja pilnuje obiadu i biorę się za książkę;-)

Marta widzę, że mały spioch z Pawełka. ps praca Twojego P polega na tym, że wypłata zależy od tego ile ludzi powpłaca?

Justyna w takim razie miłego weekendu życzę, idziecie na basen chorzy:szok: no tego to nie popieram:no::baffled:

talia nie wchodzi ten link

anaconda no co ty nie zjesz kopytek:-pja to jeszcze marchewkę ze śmietaną i chrzanem do tego robię...pycha

madzienka aj ta hulajnoga my też się zastanawiamy, ps. udało się pozałatwiać, zobaczymy

Madzienka super ze spacerek udany:tak:, nieźle Julka radzi sobie z hulajnogą:-)
Madzienka, Maltanka byliśmy wczoraj u lekarza i mały jest zdrowy(taka opinia lekarza), a ja mam alergiczny katar a wysypkę po jajku:tak:więc nikogo nie zarażę
Maltanka skopiowałam link Talii w google i mi wyskoczył o taki Chicco Chicco, Lite way - w

Ostatnia edycja:
Marta no super Pawełek sypia, :tak: współczuję mężowi, a jak Ty się czujesz?
Justyna udanego dłłłuuuugiego weekendu i pozdrów basen od nas :-D my się zjawimy w przyszłym tygodniu, jak tylko lekarzz pozwoli i skończy się kaszelek, Ola też zdrowa i w sumie mogłaby na basen pójść, ale obawiam się, że to skończyłoby się gorszą chorobą
anaconda udanych zakupów bucikowych
Madzienka bardzo ładnie Jula jeździ :tak:
Maltanka a jaką książkę czytasz?

moja walczy w łóżeczku z karuzelą, dopiero co nauczyła się wstawać a już śmiga wzdłuż regału i łóżeczka :szok:

reklama
Do góry