reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

talia u nas samochody to najlepsza atrakcja:tak::tak: a jak raz pan orał pole traktorem to Kola wisiał na ogrodzeniu aż ten skończył:dry::dry::dry::dry::-D:-D

maltanka dzięki za pamięc, odcielimnie wczoraj od świata, jakoś tak dziwnie bez internetu nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, ale przynajmniej w łazience posprzątałąm:-D:-D:-D

teraz uciekam bo mi ise oczka kleją a jeszcze jutro do pracy, potem urlopik:tak::tak::tak: czyli kolejny dłuuugi weekend:tak::tak::tak::-D:-D kolorowych snów życzę

reklama
Witam :-):-)
Ja jestem już od godz.7 na nogach ale musiałam z łóżkami zrobić porządek no i kawkę sobie zaserwować :-D:-D
A jutro znowu czeka mnie zaprowadzanie Mai do przedszkola bo mąż jedzie na szkolenie do Wa-wy :crazy::crazy:
Talia tak jak dziewczyny pisały może jeździć dziecko na przednim siedzeniu, ale ja też nigdy się nie odważyłam Mai sadzać z przodu, zresztą ona do jazdy to pierwsza więc nie było nigdy problemu z tym że sama z tyłu siedzi :tak::tak::tak:
Maltanka czemu się budzi to nie wiem, chyba tylko po to żeby mnie w środku nocy do siebie zawołać :crazy::crazy: ja to już się pogodziłam że chyba do 10 lat będzie się tak budziła :-:)-( może gdybym była bardziej konsekwentna i nie kładła się koło niej tylko odchodziła to by się to skończyło, ale jakoś w nocy nie mam ochoty na metody wychowawcze tylko po prostu chcę jak najszybciej spać
Mandziula oj tak, bez internetu to jak bez ręki :-D:-D:-D uzależnienie swoje robi :-D:-D:-D

Witajcie

My już na nogach, mały jeszcze ScoobyDoo ogląda, a dzisiaj przed nami przedszkole i basen, madzienka idziecie?

misia jak Twoje zdrówko?

madzienka śpicie?

karlita jak nocka u was?

a marzenka coś też ostatnio do nas nie zagląda:blink:

sienio, a Ty gdzie się podziewasz, podobno urlop masz:-p

Gabi za psami kotami wronami :tak:

u nas też ostatnio ptaki, koty na topie, no i "pani sowa"- na gołębie tak mówi jak usłyszy

talia u nas samochody to najlepsza atrakcja:tak::tak: a jak raz pan orał pole traktorem to Kola wisiał na ogrodzeniu aż ten skończył:dry::dry::dry::dry::-D:-D

:-D:-D:-D to przynajmniej miałaś spokój:-D

Maltanka czemu się budzi to nie wiem, chyba tylko po to żeby mnie w środku nocy do siebie zawołać :crazy::crazy: ja to już się pogodziłam że chyba do 10 lat będzie się tak budziła :-:)-( może gdybym była bardziej konsekwentna i nie kładła się koło niej tylko odchodziła to by się to skończyło, ale jakoś w nocy nie mam ochoty na metody wychowawcze tylko po prostu chcę jak najszybciej spać

ja też miałam dzisiaj pobudkę w nocy, nie wiem po co

witajcie,
ja też dziś od 6 na nogach, jakoś spać nie mogłam...
Ale dzięki temu błam już w sklepie po świeże bułeczki dla dzieci, wyprawiłam Julcia do przedszkola, zupkę ugotowałam... teraz zostaje iść się umyć i później idziemy na dworek z Nelcią...

Mandziula widać że to chłopak ;-) mój Julo też od małego uwielbiał samochody...

Talia a Nela tak jak Gabi - wszystkie zwierzątka ją interesują... a jak kota zobaczy to aż piszczy... :-D

Anaconda dzielna Maja. ciotki są z niej dumne że tak ładnie zniosła dentystę...

Maltanka to co - kąpiesz się dziś w baseniku z H.??

Aluśka jak nasza mała królewna się ma?

Karlitka a jak u was? jak katary i kaszle???
Co do rehabilitacji to nie pomogę więcej jak dziewczyny... mam nadzieję że Norbi szybciutko rozprostuje rączki na dobrze! ;)

a co do uciekającej Gabi - ja też nie widziałam żeby ona uciekała, fakt swoimi ścieżkami chodzi ale taka jest grzeczniutka że nie masz co narzekać :-) masz grzecznego aniołeczka :-)

Madzieńka Jula super już sobie radzi na hulajnodze!!! Julian się będzie cieszył bo wreszcie będzie miał z kim hulać :-D

No i nie wiem co jeszcze miałam pisać...
idę się umyć póki Nela się zajęła... a później kawusię muszę sobie zrobić... wreszcie mam na nią ochotę, bo wczoraj niestety ale miałam dzień do tyłu przez moją głowę... blee... dobrze że dziś tfu tfu ma się lepiej :-)

Hej:-p
Przepraszam,ze sie nie odzywam,ale mamy troche spraw do załatwiania i jakos tak wyszło, do tego mam mały problem z Julka:sorry2:
Madzieńka super sobie Jula radzi na hulajnodze:tak::tak: przekonała mnie:-D:-D
karlita sorki ,aleTwoj opis zamachu na Twoj nos strasznie mnie rozbawił:laugh2::laugh2::sorry:dobrze, ze jestes cała:tak::tak:;-)
antuanet no to mieliście super weekend:tak::tak:

Witam i ja. Pogoda ładna się zapowiada i chętnie na spacerek bym poszła ale uwiązana jestem w domu ze wszystkimi młodymi:confused2::confused2:, Julowi antybiotyk niezbyt pomógł:no:, w nocy Olek zaczął się dusić i oddychać nie mógł :no::-(to zapisałam nas do pediatry na 16:40 i przy okazji Pawełka doktorka obmierzy i zważy:tak:.
Madziara, jak tak śmigasz to skocz i mi kalafiora do zupy kup;-):tak:.
Mandziula, ja 2 tygodnie "odcięta" była od neta i jakoś dałam radę - dobrze że już masz dostęp do wirtualnego świata:tak:.
U nas dziś nie ma do 15-ej ciepłej wody, wczoraj przynieśli rozliczenie za centralne - dopłata 280zł, nic tylko za kieszeń się trzymać. Dobrze ze wcześniej zapasy pampków w promocji zrobiliśmy a odwiedzający Pawełka chusteczki przynoszą:tak::-).

reklama
Martusia to czekamy na wieści od pediatry :)
zdrówka dla Julka i Olka

co do pogody u mnie pochmurno ...

sienio ja wiem ze to smieszne sama sie z tego śmieje :E tylko moja mama od razu panikara "a co by było jakbyś głowa uderzyła?? dzieci za małe by wezwać pomoc"

Madziarka wiem ze mam aniołka ale czasem te różki wyłażą wczoraj z piaskownicy uciakała mi za blok i przełaziła w dziurze w płocie w której ja się ledwo mieściłam a tam pełno szkieł ale nie docierało ze nie można ...

co do katarów to Gabi cos tam jeszcze pokasłuje odksztuszając, Norbertowi cos bulgotało wczoraj w nosku ale nie wiem czy to nie od ulewania bo spi ładnie i nic mu nie przeszkadzało w nocy

Dziewczyny czy któraś z was pamięta jak ta Pani rehabilitantka się nazywała ???

Do góry