oby te ząbki w końcu zechciały wyjść i już tak Natalci nie dokuczałyHej,
Kluseczek zasnąłi mam nadzieję, że na dłużej;-)a ja korzystam i się melduję;-)mała draniara wczoraj w nocy poszła spać o 22.30. wstała około 2-3 (nie pamiętam dokładnie) a potem znowu się obudziła o 7...i szalała do 15.15nie chciała wstaćzbudziliśmy ją dopiero o 17,żeby na kontrolę zdążyć i w ten sposób byliśmy tuż przed zamknięciemale zdążyliśmygardziołko nadal z nieżytem:-(ale nie na antybiotyk:-)nadal mamy brać to samo poza syropkiem na kaszeli taki stan podobno się utrzyma dopóki nie wyjdą w końcu górne jedynki(spuchnięte są bardzo od 2 tygodni ale wyleźć nie chcą).
zdróweczko przesylamDzień Dobry
Czyżbym była pierwsza. Miałam kiepską noc. Michał od 2 wisiał na cycu o 6 wstałam bo już nie mogłam zasnąć. Moi panowie jeszcze śpią:-). Może jeszcze zdążę ogarnąć łazienkę zanim wstaną. Pranie prawie dobiega końca i serniczek już się piecze. Mam już 37,8 gorączki
no to Ci sie sąsiadki trafiły współczuję:-(Witam :-):-)
Koło nas za ścianą wprowadziły się chyba dwie studentki i akurat tam jest pokój Mai i te dwie debilki (bo inaczej tego nie nazwę) chichoczą codziennie do godz.1 w nocy i budzą mi Majkę, oj jaka jestem zła, dzisiaj w nocy to już im w ścianę waliłam coby się uspokoiły i jeśli w nocy to się powtórzy to zadzwonię do spółdzielni i na nich naskarżę
dzięki:-)Aluska sab simplex możesz już kupić w Polsce, tylko przez internet SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
jest on na recepte czy można bez problemu kupić w aptece?Spróbuj jeszcze bobotic. Mojemu Filipowi też ani infacol ani esputicon ani planteks nie pomagały a po boboticu jest znacznie lepiej. A niestety wiem czym są kolki u dzieci:-(
tak próbowałam i drze sie jak świnia u rzeźnikaaluśka a próbowałaś małą wykąpać jak ma tą kolkę?? Może wtedy się uspokoi??
dużo zdroweczka Karolince życzęDzieki Emilia;-)...widze ze twoja Natalka i moja Karolcia w podobnym wieku....
Przeczytalam kilka postow wstecz i widze ze kolki na tapecie....wspolczuje,moje kobitki na szczescie nie mialy,wiec nie wiem co moge podpowiedziec.....
Od niedzieli Karolina mi goraczkowala,nawet do 39.5 kresek...ale od wczoraj spokoj....wysypki nie ma(a 3 dniowke juz raz miala)...wiec nie wiem co to bylo,no chyba ze nas jeszcze wysypie to bedzie 3-dniowka drugi raz....:-)
o jak dobrze że tego Amandzi nie podawałam