reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Koło nas za ścianą wprowadziły się chyba dwie studentki i akurat tam jest pokój Mai i te dwie debilki (bo inaczej tego nie nazwę) chichoczą codziennie do godz.1 w nocy i budzą mi Majkę, oj jaka jestem zła, dzisiaj w nocy to już im w ścianę waliłam coby się uspokoiły i jeśli w nocy to się powtórzy to zadzwonię do spółdzielni i na nich naskarżę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Justyna ale masz sąsiadkę, tylko pozazdrościć :crazy::crazy: a tak szczerze to zrób coś z tym, żeby się bać z własnego domu wyjść przez jakąś wariatkę :szok::szok:
Karlita my też jeszcze nie mamy prezentów na dzień babci i dziadka :sorry::sorry:
No i jak Norbercik? Może przez noc troszkę na żółta skórka zbladła, a swoją drogą to po co wypuszczają dziecko jeśli coś jest nie tak :confused2::confused2:
Co do Gabrysi to dobrze że ci nic nie powiedzieli bo byś się bardziej matwiła a przecież córcia była pod dobrą opieką
A swoja drogą to faktycznie jakieś wirusy szaleją, u Mai w grupie też coś się przerzedza frekwencja :eek::eek:
Maltanka chwal się nową fryzurką :tak::tak:
Misia to w takim razie życzę szybkiego przebicia się tych ząbków i choroba minie :tak::tak:
Aha dziewczyny co do prywatnego przedszkola to dowiedzcie się jak jest z odliczaniem pieniążków gdy dziecko choruje, bo musicie liczyć się z tym że pierwszy rok to będzie pół na pół chodzenie z niechodzeniem i szkoda wtedy tej kasy jeśli ma przepaść :tak::tak::tak:

reklama
karlita trzymam kciukasy za Norbercika :tak:, oby nie trzeba było zostać w szpitalu. A co do prezentów na dzień babci i dziadka to my robimy w masie solnej odlew rączki i nóżki dziewczynek :-)

gon1a ja to współczuję tego dentysty i ile kasiorki kosztowało :szok:
My nie szczepiliśmy się, ja nie mogę (mam astmę i lekarka mi zabroniła), a dziewczynki to mi się za małe wydają. A M to by mnie wyśmiał jakbym mu zaproponowała

Justyna2729 zdrówka życzę, może czosnku zjedz sobie. Wiem że nie dobry ale pomaga :tak:

anaconda27 współczuje lokatorek obok, myśmy kiedyś jedno piętro wynajmowali dziewczynom, to też potrafiły głośno być, ale tak to już jest jak się na swoim nie mieszka. Zawsze się myśli że co mnie to obchodzi :wściekła/y: że innym przeszkadza.

A u nas już lepiej. Natalka nie dawno wstała. Wieczorem miała jeszcze gorączkę, ale mierzyłam przed chwilą i już nie ma :-). Teraz tyko kaszel doszedł, ale to syropek dam i mam nadzieje że przejdzie :tak:

Anaconda niezłą miałaś nockę, może tej nocy będzie już spokojniej:tak:
Emilia czosnku nie za bardzo mogę, bo jeszcze karmię piersią. Zdrowia życzę Natalce:tak::-)

witam z rana

ja tylko na chwilkę bo ledwo włączyłam komputer a wisielec już jest:wściekła/y:

Jejku jak mnie coś rozłożyło, bolą mnie wszystkie mięśnie, kręgosłup i gardło drapie:no:. Wzięłam apap, rutinoscorbin i wypiłam mleko z odrobiną miodu i masła. Mam nadzieję że nie zarażę dziecka:no:

zdrówka i kuruj się:tak:

dziewczynki jutro jedziemy z Norbertem do szpitala na Chodzki

czekam na wieści i trzymam kciuki aby z małym było wszystko dobrze:tak:

Maltanka pokaż co masz na głowie...
Jaką robiłaś lasagne???

nic specjalnego nie robiłam, tylko podcięłam trochę:sorry:
a lasagne kupiona, ale taka niedobra była, że pół wieczora mi niedobrze było:eek:

maltanka trzymam kciuki za pracę na Zana:tak::tak:;-);-)

misia;-);-)
oby Natalce te ząbki wybko wyszły i nie męczyło jej, u nas znowu maruda a ząbków nie widać

Koło nas za ścianą wprowadziły się chyba dwie studentki i akurat tam jest pokój Mai i te dwie debilki (bo inaczej tego nie nazwę) chichoczą codziennie do godz.1 w nocy i budzą mi Majkę, oj jaka jestem zła, dzisiaj w nocy to już im w ścianę waliłam coby się uspokoiły i jeśli w nocy to się powtórzy to zadzwonię do spółdzielni i na nich naskarżę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:eek: współczuję:angry:

My nie szczepiliśmy się, ... A M to by mnie wyśmiał jakbym mu zaproponowała

mój pewnie tak samo by zareagował

Dzień dobry:tak:

Nie ma weny do pisania bo"teściowa dobra rada" wczoraj wrócila i już ględzi aż nie chce mi się jej słuchać :no: i nie dociera do niej to ze ja mam odmienne poglądy bo ona wszystko wie najlepiej i wszystko najlepiej zrobi:wściekła/y:

A kola u Martyny jak była tak jest Viburkol nie pomaga, infacol nie pomaga, masaż brzuszka nie pomaga i ciepłe okłady też nie pomagają :crazy:

A ten specyfik na "S" o którym wspomniałyście to z tego co sie orientuję to trzeba go z niemiec sprowadzić a ja nie znam nikogo kto mógły to zrobić :no:

aluśka zobacz na forum, może ktoś ma do sprzedania. Współczuje tych kolek

Madziara jak dzieciaczki, lepiej już??

maltanka a ja chciałam spróbować takiej kupczej lazani, no ale p Twoim poście to raczej się już nie skuszę na nią :tak:

Witajcie my już od 8.45(jak zadzwonił budzik) nie śpimy, bo dzisiaj zajęcia w przedszkolu więc Jula musi pójść wcześniej w dzień spać....więc urządziłam jej pobudkę:tak::tak::tak:

Pogoda za oknem okropna a ja muszę na jakieś zakupy wybrać się:confused2::confused2::confused2:

Aluska sab simplex możesz już kupić w Polsce, tylko przez internet SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml

Anaconda
współczuję sąsiadek...interweniuj!!!i dzięki za rady w sprawie przedszkoli...Madzia mówiła mi że zgłoszona nieobecność jest odliczana w następnym miesiącu:tak::tak:

Madziarka co u Was???

witam i ja

zowu daję tylko znac że jeszcze zyję i wracam do papierów

karlita i jak Norbercik???? mam nadzieję że to tylko twoja nadwrażiwośc i nic mu nie jest:tak:

anaconda nie zazdroszczę sasiadek, :no::no: niestety takie czasami uroki mieszkania w bloku:no::no:

misia zdrówka dla Natalki, oby ząbki szybko wyszły, u as wyłaziły te jedynki ze 2 miesiące:no::no:

aluśka olej teściową, strasznie mi szkoda Martynki z tymi kolkami a może espunisam pomoże??? ja nie dawałm Mikołajowi ale moja bratowa dawał to swojej ałej i nie miała kolek:tak:

emilia dobrze, że choróbska już się was odczepiają:tak::tak:

Justyna podsyłam zdrówka:tak::tak::tak:

a ja dzisiaj w domku siedzę i pracuję :tak::tak: przynajmniej pospałam do 7 i uciekłam szybko żeby Kolcia nie widział że w domu jestem:-D:-D:-D

ciekawe co u fogii może już dziś Antoś będzie się przytulał do mamusi????

A kola u Martyny jak była tak jest Viburkol nie pomaga, infacol nie pomaga, masaż brzuszka nie pomaga i ciepłe okłady też nie pomagają :crazy:

A ten specyfik na "S" o którym wspomniałyście to z tego co sie orientuję to trzeba go z niemiec sprowadzić a ja nie znam nikogo kto mógły to zrobić :no:

Spróbuj jeszcze bobotic. Mojemu Filipowi też ani infacol ani esputicon ani planteks nie pomagały a po boboticu jest znacznie lepiej. A niestety wiem czym są kolki u dzieci:-(

reklama
Hej, jeszcze się turlam i żyję:-p:tak: ale roboty mam pełno w kuchni i w ogóle i nie wyrabiam:no:. Jeszcze M wpadł na genialny pomysł, że trzeba trochę w przyszłość zainwestować i jedziemy dziś kupować konia:szok::tak::-D:-D:cool:.
Siadłam na chwilkę PW sprawdzić i zmykam do kuchni.
Zdróweczka dla wszystkich :-).

Do góry