reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justyna nie ma znaczenia w jaki sposób się o tym dowiedziałaś, wg KK jeśli czujesz obawy, lęk, strach i obawiasz się o własne lub najbliższej osoby życie, to jest to przestępstwo ścigane z powództwa cywilnego, czyli,, idziesz na najbliższy posterunek, bierzesz ze sobą sąsiadkę, i razem składacie zeznania, albo sama i podajesz dane sąsiadki, adres itp niech się trochę przestraszy, to nie będzie głupot gadać, podejrzewam, ze wystarczy jedna wizyta policji u niej i się jej odechce głupot

reklama
dziewczynki piszecie tyle że nie mogę sie odnaleźć ;-)

c za siąsiadka!!!! To przynajmniej masz Justynko podstawę prawnę ;) jak spotkasz ta sąsiadkę to sie zapytaj wprost co jej przeszkadza!! i postrasz paragrafami ;-)

Fogia kochanie Ty sie tak nie przemczaj co ?? do piatku juz tak bliziutko :-) myslami jestem z Toba :-)

anetka dobra robota z tymi rurami teraz wygląda to o wiele lepiej :) i na bank bedzie bezpieczniej :-)

Madziarka zdroweczka dla was!!!!!!!!!!!!!

słuchajcie jakis wirus panuje żołądkowy!!!!
pamiętacie co wam pisałam ze Gabi ma problem z brzuszkiem tak mi powiedzieli ... żebym chyba ze szpitala nie wyszła ... Gabi przez kilka dni wymiotowala, nic nie jadła ... wczoraj mąż mi sie przyznał ... na szczęście i moja babcia i chrzestna Gabi postawiły ja na nogi ... jak mi mąz o tym powiedział to aż sie poryczalam jak głupia ....

maltanka
czekamy na efekt wizyty :-)

gon1a , misia dentysta to samo złooooo ;-)

Madzieńka jakbyś cos slyszala o otwartych dniach w motylku daj znać smskiem my też chcemy walczyć o miejsce
;-)

misia
współczuję szaleństw nocnych ale moze sie szybko unormuje u nas z dnia na dzień Gabi zaczęła przesypiać noce :-) i to by było na tyle bo wlasnie gabi wstała ... to się naspała 40 min ;-)

jeszcze takie jedno małe pytanie jakie prezenty robicie dla dziadków w tym roku ???? szczerze mam pustkę w głowie :-) i szukam inspiracji ;)

Witajcie nie mam sily czytac co naskrobałyscie przez cały dzionek
my dzis po wizycie u dentysty z Asią, miala plamke rok temu, lapisowalam jej zabki, a teraz pol zeba nie ma, troche moja wina bo zaniedbalam, ostatnie pol roku w pracy to istne szalenstwo, zylam w 90 % praca, w domu tez praca i oto skutki, muszesie bardziej nia zajać, mam teraz czas bo na L4 siedze
asia dala sobie otworzyc zabka i ma zalozone lakarstwo a ten pospiech stad sie wzial ze ropa pod zebem sie zebrala i pani dr przyjela nas przed pacjentami dzis raniutko
balismy sie ze nie da sobie nic zrobic ale bylo całkiem przyzwoicie
wierzcie mi stracha mialam bo znam swoje dziecko, jak sie zaprze to nic nie zrobi
no i ja tez po dentyscie ale u mnie spoko 200 zl mniej w portfelu, nowa plaba i lakier na zębach:-D
aneta widze remont idzie, wyrównali Ci już podłogę?
zdrówka dla chorowitków
wiecie ze A/H1n1 szaleje? co myślicie o zaszczepieniu dzieciaków przeciwko grypie??
Justyna uwazaj na sąsiadke, moze chora psychicznie, a z wariatami nie ma żartów, zrób wywiad wsrod sasiadek, bo jak ma cos z glowa to lepiej jej nie zaczepiaj i nie pytaj co ma do Was
Karlitka ale słudziutki ten Twój Norbus, aż nie mogę sie doczekac maleństwa, miodzio

właśnie odebrałam pocztę :no::no::no: pracowałam kiedyś w Holandii u starszego miłego Pana, jego córka napisała że zmarł wczoraj:-:)-:)no::no:, wykryli krwiaka w mózgu, miał 81 lat

Karlita to dobrze że z Gabi już jest ok, mąż miał rację że nie powiedział ci wcześniej o problemie zdrowotnym z Gabi, nie chciał cię martwić. Opiekuńczego masz męża:tak:.
My w tym roku kupujemy dla dziadzia piżamkę a dla babci dywanik do łazienki, takie praktyczne prezenciki
Gon1a na osiedlu wiedzą że to wariatka. A jak ona mnie zaczepia to ja się nie odzywam i idę dalej, Jak widzę ją z daleka to nogi mi się trzęsą jak galareta:no:.
To ładnie Cię Asia zaskoczyła u dentysty, zuch dziewczynka:-)
Aneta82 przykra wiadomość:-(

anetka to jakaś telepatia ;-)

ja wiem ze mnie nie chcieli martwić ale wiecie ... jako matka chciałabym wiedzieć co się dzieje z moim dzieckiem ;-) dlatego najpierw bylam zła na E a później sie poryczałam ;-)

Justyna bo praktyczne prezenty sa fajne :-) ja wlaśnie się zastanawiam czy mamie jakichś szklanek nie kupić bo ostatnio mój brat na imprezie wytłukł ;-) ale też myślałam o takich dużych kubasach na kawę z grawerunkiem i wtedy i babcie i dziadkowie mieliby takie same prezenty - a wszyscy lubią duże kubasy ;-) ale sama nie wiem ...

wlaśnie zrobilam listę rzeczy które musze kupić w aptece ... juz mnie portfel boli .... :-:)wściekła/y:

u mnie nadal kiepsko

nogi jak banie i bolą okropnie, nawet chodzić za bardzo nie mogę. W dodatku głowa mnie boli, że wymiękam. Dobrze, że jutro ta wizyta.

reklama
Witam wieczorowa porą. Ksiedza juz mielismy- oczywiscie jakis "obcy" ale super,nie wyjal jak inni "akt" i nie wypytywal co robimy gdzie itp. tylko Maksio byl na tapecie ;-)
Mamy juz dywan dla Maksia-oczywiscie juz go polozylismy i troche poprzestawialismy. Koniecznie musimy kupic Maksowi jakies sensowne, pasujace lozko do pokoju dzieciecego,bo to co ma to nic w .... ni w oko. :eek:

karlita super suwaczek Norbercikowy-cudowny Maluszek :-) :-) :-)
fogia kochana tulaski!!!

A co prezentow i jakos w pracy na tapecie prezenty a ja sama nic nie myslalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry