reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorowo.:-)
maltanka dużo zdrówka Hubciowi i dużo sił dla Ciebie! Fajnie że mama przyjechała.
anaconda27 fajny ten zestaw klocków:tak:
sunday_ odpoczywaj po pracy;-)
Ciekawe jak tam fogia? Coś się nie odzywa....
A nam się Kuba chyba rozkłada powoli...:wściekła/y: W nocy gorączkował, myślałam że od zębów. Ale w dzień to samo, niedawno wróciłam a on rumiany na policzkach:baffled: Na 19:30 jedziemy do pani doktor żeby to skontrolować. Normalnie boję się że go po prostu zaraziłam...Idę pierogów sobie podgrzać, miłego wieczorka.:-)

A nam się Kuba chyba rozkłada powoli...:wściekła/y: W nocy gorączkował, myślałam że od zębów. Ale w dzień to samo, niedawno wróciłam a on rumiany na policzkach:baffled: Na 19:30 jedziemy do pani doktor żeby to skontrolować. Normalnie boję się że go po prostu zaraziłam...Idę pierogów sobie podgrzać, miłego wieczorka.:-)

Antuanet czekamy na wieści po wizytowe...i zdróweczka dla Kubusia

madzienka anaconda27 Madziara78 dzieki dziewczyny za słowa otuchy, juz jest troche lepiej z tym katarem, nasivin pomaga
fogia 3mam kciuki
antuanet zdrowka zycze

to nasz pierwszy katarek i dlatego taka panika, eh to jest niesamowite, miłość rodzicielska jest tak wielka, ze z tej miłosci chcialoby sie wszytsko to co zle przezyc za dziecko, człowiek z powodu byle kataru wpada w histerie, ja bym najchetniej zabrala ten katar od niego do siebie, szkoda ze to niemozliwe....

a i musze sie pochwalic ze dzisiaj pierwszy ząbek sie przebil!! Kubus byl bardzo dzielny, jestem z niego dumna;)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:tak:

Wybaczcie ale dziś nie odniosę się do Waszych postów:zawstydzona/y:
Wpadłam zameldować ze byłam dziś w szpitalu na kraśnickiej na ktg (skurczyki odnotowane)i nie tylko ;-)....rozwarcie na 2cm:-)
I na jutro jestem umówiona stawić sie w szpitalu na czczo na 8.00 rano na poród takze trzymajcie kciuki zeby za dlugo mnie nie męczyli;-):-):-)

Witajcie
Moniko dzieki za smska :)
maltanka, antuanet zdrowka dla chłopaków:tak::tak:
jestem troche do tylu, ale jutro postaram sie nadrobic:tak:

U nas ok Julce przeszko (odpukać) i chodzi do przedszkola:tak: Ja mam dosyc zimy i chodzenia na piechote do pracy. Dzis bylam juz tak wsciekla na to wszystko, ze oberwalo sie Panu z pieskiem bez smyczy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ogólnie nie jest zle :) dziewczyny jutro mozna jezdzic autobusami bez biletów, taka akcja ze wzgledu na pogode :) Moja mama pracuje w mpk i pytala kontrolerów czy to prawda i jaknajbardziej potwierdzili :) tyle ze na przystankach troche dlugo sie czeka:baffled::sorry2:
przepraszam dziewczyny, ale musze zmykac:sorry2::sorry2: milego wieczorku

reklama
Do góry