reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

bry noc ;-)

ja właśnie odłożyłam segregatory i zbieram sie spać bo na oczy ledwo widzę ;-)

E usnął usypiając Gabiszona heheh :-D:-D

Fogia trzymaj sie dzielnie kochana :tak:
dziwny ciut ten Twój lekarz
tu dokładnego usg nie robi a wnioskuje że akcja zacznie się wcześniej :baffled:

ps z waga idziemy równo ;-)
chociaż obstawiam ze jak teraz leżę to dojdzie jeszcze pare kg przez tą słabość do krówek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madzieńka szpilek chyba już nie ma bo dziewczyny w szpitalu przeżywały ze był ostatni odcinek ;-) swoją droga nie obejrzałam ani jednego odcinka ;-)

nioooo to gaszę światło i lecę lulu :-)

reklama
ja jeszcze na chwilę :-)

Madzieńka
:* cmok cmok cmok :*
30EC2.jpg

witam z rana

napisałyście tyle że czasu zabrakło mi na czytanie, wiec tak tylko przeleciałam co u was słychać

zdrówka dla wszystkich chorowitków, szczególnie dzieciaczków bo one się bardziej męczą, niech choróbska sobie idą bo Mikołajki niedługo:tak::tak::tak:

aluśka życzę szybkiego porodu oby Martynka nie kazała ci się dłuygo maczyć:tak::tak:

a i dzięki za linka z informacją o MPK, bo ja dziś znowu na autobus idę, wczoraj udało mi ise bo mnie sąsiad zabrał bo 3 nie jeżdziła rano ale zostawił mnie na Nałęczowsiek i piechotą drałowałam do pracy, dodam że chodniki nie odśniezone:no::no::no: a wracałam chyba 2 godziny bo najperw czekałam ma autobus a jak juz przyjechał to ledwie 30-40 na godzinę jechał, masakra jakaś, mam nadziehę że dziś bedzie lepiej bo nie padało:no::tak::tak::tak::tak: a autko mi zdechło:-(,mamnadzieję ze nie bedzie trzeba nowego akumulatora kupować:tak::tak:
tak wiec wczoraj byłam tak zmeczona że padałam o 21:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: noc mieliśmy cieżką bo Mikołajowi kolejny żebolek wyłazi, mamy już 6!!!!!!!

lece sie szykować
miłego dnia zyczę

Witajcie
Aluscka trzymamy mozno kciuki :) cos zle przeczytalam i myslalam, ze to dopiero w poniedzialek:zawstydzona/y:

Madzieńka dla Ciebie wielki buziak z okazji dzisiejszecgo dnia;-) Zebys zawsze byla taka wesola i pelna energii:tak::tak:
Mandziula Twoj dzien wyglada zupelnie jak moj:-D:-D rano przedzieranie sie przez zaspy, praca i znowu zaspy:-D:-D

Antuanet moze to ten sam wirus co u Julki, zycze Ci tego, bo szybko przechodzi:tak::tak:
zmykam sie zbierac

hej

i ja z rana się witam:))

dzięki za podpowiedz odnosnie darmowego mpk, zmobilizuje mnie zeby podjechac i 3-miesieczny elektroniczny wykupic, bo jakos sie zebrac nie moge a taniej jednak niz co dzien 4,80zł:))

Aluśka trzymam kciuki:)

Gabi, Fogia- ja na koncu mialam 7kg ale to przez cukrzyce ciążową:))

Fogia to ten Twój lekarz może jakiś niedelikatny?? ja nigdy nic nie czulam dpierero na przedporodowej p, Wawrzycka tak mnie przebadała ze się rozwarcie zrobilo:)) no ale to w celu przyspieszenia porodu było:)a usg robione mialam moze z 15 rzy, bo dziec mały i wiadomo było ze raczej wczesniak będzie:)

Hania jeszcze spi, a ja zaraz na sniadanko mykam

zdrówka życze potrzebujacym:))
\
Madzienka 100 lat:))

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 33
Madzienka
W dniu Twojego urodzinowego święta,
pragnę, aby Twa buźka ciągle była uśmiechnięta,
aby Ci słoneczko zawsze świeciło
i nigdy za chmurki nie zachodzilo...

Witam :-):-)
Kurcze a u nas kolejny wydatek, wczoraj nam auto padło (swoja drogą musiało akurat w grudniu :wściekła/y::wściekła/y:) no i co za tym idzie nieźle nas stuknie po kieszeni :crazy::crazy::crazy: i kolejny m-c będzie trzeba się liczyć z każdym groszem, już mnie to wkurzać zaczyna :crazy::crazy:
Musiałam też dzisiaj sama Maję do przedszkola zaprowadzić i stąd moje opóźnienie
Aluśka jejku to już?! :szok::szok::szok: trzymam kciuki za lekki poród :tak::tak::tak:
Karlita a Ty znowu nocki zarywasz :-p:-p
Antuanet, Maltanka zdrówka dla Waszych chłopców i szkoda ze akurat przed mikołajem te choroby Was dopadły :-:)-(
Fogia jejku to co to za lekarz że po wizycie taka obolała jesteś :szok::szok: ale najważniejsze że z Antosiem wszystko dobrze :tak::tak:
Marta Ty uważaj na siebie bo dzidziusia nosisz i teraz nie wolno Ci się przewracać :no::no:
Idę zrobić sobie jakieś śniadanko bo głód mnie dopada, chyba po tym porannym spacerku :-D:-D

Marta a Ty masz sniegowce ?????? masz zakładac bezpieczne buty!!!! śniłaś mi się dzisiaj :-p

kainkas ja teraz jak byłam w szpitalu i badała mnie jakaś tam pani dr pod okiem dr Wawyckiej to Wawrzycka do niej "Pani dr Tylko jednym paluszkiem żeby nic nie uszkodzić :laugh2:"

anaconda tym razem to nie zarwanie tyko praca :-D wykorzystałam czas że ferajna sie pospała :tak: dzieki temu dzisiaj mam luźniej :-D

sienio mandziula odsniezonych chodników życzę i szybkich dojazdów autobusów :tak::tak::tak:

Gabi własnie ujeżdza sanki na dywanie :-D

idę nastawic herbatkę :-D

Witajcie po nieobecności. Wczoraj weszłam na bb ale niestety syn nie dał mi nic napisać wszędzie go pełno i trza mieć oczy wokół głowy.
Wszystkiego najlepszego Madzienka:tak::tak::-D:-D

reklama
Dzień doberek.....

My już na nóżkach ale jeszcze przed śniadankiem;-);-);-)
Zaraz idziemy na saneczki...i zakupy obiadkowe;-)

Jak zdróweczko naszych chorowitków???Jak nocka??Antuanet, Maltanka, Kainkas??

Motylla dawaj znac co u Aluski...bo Ty pewnie bedziesz na bieżąco:tak::tak::tak:

Anaconda współczuję problemów z autkiem...pomyślałąś już co robimy z tym Majeczkowym prezentem??

Dziękuję Wam dziewczynki za życzonka...3 dychy na karku to już nie przelewki:-D:-D:-D
Zapraszam na torcik i szampana(dla brzuchatek Piccolo:-))

30.jpg21258_szampan_butelka_lampki.jpgwe_dwoje_1_4437.jpg

Do góry