reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
do nas przyjechała babcia, H trochę pospał, ale obudził się ja go biorę, a ten gorący:szok: normalnie dziecka nie było, tylko siedział mi na kolanach taki niemrawy i ni tu spać mu się chciało ni co, a oczy mu leciały, :-(i zwymiotował:-(

to nasza pierwsza choroba taka, do tej pory tylko katarek był i niewielki kaszelek, rozmawiałam z naszą panią doktor i jak nie będzie chciał antybiotyków brać to zastrzyki będą, ale syropek wziął:tak: dałam mu jeszcze przeciwbólowe i na razie jest lepiej

antuanet
książki mam New English File

aneta82 niezła zima

mama kubulki no wiem coś o poniedziałkowym podróźowaniu po mieście

fogia daj znać jak po wizycie

anaconda co dobrego robisz?

Fogia kciuki zaciskam!!!! daj znać po wizycie co gin powiedział na glukozę...

Anaconda fajne te klocki... ja się zastanawiam czy pod choinkę nie kupić jakiś klocków... moje dzieci tak się nimi ładnie bawią! nawet Nela :-);-)

Maltanka
biedny Hubcio, to go wzięło na dobre... oby antybiotyk szybko wam pomógł!!!!:yes:

MamaKubulki
nie obwiniaj się, maluszek nie raz będzie chorował, niestety... to nie twoja wina że tak akurat ułożyl się poniedziałkowy dzień...

Madzieńka dzięki za info... M. dziś był w bidronce ale z Julem to pewnie nie wchodził obok zabawek :-)

My już po obiadku, Julcio mi padł po spacerze z tatusiem... znowu będzie siedział do 23 albo i dłużej...:unsure::rolleyes2::oo::oo2:

Idę sobie jakąś herbatkę ciepłą strzelę i pobawię się z Nelą bo siedzi mi na kolanach i mnie gdzieś ciągnie...

juz w domu....jak dobrze- bardzo intensywny dzien, a praktcznie nic nie zrobilam, bo malo czasu... wiec jutro ciag dalszy, a i do domu trzeba bedzie zabrac na wekend :baffled::baffled::baffled: :baffled:
Bylam dzisiaj po pracy w ciuchu i byly ekstra czapeczki mikolajowe dla dziewczynek- takie z warkoczykami i cekinami:-)
maltanka zdrowka i cierpliwosci dla Hubercika:tak:
anaconda najwazniejsze ze paczka juz jest i zdazyla przed niedziela;-);-) a ten domek z klockow ekstra pomysl na prezent:tak:
fogia daj znac jak po wizycie u gina:tak::tak:
karlita dzieki za info o rekawiczkach, to pewnie jak pojedziemy w sobote to juz ich nie bedzie :-( kurcze jutro bede sama w miescie i bym zaszla ale zeby byly na maksa dobre, one maja jakies rozmiary??? PW!!!

Ostatnia edycja:
karlita dzieki za info o rekawiczkach, to pewnie jak pojedziemy w sobote to juz ich nie bedzie :-( kurcze jutro bede sama w miescie i bym zaszla ale zeby byly na maksa dobre, one maja jakies rozmiary??? PW!!!

Sunday a jak czuje się Maksio???

Co do rękawiczek pozwole sobie odpisać..możesz sobie spokojnie jutro kupić...w H&Mie masz 28 dni na zwrot i wymianę bez podawania powodu....wtedy w sobote wymienisz sobie jak będą za małe/za duże....mają rozmiary, ja kupiłam Julci 86/92

miałam popisać, bo Natalka spała:tak:ale jak skończyłam czytać i zaznaczać cytaty, to akurat wstała, wiec odezwę się później:tak:
coś zostawiłam:ninja2:

reklama
Madzienka to rozmiary wg wzrostu dziecka????kurde to chyba jutro przejde sie jak dam rade, bo bede w UP i w ABC na deptaku i nie wiem jak tam dotre....:baffled:

A Maks w dzien dokazuje... moze w nocy bylo suche powietrze- nie wiem pijemy Pulneo i witaminki...

Do góry