reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda fajne te klocki
antuanet jak Kubuś
sienio dobrze, że u was lepiej
sundey to dobrze, że Maks w dzień lepiej oby nocka była dobra

Hubert już śpi, ładnie bawił się z tatą, na razie gorączki dużej nie ma, ale kaszel go męczy i przez to nie może spać, syropek ładnie wypił, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

a ja siadam trochę do english

reklama
zdrówka dla wszystkich chorujących i szybkiego powrotu do zdrowia:tak::tak::tak:
Witam wieczorkiem:tak:

Wybaczcie ale dziś nie odniosę się do Waszych postów:zawstydzona/y:
Wpadłam zameldować ze byłam dziś w szpitalu na kraśnickiej na ktg (skurczyki odnotowane)i nie tylko ;-)....rozwarcie na 2cm:-)
I na jutro jestem umówiona stawić sie w szpitalu na czczo na 8.00 rano na poród takze trzymajcie kciuki zeby za dlugo mnie nie męczyli;-):-):-)

:szok::szok:już jutro, jak to zleciało:szok::szok::szok:
3mam bardzo mocno kciuki:tak:oby Martynka ładnie i szybko sobie poradziła;-)no i czekamy na wieści:tak::tak:

Aluśka, lekkiego porodu.
Ja zaliczyłam ślizgawkę na pasach:crazy: - biała farba jest śliska i wylądowałam na lewym biodrze:-:)zawstydzona/y: i ledwo co chodzę bo chyba stłuczone, może do jutra przejdzie. Dobrze że akurat nic nie jechało i z Olkiem byłam to pomógł mi wstać.
Maltanka, biedny Hubercik:-:)-(.
Anaconda, właśnie dla moich też myślałam o klockach tej;-);-) firmy a pasują do tych oryginalnych;-):tak:, podobne są też z Jixin JIXIN~PAŁAC KSIĄŻĘ KRÓLEWNA~ DREAM PALACE (1337143055) - Aukcje internetowe Allegro
Zmykam leżeć.

Antuanet jak wizyta u lekarza????Co z Kubusiem???

Maltanka dobrze że Hubcio zaczyna pic antybiotyk oby mu szybko pomógł:tak::tak::tak:

Aluska jutrzejsza data na poród super:-D:-D:-D:-Djeszcze raz trzymam kciuki

Marta bidulko, uważaj na siebie....i odpoczywaj

Witajcie!
mama kubulki
gratulujemy pierwszego ząbka:tak:
aluśka :) trzymam kciuki żeby szybko poszło, napisz już po sms-ka- będziemy od 8 ściskać kciuki:-)
sienio dobrze że Jula chociaż zdrowa, myślałam że w tym tygodniu będzie kawka...
maltanka dobrze że Hubcio zdrowieje:tak:
Marta1981 współczuję upadku, biedna. Uważaj na siebie i odpoczywaj.
My już po wizycie i Kuba ma jakąś wirusówkę:ninja2::wściekła/y:. Narazie bez antybiotyku, aby inhalacje, Pulneo, i nurofen czopki i czekamy do soboty.... Jak nie przejdzie to antybiotyk:rofl2: Mały póki co nie śpi więc lecę mu czytać "Dzień malucha". Do później....

jestem jestem :-) ale Gabi mi dziś wypełnia czas do tego siedzę w papierach muszę jak najszybciej sie ogarnąć :-)

Marta aż mnie zmroziło :no: uważaj na siebie :-)

Aluska trzymam kciuki byś szybciutko ujrzała Martynkę :-) dawaj znać jakby co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

maltanka trzymam kciuki by Hubciowi bylo lepiej :tak::tak::tak: przesyłamy tulaski :-D

sunday jutro rzeczywiscie ma być dzień bez biletu :) fajnie :) oby autobusy jeżdziły bez problemu :-)

mama kubulki gratuluję pierwszego zabka :-)
to oczywiste że kazda matka chciałaby chorować za swoje dziecko
niestety nie unikniemy przeziębień:no:
życzę duzo zdrówka :-)

żeby małemu sie lepiej oddychało mozesz dac na posciel 2-3 kropelki olbasu :-)

Antuanet zdróweczka dla was :-)

już mnie mała odciąga :-)

My już po wizycie i Kuba ma jakąś wirusówkę:ninja2::wściekła/y:. Narazie bez antybiotyku, aby inhalacje, Pulneo, i nurofen czopki i czekamy do soboty.... Jak nie przejdzie to antybiotyk:rofl2: Mały póki co nie śpi więc lecę mu czytać "Dzień malucha". Do później....

Antuanet oby Kubuś zwalczył to sam...to coś podobnego u nas zaczynało się ale my nie mielismy gorączki, tylko zapchany nosek...walczcie dzielnie...zdróweczka...
Jula dała rade to i Kubuś da!!!!trzymam kciuki

Karlitko witaj kochana!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki,

jestem chociaż myślałam, że już dziś nie siądę do kompa (przypomniałam sobie jednak, że aukcja się kończy na allego i musiałam ;-) no a skoro siadłam to i na BB zajrzałam)

jeżeli chodzi o wizytę u ginia to:
Antoś postanowił jednak nie iść w ślady braciszka i obrócił się główką w dół. :happy2: Podobno szyjka się skraca (nie wiem ile) więc mam się oszczędzać ale nie panikować. Tak jak było wcześniej ustalone cc najpóźniej 19 stycznia ale gin mnie uprzedził, że akcja może się zacząć wcześniej. :baffled:
Kolejna wizyta 23 grudnia :szok: więc się okaże co dalej.
Trochę jestem zła bo usg mi nie robił dokładnego, a przecież chyba powinno być ok. 32 tygodnia.:sorry2:
Jeżeli chodzi o cukrzycę to udało mi się go przekonać żeby nie wysyłał mnie do szpitala, dostałam "tylko" skierowanie do przychodni. :tak:
Fatalnie się czułam po tym dzisiejszym badaniu. Plamiłam na brązowo i miałam dosyć regularne skurcze. Na szczęście podwójna nospa i poleżenie pomogło.

aha, i jestem + 8 na plusie, myślę że to całkiem nieźle i w 10 powinnam się zmieścić.

aluśka trzymam kciuki kochana, myślami będę z Tobą, 3 grudnia - piękną data. :-)

A ja znowu sama....

Fogia kochana oszczędzaj się...i jesteśmy w kontakcie!!!!a waga całkiem fajna:tak:

Maltanka są jeszcze Szpilki na Giewoncie??bo ja mam ponastawiane nagrywanie i muszę pokasować timery...widziałam że usta i hotel52 już skończyły się:blink::blink::blink:

Marzenko gdzie jesteś???

Mama Kubulki ja przy katarku wkraplam kilka kropli olbasu do kąpieli...tylko musisz sprawdzić czy mały nie dostanie po takiej kąpieli uczulenia....i wytrwałości:tak:

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków....

zajrzyjcie na Mikołajki mam do Was pytanie....

i już tez zmykam, mam nadzieje że jak jutro obudzę się śnieg nie będzie padał:sorry2::sorry2::sorry2:

Dobranoc...

reklama
Fogia, ja po badaniu u doktora;-);-) zawsze byłam obolała:tak::crazy: a teraz nawet nie czuję że obecny gin mnie bada bo z powodu bolącej miednicy:-( latam na samolocie co wizytę:tak::-p. No i czekam na PW od Ciebie odnośnie linka;-):tak:.
Antuanet, dużo zdrówka dla Kubusia.
Ludu, dawno o tej porze nie byłam na BB:no::szok::-D:-D:-D.

Do góry