Marta1981
Rodzyneczka
Wrzuciłam całą galerię;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sama nie wiem, bardzo bym chciała, ale czy dam radę? zwłaszcza że pewnie P. już nie będzie i musiałabym sama prowadzić, a to już nie dla mnie, godziny nie wysiedzę w jednej pozycji. :--(Fogia czekamy na fotki, a może uda Wam sie jakoś do lublina przyjechać na andrzejki!!!
wstawię i ze ślubowania i z wyjazdu do Lublina, tylko najpierw muszę się dorawać do kompa stacjonarnegoFogia na twoją takze ze Ślubowania
hello
ja tak na szybko po usg
po pierwsze mały zdrowy silny i w 200% chłopak teraz widzieliśmy WSZYSTKO tak dokładnie że ni huhu baba z tego nie będzie
jest ułożony główką w dół ....
wstydzioch buziaka nie chciał pokazać zasłonił się obiema rączkami ....
blizna po cesarce do oceny przed porodem
to co lekarz zauważył to to że mi się szyjka rozchyla wewnętrznie!!! ale jak zrobił wewnętrznie to tego nie potwierdził a przez brzuch widać więc mam to koniecznie zgłosić dzisiaj na wizycie
ogólnie mały wygląda na skończony 33 tydzień czyli jest o tydzień większy
nogi ma długie bo wychodzi skończony 34 tydzień ;-)
waga 2040g
dorodna kluseczka
a teraz lecę zając się Gabi
Wrzucone;-);-).
Maltanka te czkawaki też się powtarzają niestety w ciągu dnia dziś były 3
Nie próbowałam ale właśnie ma 4 czkawke wiec jest okazjaTalia a próbowałaś dać Gabi kilka łyżeczek ciepłej herbatki, na czkawkę pomaga
Madziarka i jak sukienka dobra?????
Nie próbowałam ale właśnie ma 4 czkawke wiec jest okazja