reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
ja już w domu

znowu poleguję bo brzuszysko jak kamień :frown:

ale warto było, tak wzruszająco, poryczałam się jak norka. :rofl2:

I wiecie co, jestem ogromnie dumna ze swojego synia, pięknie recytuje, śpiewa, mądry jest niesłychanie. :zawstydzona/y: no i wiem, że poradzi sobie chłopak w życiu, inne dzieci na widok rodziców w bek, zobaczyły panią przebraną za kubusia puchatka - w ryk, a mój dzielny syn mega odważny

aha i najgłośniej krzyczał "przyrzekamy":happy2::happy2:

Fogia czekamy na fotki, a może uda Wam sie jakoś do lublina przyjechać na andrzejki!!!
sama nie wiem, bardzo bym chciała, ale czy dam radę? zwłaszcza że pewnie P. już nie będzie i musiałabym sama prowadzić, a to już nie dla mnie, godziny nie wysiedzę w jednej pozycji. :-:)-(

Fogia na twoją takze ze Ślubowania
wstawię i ze ślubowania i z wyjazdu do Lublina, tylko najpierw muszę się dorawać do kompa stacjonarnego:sorry2:

karlitkajak po wizycie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello

ja tak na szybko po usg

po pierwsze mały zdrowy silny i w 200% chłopak :-D teraz widzieliśmy WSZYSTKO tak dokładnie że ni huhu baba z tego nie będzie :-D

jest ułożony główką w dół .... :sorry2:

wstydzioch buziaka nie chciał pokazać :sorry2: zasłonił się obiema rączkami ....

blizna po cesarce do oceny przed porodem

to co lekarz zauważył to to że mi się szyjka rozchyla wewnętrznie!!! ale jak zrobił wewnętrznie to tego nie potwierdził a przez brzuch widać więc mam to koniecznie zgłosić dzisiaj na wizycie

ogólnie mały wygląda na skończony 33 tydzień czyli jest o tydzień większy
nogi ma długie bo wychodzi skończony 34 tydzień ;-)

waga 2040g

dorodna kluseczka :-D

a teraz lecę zając się Gabi :-D:-D

mialas pierwsza cesarke,a teraz chcesz rodzic naturalnie, czy tez cesarka? bo ja Kubulke tez przez ciecie urodziłam, a bardzo chcialabym urodzic naturalnie drugie dziecko
nie kazali Ci czekac 2 lata miedzy porodami?

hello dziewczynki

mam chwilę więc zaglądam

mama kubulki tak Gabi się urodziła przez cięcie nikt mi nie kazał czekać ;-)

teraz zdania lekarzy są podzielone ale wszyscy mówią że nie ma przeciwwskazań medycznych do porodu naturalnego
wszystko zależy od blizny jak będzie wyglądała w końcowym etapie

a teraz relacja z wizyty ....
to co się dzieje z moją szyjką nie wygląda dobrze
za tydzień we czwartek mam się zgłosić do szpitala na badania jeśli dojdzie do większego rozwarcia wewnętrznego szyjki zostaję w szpitalu na kilka dni mają mi dać coś na rozwój płuc u Norba gdyby doszło do przedwczesnego porodu .... gdyby coś się działo przed czwartek mam dzwonić o każdej porze do Pani dr ewentualnie jechać do szpitala

najlepiej żebym do czwartku leżała plackiem ... ale przy małej to mało realne ....

zostało mi tyle do zrobienia .... nawet torby nie mam .... w piątek mama ma mi przywieźć... chyba zacznę się pakować ???

idę do małej bo E jeszcze nie przyjechał ....

Wrzucone;-);-).

Super....dzięki, już obejrzałam

Karlitko oszczędzaj się Kochana, trzymam kciuki żeby Norbercik był styczniowy a nie grudniowy a już o listopadowym nie ma mowy:no::no::no:
Sukienka i czapka przekazane Madziarce!!!!

My po baseniku, jak zwykle było rewelacyjnie i w nagrodę że ładne pływanie p.Justyna obiecała Julci zjazd z rury...i zjeżdżałyśmy nawet dwa razy:tak::tak::tak:... było rewelacyjnie!!!!
Ja chce chodzić dwa razy w tygodniu!!!!!
A później wypiłyśmy z Madziarką kawkę a dziewczyny biegały jak szalone....

Fogia czekam na foteczki!!!!

U mnie na szczęście numery z awizo skończyły się gdy przydzielono nam młodego listonosza....a jak jest jakaś duża przesyłka to z reguły dzwoni i mówi mi że zostawia awizo:tak::tak::tak:

Karlita oj to musisz uwazac na siebie i nie dawać się tak Gabi;-) Mnie właśnie w podobnym momencie połozyli do szpitala i kazali leżeć ale ja leżałam istnym plackiem:zawstydzona/y: Oszczędzaj się i będzie wszystko w porzadku doczekasz do terminu.

Fogia super że Fifi tak wspaniale wypadł, GRATULUJĘ syna!!!!

Maltanka te czkawaki też się powtarzają niestety w ciągu dnia dziś były 3:crazy:
Różyczka Witaj!

Gabi chodzi i jakos nie chce zasnąć a to dziwne o mało bardzo dzis spała rano niecałą godzinę a potem przed 18 zasnęła w samochodzie jak wracaliśmy z mieszkania żeby ocenić co dziś zrobili panowie. Jak ja wyciągaliśmy z samochodu i rozbieraliśmy w domu to sie nawet nie zbudziła, nic dziwnego taka padnięta była a jak ja ja usypiałam to nie myslała spać:crazy::no:
Teraz chodzi gada i rozwala wszystko ..... Tak sie szykuje do spania:-p

karlitka o kurka :szok::szok::szok: oszczędzaj się skarbie najbardziej jak się da! teraz to przydałaby się Ci teraz jakaś pani do pomocy. Oby jednak obyło się bez tego szpitala. Przecież to już tylko kilka tygodni, musimy wytrzymać!!!!:-:)-:)-(

reklama
Do góry